Neredeyse bezdim

Kocanızın evli olmasını sindirememiş. Kendi boşandıgı için. Size sarması bundan.
Kocan olcak şahsiyet aradaki mesafeyi korucak.

Canm benim istedgm de bu eşime hep soyluyorum beni sevmiyor anlarm ama dil uzatmasin ne de olsa ben onun yengesyim tamam diyor konusmuyo iki gun sonra aryo gorumcem gene mecbur acyor bide her aradgnda karnmi istemiyor konusmamizi demezmi Allahm ya sabr !

Herşeyi geçtimde görümce ile fikirleriniz uyuşmazken 4 saat telefon görüşme neyin nesi ?
E bu görümce bu yüzü aldığı için az bile yapmış !

Esinle iyi ol madem kiskanc fesat musmutlu hallerini foyografla fotografla at sosyal medyaya
Her zaman tatli dilli ol guleryuzlu ol ve hic kotuleme ablasini ki ablasi seni esine kotulediginde esin sen ne bicim insansin kiz senin icin bir kotu kelime etmiyor sen surekli karimin kuyusunu kazma pesindesin boyle yapacaksan arama beni deme kivamina gelsin
Savas acarsan esin arada kalir ev ici huzursuzluk olur gerek yok salla gitsin

Herşeyi geçtimde görümce ile fikirleriniz uyuşmazken 4 saat telefon görüşme neyin nesi ?
E bu görümce bu yüzü aldığı için az bile yapmış !

Bu gorumce basta iyi olan gorumcelerdendi yani en azindan ben iyi saniyodum o alttan alttan sinsi sinsi yürümüş

Ise yararmi dersin ?

Bu gorumce basta iyi olan gorumcelerdendi yani en azindan ben iyi saniyodum o alttan alttan sinsi sinsi yürümüş

Yok yok bence siz fazla yüz vermişsiniz oda bunu baltalamış.
Tek diyeceğim mesafe herzaman iyidir,duymazlıktan gelin eşinizede savaş açmayı bırakın
Bir süredeen sonra o bacısını atamaz sizde karısı olduğunuz için tercih yapamaz iş çıkmaza girer.

Ise yararmi dersin ?
Ise yarayanlar var etrafimda
artik kimse bulasamiyor kocasi laf ettirmiyor karisina ki adam baslarda ailesine birsey denecek olsa aslan kesiliyordu.
bizim ki bisey bile duysa olsun onlar kotu niyetinden dememistir.biliyorum beni seviyorlar bende onlari cok seviyorum bos dedikodu bunlar kulak asmiyorum ben kocacim diye diye adami kedi etti.simdi o adam helle karisi hakkinda bi laf duysun yakar gecer alimallah
bende ondan ogrendim biseyler uygulamaya basladim ufaktan insallah ise yarar

Şimdi 1 yıl önce yeni evliyken olan şeyleri unut.İlk gece otele gitmeyip orda kalmayı kabul etmen hata zaten.Ama iç yüzlerini görmüş oldun.Mesafe candır.Muhatap olma.Eşin de ağzının payını versin konuşturmasın.Hee konuşturuyorsa sen tavrını al.Aile huzurundan daha önemli değil.Bunu n dışında onların abla kardeş ilişkilrine karışma ister can ciğer olsunlar ister birbirlerini yesinler.

Haklsn gercekten teşekkür ederim yorumun icin

Umarm bendede ise yarar ben esimi sadce bana yapilan yalnisi görsün diye uyaryorum ama gordugu halde sagir dilsiz
Cok tesekkur ederim canm uygulayacagim bunu kesinlkle

Anlasm canm bakalm ne olacak

Bu anlattığın kadını elime alır saçını başını bir yolarım önce ibret-i alem için
Zırzır eden eşime de ablanın ağzını tutsaydın diye ayarı veririm
Yesinler birbirlerini sonra

Bu anlattığın kadını elime alır saçını başını bir yolarım önce ibret-i alem için
Zırzır eden eşime de ablanın ağzını tutsaydın diye ayarı veririm
Yesinler birbirlerini sonra

Aklımı okuyorsun zaten hertürlü kötü gelinim bari hakkını vereyim demi

Keske hiç yazmasaydı yazım hatalarından eksik harflerden başım döndü.

Burası bir derdim var köşesi mi yoksa türk dil kurumu mu ?
Özür diledim hatali yazdığım icin konuya odaklansak olmaz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…