Akıl akıldan üstündür kızlar fikirlerinizi bekliyorum
bıraz daha dusuneyım nasıl bı akıl ıstedıgını sonra donerımAkıl akıldan üstündür kızlar fikirlerinizi bekliyorum
hepiniz aynı evde mi yaşıyorsunuz.Akıl akıldan üstündür kızlar fikirlerinizi bekliyorum
23 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim .
Eşim ailesine cok düşkün bi insan 5 yıldır görüşüyoruz sonunda evlenme karari aldik ve evlendik esim bana çok düşkün ve cok sevdiginden eminim keza bende öyle ama bir sorunumuz var aile bu arada ayrı sehirlerde yasiyoruz ben ve esim bi sehirde benim ailem ve esimin ailesi bi sehirde herneyse konuya geçeyim evlendik otelden rezarvasyon yaptrdik esimn ailesi biz gidicez siz evde kalin burda daha cok rahat edersnz dedi bizde kaldik zaten gece 2 ye geliyordu gittiler biz telefonlari kapattk sabah uyandm telefonu acaym dedim actm 18 cevapsz arama ne oldu diye telaslandm aradam bu arada olay sabahn 5 i toparlann eve gelecez demezlermi .
Kafayi yedim sonra dedim bisey olmaz geldiler sabahn körü ben eşime dedim disarda kahvalti yapalm tamam dedi ciktik evlilgmn ilk gunu zaten ev dolu evde oturp ne yapcam ?
Aksama dogruydu dedik sinemaya gidelim biz biletleri aliyoduk gorumcem aradi bi aglama bi feryat bi figen neymis biz sokakta yatarz gelin siz eve zaten karin bizi istemiyor
Sizofren !
Bu arada gorumcem bosanmis 2 küçük cocugu var ve kaynanamla yasiyor esim biz evlenmeden once ev aldi ve memleketinde aldi kaynanamlarda kiraya vermek yerine biz oturalm hesabi eve coreklendiler ve gorumcem kaynanam gorumcemn 2 cocgu yasyor kayinbababm vefat rtmis herneyse gorumcem her firsaatta fesatlk yapar kiskanc tir esim gilin bahcesi var biz onlara yardma gittik esimle daha sonra esim is geregi donmek zorunda kaldi ben kaldim hayatmn en kötü 1 ayiydi normal sartlarda asla hic bir laf ve hakarete boyun eymem yalniz sinirlerime hakim olamayan bi insanm kötü şeyler olur diye hep sineye cektim gorumcem arkamdan onlari ayiracam dedi kulaklarmla duydum .
Defalarca kaynnama ben bu kadni istemiyorum ben sizin icin bosandim geldim dedi her lafnda her cumlesinde tavir trip laf söz bu arada tuttugunu koparan bi insanm pasif deilim ancak esimin hatri iicn suatum dondugumde esim herseyi yapacagni soyledi kabul ettim döndüm ve esim hicbirsey yapmadi olayn ustunden 4 ay gecti ve 4 aydir eaim hala ablasyla knsyor ablasina tavrini gistermek yerine ne yapaym diyor yuzsuz aryor diyor gecenlerde aramis diyor senin karn whatsappina acik sacik fotograflar koyuyor yok kiskananlar haklilar yaziyor bize yaziyo falan eşim dedi niye sana yazsn sanane fotgraflarndan ben izin veryorum sanane
Sonra diyo benim senn gbi kardesm yok sen karn icin bizi sildin yarm saat sonra aryo canm kardesimmm yoluna canm feda falan fıstık gel de kahrolma !
Ne yapmaya calisyosun be kadin bide yeni evliyken biz cok samimiydik nisanliyken falan ta ki 4 ay gecene kadar gorumcem bigun beni aradi 4 saat telfnda konustuk 4 saat bu arada ben her konuda destek ciktimm ama bosanmak icin avukat velayet icin yardmci oldum cocuklarni pedagog a goturdum o ne yapti hain kadin !
Her neyse 4 saat knstuk esim geldi dedim abla esim geldi ben yemek hasrlcam sen onla kns ben mutfaktaym kendisi salonda ben iceri geldim masayi hazrlamak icin esime bisey anlatyoru esimde hoparlore aldi bisey anlatyor diye bir de ne duyaym eaime diyo ben bi ruya gordum cok etkisnde kaldm butun gece agladm ruyamda sen x ile yani benimle ilgili cok kotu seyler görüşmüş benimle bosanacakmis benim sarteller atti fesat kadin 4 saat konustuk boyle bisey bana anlatmadn ben mutfaktaym kas ile goz arasnda kocamn bilinc altna mi inmek istyorsun sen kavga ettik ablam oyle biri diil dedi bla bla bla hersefernde ablasi melake bakislarndan bile sinsilk akiyor .
Herneyse biraz uzun oldu ama ben sizden fikirlerinizi almak istyorum esimle suan knsmyoruz ben ona tavr yaptm biz ona bi ev verdik kira derdi yok bisey yok iki cocugyla rahat refah yasyor biz hala kira di kredi siknti yasyoruz bari diilini tutsun beni kendine dusman olarak sectyse cok iyi dusman olurum dedim falan birbirmize girdik konusmuyorz fikirlenrnizi beklyorum teşekkür ler smdiden
Canım sen normal hayatında böyle mi anlatırsın konuları :) anlatıyorsan bence anlatma... Hiç bişey anlamadım.
Canım savaş açma. Bence hiç uğraşma. Ulaşılmaz ve cool ol... O zaman daha çok çatlarlar :)Ozet geceyim esimle ben kaynvalidemgilden uzak bi sehirde yasyoruz gorumcem 2 cocuguyla bosandi geldi kayinvalidemgile bu arada oturduklari ev esim ve benim ama gorumcem kiskanc ve fesat bi insan oldugu icin rahat huzur vermyor. ben de sizden fikir bekliyorum savaş mi açayım simdi ben bu kadına yoksa esime veto mu koyayim bilemedim
İnsan üç beş tane nokta, virgül falan kullanır, iki paragrafa ayırır. Gözüm kanadı, beynim isyan etti okurken.
Neyse yorumuna döneyim, cınım bence boşan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?