- 14 Ekim 2023
- 722
- 699
- 23
- Konu Sahibi aklimseyyah
-
Çabalamıyor kiEmeklememesi onemli degil ama kendisi tutunup kalkabiliyor olmasi lazim artik.
Emekleme çocukların gelişiminde bir basamak degil ama tutunup kalkabiliyor olması lazım eğer çok kilolu ise ondan kaynaklı olabilir. Yürüme içinde 18 ay sınır. Bir kac ay daha sabredinKızlar merhaba, annelik telaşından bayağıdır buraya giremiyorum. Başlıkta da gördüğünüz üzere neredeyse yaşına girecek oğlum emeklemiyor. Diğer her gelişim basamağı normal ama karın üstü yatırdığımda bir şeylere uzanmaya çalışıyor ama hareket edemiyor sıkılıp kendisini döndürüyor. Onun dışında biz elinden tutunca yürümeye çok fazla hevesli, kendisi bir yere mesela koltuk kenarına tutunarak biraz da olsa ayakta durabiliyor. Sıralamaya henüz başlamadı bizim destegimiz olmadan ayağa kalkamıyor yani mesela kendisi koltuk kenarına tutunup ayağa kalkamıyor ama az önce de dediğim gibi biz tutarsak ağırlığını verip kalkıyor. Aslında bir yanım bireysel farklar diyor ama bir yandan da içim rahat değil emeklesin istiyorum. Acaba bize çok fazla güveniyor kendisine mi güvenmiyor bilmiyorum var mı çevresinde böyle olan? Emeklemeden yürüyen ya da
Zaten yürümeye çok istekli istiyor ki biz hep elinden tutup yürütelimHer çocuk emeklemiyor belki emeklemeden yürür
Bana da tembellikten gibi geliyorBirinci çocuğum hiç emeklemedi dönmedi bile uzanırken bnde korkardım halbuki bir şey yok tembellikdi yaptığı sadece 15 aylıkken yürüdü
Açılın konu tam benlik.. ben de bu şekilde konu açmıştım oğlanla ilgili.. zaten söylenmiştir emekleme gelişim basamağı değil emeklemeye de olur yürüme için de 18. Aya kadar yolu var. Benim oğlan 1 yaşında ayaklarını tam olarak basmaya başladı 14.ayda emekledi 19. Ayda yürüdüKızlar merhaba, annelik telaşından bayağıdır buraya giremiyorum. Başlıkta da gördüğünüz üzere neredeyse yaşına girecek oğlum emeklemiyor. Diğer her gelişim basamağı normal ama karın üstü yatırdığımda bir şeylere uzanmaya çalışıyor ama hareket edemiyor sıkılıp kendisini döndürüyor. Onun dışında biz elinden tutunca yürümeye çok fazla hevesli, kendisi bir yere mesela koltuk kenarına tutunarak biraz da olsa ayakta durabiliyor. Sıralamaya henüz başlamadı bizim destegimiz olmadan ayağa kalkamıyor yani mesela kendisi koltuk kenarına tutunup ayağa kalkamıyor ama az önce de dediğim gibi biz tutarsak ağırlığını verip kalkıyor. Aslında bir yanım bireysel farklar diyor ama bir yandan da içim rahat değil emeklesin istiyorum. Acaba bize çok fazla güveniyor kendisine mi güvenmiyor bilmiyorum var mı çevresinde böyle olan? Emeklemeden yürüyen ya da
Her bebişin yolculuğu farklı oluyor demek ki, sağlıklı olsunlar daAçılın konu tam benlik.. ben de bu şekilde konu açmıştım oğlanla ilgili.. zaten söylenmiştir emekleme gelişim basamağı değil emeklemeye de olur yürüme için de 18. Aya kadar yolu var. Benim oğlan 1 yaşında ayaklarını tam olarak basmaya başladı 14.ayda emekledi 19. Ayda yürüdü
