Neredeyse 2 aydır evliyim ve hiç alışamadım..

Dogru, ben yenı evlendıgımde ta adanadan ankaraya geldım.evımıze gırdık esım hosgeldın evıne dedı boyle agladım falan evı 1 hafta benımseyemedım. Ceyızı kendımız serdıgımz halde temızlık yaparksn sankı baskasınn evı dokununca kırıcakmısım gıbı sakına sakına ıs ypaıyordum, oturduum bınayı hıc tanımyordum ılk zamanlar yatakda uzanırken ust kattan kavga sesı gelırdi aha yıne memet amcayı kızdırdılar dıyorum kendımı hala annemın evınde sanıyorum soyle eteafa bakıyorm kendı evimmıs. Boyle alısmak zor oldu ama.aileme zıyarete gıtmıstım 3 gun sonra sıkılmaya basladım evımı ozledım. Yanı ınsanın krndı ana babasıda olsa evlendıkten sonra sankı o eve yükmüs gıbı hıssedıyor ıste evde yemek yapıalcak mesela malzeme yoksa hemen cıkıp alıyorum sankı mıssfırımde mutfak ihtiyacını karsılamsm gerekmıs gıbı annemler kızaflar ama bızaman sonrra bohle oluyor. Cunku artık evde senınde sorumluluğunda olan bırı var. Ben erkeklerk bebek yerıne koyyom vslla esım bensız yemdkye yapamaz ıste yapamaz. Ben varken yardım eder ama yokksn beceremez yıyemez. Hem evın sorumlulugu hem kocabebeklerın bakımı olunca artk ana baba aklına gelmez alısır gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…