Neredeyse yaşına girecek ama emeklemiyor

Kızlar tutunup kalkıyor bugün yaptı bir kaç defa, emeklesi de poposunun üzerinde elleriyle ittirerek yapıyor artık bu böyle gider sıralaması kaldı artık yakındır o da inşallah

Benim oğlumda ağustos 10 da bir yaşına girecek bendede aynı sıkıntı var canı isterse tembel biraz canım sıkıldı benimde İzmir’de Prof Dr erhan bayram var çocuk nörologu oraya görürdüm bana davranışlarının normal olduğunu söyledi birazda biz yapmışız benim bebeğim tüp bebek oldu ikizi vardı öldü karnımda sonra hamilelikte 4 ay yattım çok el bebek gül bebek üstüne titredik doktor sürekli yere atmamızı söyledi çabalaması için biz sürekli kucakta kucak yaptık çocuğu bıraksak oturuyor yeni bıraktık oturuyor düşünün . Bol bol deniz ve e vitamini alsın dedi bakalım baya farketti iki haftada

D vitamini

Teşekkür ederim canım benim oğlum poposunun üzerinde ilerlemeye ve tek elden tutarak yürümeye başladı inşallah yakındır kendi başına yürümesi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…