Anne olunca insan illa ki endişeleniyor bir de çevredeki bebeler azıcık sabırsız olunca ya da zamanında yapınca acaba sorun benim bebeğimde mi diye düşünüyor elde olmadan.Benim oğlum emeklemedi direk yürüyecek sandım 13 aylıkken emekledi biraz kucağa alıştı ve tembelledi ve 13 aylıkken kendi ayakta duramıyordu 13 aylıkken10 sn bile hepsini sonra 1 ayda tamamladı bigün babası bi bıraktı ve yürüyüş o yürüyüş korkuyormuş birazda tabi siz arkasında olun devamlı çünkü bizimki ilk düşmelerinde popo üstü değil put gibi düşüyordu sizinkide yakında yürür merak etmeyin canınızı sıkmayın çünkü bende çok sıkıntı ettim ama zamanı gelince olurmuş sağlıkla büyüsün
Kızım 11 aylıkken sıralamaya, tutunup kalkmaya başladı, yaşına girdikten sonrada emekledi.. Birden oluyor telaş etmeyinKızlar merhaba, annelik telaşından bayağıdır buraya giremiyorum. Başlıkta da gördüğünüz üzere neredeyse yaşına girecek oğlum emeklemiyor. Diğer her gelişim basamağı normal ama karın üstü yatırdığımda bir şeylere uzanmaya çalışıyor ama hareket edemiyor sıkılıp kendisini döndürüyor. Onun dışında biz elinden tutunca yürümeye çok fazla hevesli, kendisi bir yere mesela koltuk kenarına tutunarak biraz da olsa ayakta durabiliyor. Sıralamaya henüz başlamadı bizim destegimiz olmadan ayağa kalkamıyor yani mesela kendisi koltuk kenarına tutunup ayağa kalkamıyor ama az önce de dediğim gibi biz tutarsak ağırlığını verip kalkıyor. Aslında bir yanım bireysel farklar diyor ama bir yandan da içim rahat değil emeklesin istiyorum. Acaba bize çok fazla güveniyor kendisine mi güvenmiyor bilmiyorum var mı çevresinde böyle olan? Emeklemeden yürüyen ya da
Benim etrafımda benimkinden 3 ay küçük olan emeklerken benimki sadece oturuyordu bende çok etkileniyorum ama her çocuk gerçekten çookk farklı merak etmeyin yakında yürür ondan sonra biraz otursa diye beklersinizAnne olunca insan illa ki endişeleniyor bir de çevredeki bebeler azıcık sabırsız olunca ya da zamanında yapınca acaba sorun benim bebeğimde mi diye düşünüyor elde olmadan.amin çok teşekkür ederiz içimi çok rahatlattınız
Her çocuk emeklemez benim oğlumda emeklediğinde 11 aylıktı 1 yaşında da yürüdüKızlar merhaba, annelik telaşından bayağıdır buraya giremiyorum. Başlıkta da gördüğünüz üzere neredeyse yaşına girecek oğlum emeklemiyor. Diğer her gelişim basamağı normal ama karın üstü yatırdığımda bir şeylere uzanmaya çalışıyor ama hareket edemiyor sıkılıp kendisini döndürüyor. Onun dışında biz elinden tutunca yürümeye çok fazla hevesli, kendisi bir yere mesela koltuk kenarına tutunarak biraz da olsa ayakta durabiliyor. Sıralamaya henüz başlamadı bizim destegimiz olmadan ayağa kalkamıyor yani mesela kendisi koltuk kenarına tutunup ayağa kalkamıyor ama az önce de dediğim gibi biz tutarsak ağırlığını verip kalkıyor. Aslında bir yanım bireysel farklar diyor ama bir yandan da içim rahat değil emeklesin istiyorum. Acaba bize çok fazla güveniyor kendisine mi güvenmiyor bilmiyorum var mı çevresinde böyle olan? Emeklemeden yürüyen ya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?