nereye gidiyoruz böyle....

Ne yani bu adam bundan sonra istedği kadar ördeklere tecavüz edecek mi ? Ne bicim ülkedir, kanundur arkadaş yaa.. Herşeyin cezası var bunun mu yok???

Malesef durum bu, izmirde bir engelli kediyi , kafasina tekme atarak öldüren cani ceza almadan kurtuldu... Bu kediye bir büfe sahibi bakiyormus ve güvenlik kamerasindan görüntülenmisti... :47:

Basit bir eşya bile milyonlara satılırken, allahın yarattığı bir hayvana yapılan bu insanlık dışı pisliklik, 250 tl'ye kapanıyor öylemi ?
Yazık.... Çok yazık...

iyi tarafından düşünürsek ördegin sahibi sineye cekip susmamış karakola şikayette bulunmuş galiba hayvan haklarına yeni düzenlemeler gelecek....

eğitim ve sağlık sistemiyle oynayacaklarına keşke böyle adi suçlara yeni düzenlemeler getirseler..

ALLAHIMMM,videosuna da baktim.cok miydem bulaniyorr.[video]http://video.haberturk.com/haber/video/ordege-tecavuz/66669[/video]insanlik olmuuuuussss:14::14::14:

Şehit haberlerini ayrı tutuyorum onu ayrı değerlendirelim Allah gani gani rahmet eylesin...
O ördeğe göz koyan şerefsize ise Allah belasını versin diyeceğim ama az gelecek o şerefsize.
Acayip canım sıkıldı...
Pislik herif. Bir de 4 evladı var. :47:

çok şükür öyle bir babam yok yoksa soyadımı degiştirirdim mahkemeye verip...

Evet..O sapık sadece 250 milyon lira ceza ödemeye mahkum edilmiş..

"Sonuçta zarar gören en nihayetinde bir hayvan..Ölse de olur yani.."
İşte olaya bu mantıkla bakıldığı sürece daha çok hayvanın canı yanar..

Ama insan canının bile ucuz olduğu bir dönemde daha fazlasını beklemekte şu an için hayal bence..

Yalnız bir şey daha söylemek istiyorum..

Bir ördeğe bile tecavüz edecek kadar gözü dönmüş bir adam sizce bu toplum için hiç mi tehlike arzetmiyor?

Gerçekten çok korkutucu

tamamen haklısın....
ördege bunu yapandan herşey beklenir ...

evet o ördeğin sahibi amcayı da tebrik etmek lazım..kızına tecavüz edenler karşısından susup oturan anne-babaları gördükten sonra o adama helal olsun diyesim geldi.

Arkadaşlar şimdi bir haber okudum sizinlede paylaşmak istiyorum

Afyon faciasında flaş gelişme!

Afyonkarahisar'da meydana gelen ve 25 askerin şehit olduğu mühimmat deposundaki patlama ile ilgili olarak 'taksirle ölüme neden olmak' suçlamasıyla Askeri Mahkemeye sevk edilen Binbaşı Ali Duran tutuklandı

Kıdemli Albay Veysel Özbay ile Üsteğmen Tarık Aydın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Askeri savcılık yaptığı soruşturma sonucunda, 500'üncü İstikam Ana Depo Komutanlığı 4'üncü Mühimmat Bölge Komutanı Kıdemli Albay Veysel Özbay, Bölük Komutanı Binbaşı Ali Duran ile Üsteğmen Tarık Aydın'ı, tutuklanmaları istemiyle Eskişehir'deki 1'inci Hava Kuvveti Komutanlığı Askeri Mahkemesi'ne sevk etti. Mahkemenin tek tek ifadelerini aldığı subaylar, 248 ton el bombası ile 360 ton 175 milimetrelik merminin 2 depoya istiflendiğini anlattı. Subayların ifadelerinde 5 depoya sığacak mühimmatın 2 depoya sığdırılmaya çalışıldığını söyledikleri belirtildi.

Askeri Mahkeme 3 subaydan Bölük Komutanı Binbaşı Ali Duran’ın tutuklanmasına, 4’üncü Mühimmat Bölge Komutanı Kıdemli Albay Veysel Özbay ile patlamadan kıl payı kurtulduğu belirtilen Üsteğmen Tarık Aydın’ın ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi. Tutuklanan Binbaşı Ali Duran, Eskişehir’deki Askeri Cezaevi’ne konuldu.

dha

arkadaşlar bütün bu olanların kaynagında ne olduğuu cözmeye çalıışyorum fikirlerini paylaşan tüm herkese teşekkürler..
işin açık tarafı belli kitleler dışında hiç bir tepki yok memlekette herşey yolundaymış imajı var milletce bastırıldıkmı? susturuldukmu? çözemedim yada tepkisizleştik alıştıkmı?
ortada olan gerceklerden sadece manşetleri yazdım bir düşünün...

