nereye gidiyoruz böyle....

şahsen bir gün bebegim olursa ben dışarı çıkmasına müsade etmem sanırım...
şimdi böyleyse obüyüyene kadar iyice yozlasacak herşey...

bende şahsen ebeveyinsiz dışarı çıkamasına müsaade etmiyecem.şuan küçük zaten yanıbaşımda çok şükür.ben şu durumumuzdan allaha sığınıyorum.rabbim evlatlarımızın dönemini hayırlı kılsın hayırlı eylesin inş.

ewt sonuna kadar haklısınız şimdi türkiye iki noktaya cekiliyor bunu anlıyamıyorum...
ya atatürkçü olacaksın yada dinci...
bence böyle bişiy yok ben hem vatanımı milletimi sevip hemde dini kendimce yaşaya bilmeliyim layiklik bu değilmi?
ama çarptırılıyor...
insanlar maneviyat eksik yetişiriliyor vataı savunacanda nolacak sanamı kaldı vs...
şunuda ifade edeyip sevgili atatürkümüzü dinimiz hakkında harika sözleri vardır ve onu savunanların başında gelir...
nedense bunu anlayamayanlar var....

bu yapılanların ne atatürkle nede dincicilikle hiçmi hiç alakası yok.bunu yapan tamamamen insan olmaktan çıkmış yaradılış gayesini unutmuş allah korkusunun maksimum sıfıra inmiş,ölümü,tekrar dirilişi hesabı unutmuş bir yaratıktır.

Şehit haberlerini ayrı tutuyorum onu ayrı değerlendirelim Allah gani gani rahmet eylesin...
O ördeğe göz koyan şerefsize ise Allah belasını versin diyeceğim ama az gelecek o şerefsize.
Acayip canım sıkıldı...
Pislik herif. Bir de 4 evladı var. :47:

şehitlerimiz için diyecek birşey yok..içimiz yandı....hala da yanıyor..

3 yaşındaki dilan olayı hala muamma,yine bişeylerin üstü örtüldü.olan zavallı çocuğa oldu.

örrdeğe tecavüz mü,yok artık! :53:

insanoğlu sapıklıkta sınır tanımıyor artık

şehitlerimiz için diyecek birşey yok..içimiz yandı....hala da yanıyor..

3 yaşındaki dilan olayı hala muamma,yine bişeylerin üstü örtüldü.olan zavallı çocuğa oldu.

örrdeğe tecavüz mü,yok artık! :53:

insanoğlu sapıklıkta sınır tanımıyor artık

Şehitlerimze Allah'tan rahmet acılı ailesine sabır diliyorum ateş düştügü yeri yakar

Ördeğe tecavüz haberini okuyunca bende çok şaşırdım önce olayı yurtdışında olmuş sandım fakat haberi detaylı okuyuncu türkiyede oldugunu ögrendim sapıklıkta maalesef sınır tanımıyorlar ördek şuan komadaymış

Son düzenleme:
Şehitlerimze Allah'tan rahmet acılı ailesine sabır diliyorum ateş düştügü yeri yakar

Ördeğe tecavüz haberini okuyunca bende çok şaşırdım önce olayı yurtdışında olmuş sandım fakat haberi detaylı okuyuncu türkiyede oldugunu ögrendim sapıklıkta maalesef sınır tanımıyorlar ördek şuan komadaymış

Büyük ihtimal ölür ve o adam müsveddesi yaşamaya devam eder... :50:

Cocuk istismari yapanlarin ve bu konuda ceza alanlarin acik adresleri yasadigi bölge(semt) hatta isimleri aciklanmali... Ayni semtte yasayan ailelerde bilgilendirilmeli...

"Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'ne götürülen ördeğin deformasyona uğradığı ve bağırsaklarının zarar gördüğü belirtilirken, ameliyata alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. "

alinti....

hayvanlara yapilan iskence vs.. malesef cezasiz birakiliyor.. Cogu sahipsiz.. Eger sahibi varsa ceza alabiliyor, yanliz bunlar hapis cezalari degil...:26::26:

Ne yani bu adam bundan sonra istedği kadar ördeklere tecavüz edecek mi ? Ne bicim ülkedir, kanundur arkadaş yaa.. Herşeyin cezası var bunun mu yok???

Hayvan o yaşadığı trajediyle hayatta kalsa nolur ki?
Adam müsveddesi serbest! Bu yetmez mi?
Devlet ne zaman hapis kararı çıkaracak hayvan hakları için?
Ama doğru ya daha insan tecavüzleri bile normal görülürken, doğursun biz bakarız mantığı varken, neye ceza düşünüyoruz ki?
Böyle hukuk da adalet de batsın! :47:

"Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'ne götürülen ördeğin deformasyona uğradığı ve bağırsaklarının zarar gördüğü belirtilirken, ameliyata alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. "

alinti....

Sumuz tiksindim,o adamdam midem bulandı! bu ülkede damacanaya bile tecavüz eden ruh hastaları var ya!

Hayvan o yaşadığı trajediyle hayatta kalsa nolur ki?
Adam müsveddesi serbest! Bu yetmez mi?
Devlet ne zaman hapis kararı çıkaracak hayvan hakları için?
Ama doğru ya daha insan tecavüzleri bile normal görülürken, doğursun biz bakarız mantığı varken, neye ceza düşünüyoruz ki?
Böyle hukuk da adalet de batsın! :47:

inanın onu yapan o hayvandan dahada hayvan...
ördek dilsiz savunmasız bir hayvan ama onu yapana hayvan demekte yanlış olur aslında...

hayvanlara yapilan iskence vs.. malesef cezasiz birakiliyor.. Cogu sahipsiz.. Eger sahibi varsa ceza alabiliyor, yanliz bunlar hapis cezalari degil...:26::26:

Evet..O sapık sadece 250 milyon lira ceza ödemeye mahkum edilmiş..

"Sonuçta zarar gören en nihayetinde bir hayvan..Ölse de olur yani.."
İşte olaya bu mantıkla bakıldığı sürece daha çok hayvanın canı yanar..

Ama insan canının bile ucuz olduğu bir dönemde daha fazlasını beklemekte şu an için hayal bence..

Yalnız bir şey daha söylemek istiyorum..

Bir ördeğe bile tecavüz edecek kadar gözü dönmüş bir adam sizce bu toplum için hiç mi tehlike arzetmiyor?

Gerçekten çok korkutucu

Son düzenleme:
Back
X