sea_d Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2009 1.675 3 0 İçel Mersin 8 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sea_d #1 merhabalar kızlar annem Dilem Gözde ile Örgü Dantel dergisinin 2003 sayısından bir şal modeli bulmuş tutturdu bunu netten bul dedi nasıl başlanacak şemalı resim arıyoruz . ben nerden bulacağım bilmiyorum derginin fotosunu çektim yardımcı olur musunuz ? Son düzenleme: 8 Mayıs 2011
merhabalar kızlar annem Dilem Gözde ile Örgü Dantel dergisinin 2003 sayısından bir şal modeli bulmuş tutturdu bunu netten bul dedi nasıl başlanacak şemalı resim arıyoruz . ben nerden bulacağım bilmiyorum derginin fotosunu çektim yardımcı olur musunuz ?
sea_d Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2009 1.675 3 0 İçel Mersin 8 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sea_d #2 yardım edecek kimse yok mu ??? nasıl başlanacak bu şala bir iki model daha var yardım eden olmadığından eklemedim onlar örümcek modeli ...
yardım edecek kimse yok mu ??? nasıl başlanacak bu şala bir iki model daha var yardım eden olmadığından eklemedim onlar örümcek modeli ...