R
ruya.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ruya.
-
adamı canından bezdirmişsin farkında mısın? sürekli kapris yapmakiaranılmayı beklemek...biraz daha hoşgörü ve anlayışlı olunabilinse kimbilir ne kadar güzel bir ilişki olucak..o kadar sıkıntının arasında belli ki yeni tartışmalara girmek istemiyor..sürekli iğneleyici konuşmak iki kişi arasında hiçte hoş değil bence,,heleki sevgilinselmaz:
Evet bu 12 günlük yokluk aklımı başıma getirdi,iğneleyen oydu beni hiç sewmedinki,anlamadınki,anlamı kalmadı gibisinden.
Biz yüzyüze hiç tartışamıyoruz rezilliği yaratan telefon olayı. Teşekkürler
ikinizin de güzelceee bi konuşmaya ihtiyacı var sanırımmyerimseniben
Evet ama senden cesaret alıp msj attım şimdi herşeyden çok sana ihtiyacım var benim çok özledim diye,karşılığında sadece pazartesi yazdı.Yarın görüşücez diye kararlaştırmıştık dün gece bu gece bunu diyor.2 haftadır görmemenin etkisiylemi biraz uzaklaştı yoksa soğudumu anlayamıyorum
pazar değilde neden pazartesi?? çok üstüne gitmesen?? bırak onun seni aramasını bekle..derdi neymiş öğrenmiş olursun..onun da seni özlediğinin farkına var..böyle çok üstlerine düşüldükçe; hem sen üzülüyorsun ondan istediğin cevapları alamadığın için hem o ister istemez kendini çok vazgeçilmez sanıyor...bir süre hiç arama,zor ama şuan en mantıklısı buu ne yazık kii..
canım valla aramadığında söylendiğini yazmışsın aslında doğru değil ama seni çok iyi anlıyorum çünkü şu anda bende böyle acaip huylar edinmeye başladım:kedi:işte sonuç olarak ne yaparlarsa yapsınlar onlar bizim kadar ince düşünceli olamıyorlararamalarını istesek sıkmış oluyoruz ayrıca buluşmayı neden erteliyo anlayamadım dediğin gibi en fena yanlış anlaşılmalar telefonda oluyo:1closedeyes:en iyisi sen yeniden yüzyüze görüş konuş ilişkinize bir şans daha verin eğer birbirinizi seviyorsanız eminim herşey çok güzel olurolumunekankayizsmile
Rüya canım valla benim izimde gidiyosun yapma derim. Bende böleydim. 5 saati bırak 3 saat aramasa bu adam ebni sevmiyo etmiyo seven insan aramaz mı diye düşünürdüm. Kaç kere ayrılıp barıştık ama bu huyumdan kurtuldum bide diğerlerini atabilsem süper olucak ama. O aramıyosa sen ara canım yaa? Bak erkek arkadaşım şunu dedi bana : " Benim gelemediğim yerde sen adım atacaksın, senin gelemediğin yerde ben adım atıcam. Başka türlü bu ilişkiyi BİZ diye adlandıramayız dedi. O günden sonra ayıktım valla. Bidahada aynı şeyi problem etmedim. Ablasının hastalığı varmış. Keşke destek olsaydın. Eminim morali baya kötüdür şimdi. Bide sen böyle davranınca sanırım artık patlamış hayatım. Bence hatalısın ve hatanı telafi etmelisin. Gurur felan yapma sakın. Seviyosan git peşinden.
sanırm biraz geç olmuş gibi.. yani sevgiliniz artık sizi ezmeye başlamış.. kendi isteklerini kabul ettirmenin başka şeklidir buluşma tarihini günden güne atmak.. barşırsanızda" eski o "olmayacak ..bir bakmışsınız siz herşeye evet diyen, o da atını istediği koşturan olmuş çıkmış..
Bİrbİrİnİze hosgÖrÜlÜ davranmalsıını z yoksa İlİŞkı tıkanır bu sekılde bİ yerde ,senın su an ayapacagın onu bİraz kendı halıne bırakman zatenkİ sevıyorsa dÖnecektİr bİraz gercekcİ olmak gerekırsede aramaz İsede sevmıyodur artık bu İkİ İhtımalıde dÜsÜnmek lazım arkadasım...
offf erkek ayrı hatalı; kıza esaret hayatı yasatmaya çalısıyor..
kız ayrı hatalı; bu esarete karşı çıkıp,haklarını ve sınırlarını korumak yerine kapris yapmakla,sorun yaratmakla karşılık veriyor.. sonra beyimiz bu sıkıntılara gelemıyor..kızımıza sırtını dönüyor. kızımızsa bu kişilik haklarına saldıran,anlayışsız,toleranssız beyfendiyi tekrar koluna takmak için can atıyor..
kusura bakma canım ağır olduysa ama 2nizinde silkelenmeye ihtiyacınız var..
kendinize gelin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?