okudum evet bunu..25 zaiyat kimilerine göre!...bize göre de 25 kınalı kuzu gitti..bazılarına dna testi bile yapılamadı düşünün! çünkü parçaları bulunamadı..tek diyeceğim şu;kim sebep olduysa Allah daha beter yapsın!

arkadaşlar bütün bu olanların kaynagında ne olduğuu cözmeye çalıışyorum fikirlerini paylaşan tüm herkese teşekkürler..
işin açık tarafı belli kitleler dışında hiç bir tepki yok memlekette herşey yolundaymış imajı var milletce bastırıldıkmı? susturuldukmu? çözemedim yada tepkisizleştik alıştıkmı?
ortada olan gerceklerden sadece manşetleri yazdım bir düşünün...

asıl korkulması gereken bu işte...tepkisizlik,suskunluk..sanırım herşeyi normalleştirmeye alıştırıldık..

Arkadaşlar şimdi bir haber okudum sizinlede paylaşmak istiyorum

Afyon faciasında flaş gelişme!

Afyonkarahisar'da meydana gelen ve 25 askerin şehit olduğu mühimmat deposundaki patlama ile ilgili olarak 'taksirle ölüme neden olmak' suçlamasıyla Askeri Mahkemeye sevk edilen Binbaşı Ali Duran tutuklandı

Kıdemli Albay Veysel Özbay ile Üsteğmen Tarık Aydın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Askeri savcılık yaptığı soruşturma sonucunda, 500'üncü İstikam Ana Depo Komutanlığı 4'üncü Mühimmat Bölge Komutanı Kıdemli Albay Veysel Özbay, Bölük Komutanı Binbaşı Ali Duran ile Üsteğmen Tarık Aydın'ı, tutuklanmaları istemiyle Eskişehir'deki 1'inci Hava Kuvveti Komutanlığı Askeri Mahkemesi'ne sevk etti. Mahkemenin tek tek ifadelerini aldığı subaylar, 248 ton el bombası ile 360 ton 175 milimetrelik merminin 2 depoya istiflendiğini anlattı. Subayların ifadelerinde 5 depoya sığacak mühimmatın 2 depoya sığdırılmaya çalışıldığını söyledikleri belirtildi.

Askeri Mahkeme 3 subaydan Bölük Komutanı Binbaşı Ali Duran’ın tutuklanmasına, 4’üncü Mühimmat Bölge Komutanı Kıdemli Albay Veysel Özbay ile patlamadan kıl payı kurtulduğu belirtilen Üsteğmen Tarık Aydın’ın ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi. Tutuklanan Binbaşı Ali Duran, Eskişehir’deki Askeri Cezaevi’ne konuldu.

dha

yani kazanın olması kader defilmiş resmen sonu belliymiş hiç bir şeye değilde güzelim gencecik hayat dolu insanlar feci sekilde kaybolup gitti aramızdan....
ruhları şaad olsun...

Şu haber bu olayların kaynağının ne olduğunu açıklar sanıyorum

Milliyet - Cami girişindeki yazı tepki çekti

cami girişine 'Kişiye hanımını neden dövdüğü sorulmaz' yazdıktan sonra o insanlardan hala insan olabilmelerini beklemek hata.

hangisine üzülecegimi şaşırdım ben....
o yazı gördügü tepklier yüzüden kaldırılmış sanırım...
güya kadına şiddeti önleyecegiz memleket psikopat,sapık,terörist,anarsit dolu gelde önle..

hangisine üzülecegimi şaşırdım ben....
o yazı gördügü tepklier yüzüden kaldırılmış sanırım...
güya kadına şiddeti önleyecegiz memleket psikopat,sapık,terörist,anarsit dolu gelde önle..

kaldırsınlar tabi ama beni dehşete düşüren nasıl bir kafa onu oraya yazmış,bir taraflarından hadis uydurup insanları istedikleri gibi şekillendirebileceklerini zannediyolar ve yapıyolar da bunu.Yakında ördeğe tecavüz edene ,küçücük çocukları tecavüz edip öldürene hesabı sorulmaz gibi şeyler de çıkartırlarsa hiç şaşırmayacağım.

Sizi bilmiyorum ama ben artık sabrımın sonuna geldim arkadaşlar eğer ki biri bana ,bedenime ,kişiliğime,aileme ,vatanıma ,yaşam tarzıma saldırmaya kalkarsa herşeyi yapabilirim.Aklınıza gelebilecek herşeyi.

Back
X