nereye gidiyoruz böyle....

teknikerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
455
1
26
Ankara
arkadaşalr haberleri okudum gerçekten içim acıyor memleketin haline...
bomba patladı 25 şehit bür sürü yaralı...
3 yaşıda bir kızın tecavüze uğraması...
hakkaride süren catışmalar ve kaybettiklerimiz(bu arada orada bir yakınım var ve burada savaş var resmen diyor)
ördege bile tecavüz edenimi ararsınız....
terörist cesetlerinin şehit diye nitelendirip dağda tören yapanımı ne biliyim ya içim paramparca içim karardı nereye gidiyoruz..
daha çok şey okudum benim canım memleketim böyle olmamalıydı...

Ördeğe tecavüz haberi benide çok şaşırttı, insanlıktan çıkmışlar Allah hepsinin belasını versin
Şuan o ördek komada, durumu ciddi
Ve bunu yapan adam 50 yaşında , 4 çocuk babası.
Allahından bulsun. Pislik .

Bu konu yakında kapanır söylemedi deme.. Niyetin iyi olsa da maalesef bu konu hep siyasete çekiliyor sonra da kapanmak zorunda kalınıyor. Zaten durumun farkında olup üzülenler elinden geleni yapıyor, üzülmeyenler ise yapacak bir şeyimiz yok vicdan meselesi.. Nasıl bir millet olduğumuzu artık ben de anlayamıyorum.. 3 yaşında bebeğe tecavüz, her gün onlarca şehit, her gün cinayet.. Ama tek derdimiz kim kiminle nerede, haftaya dizide ne olacak..:50:

sırf bu yüzden bu dünyaya evlenipte çocuk getirmek istemiyorum.kıyamet alametleri küçükler gerçekleşmiş durumda sıra büyüklere geldi.öz bacısını hamile bırakanlar kardeş katili olanlar örtülü örtüsüzler hayvanlar gibi aleni zina.o kadar çok isterdimki osmanlı döneminde yada çanakkale savaşı gi savaş döneminde yaşamayı anlatamam:25:

Ördeğe tecavüz haberi benide çok şaşırttı, insanlıktan çıkmışlar Allah hepsinin belasını versin
Şuan o ördek komada, durumu ciddi
Ve bunu yapan adam 50 yaşında , 4 çocuk babası.
Allahından bulsun. Pislik .

gercekten okudugumda şok gecirdim yani adam sarhoşmuş ne içmiş bu hale gelecek bileme ama içki insanın bastırılmış duygularını ortaya cıkartır o zaman adam içerden bir sapıkmış öleyaa...
hangisine üzülecegimi sasıracagımı sasıtdım gercekten..
etrafıma bakıyorum herkes ne kadar normal ve mutlu....
bizim atalarımız memlekette bu kadar sorun varken mutlu olurlarmıydı kesinlikle hayır...

Bu konu yakında kapanır söylemedi deme.. Niyetin iyi olsa da maalesef bu konu hep siyasete çekiliyor sonra da kapanmak zorunda kalınıyor. Zaten durumun farkında olup üzülenler elinden geleni yapıyor, üzülmeyenler ise yapacak bir şeyimiz yok vicdan meselesi.. Nasıl bir millet olduğumuzu artık ben de anlayamıyorum.. 3 yaşında bebeğe tecavüz, her gün onlarca şehit, her gün cinayet.. Ama tek derdimiz kim kiminle nerede, haftaya dizide ne olacak..:50:

Katılıyorum, malesef bu yazıklarımız sadece Sanalda kalıyor. Gerçek hayatta bunu engelleyemıyoruz her ne kadar engellemeye çalışsakta.
Buraya yazmanın hiçbir faydası olmuyor .. İçimizi dökmekten başka..

kesinlikle kim nasıl politika yapıyor vs...umrumda degil..
nasıl olduda bu hale geldik benim beynim durdu....
sizin fikirlerinizi almak ve içimi dökmek istedim kapanırsada kapansın...

Canım al bendede o kadar .maneviyatımız azaldıkça maalesef bu tür olaylar olacak gibi.sabah bende okudum ördeğe tecavüzü ve şook oldum.3 yaşındaki bebeğe tecavüzde resmen ağladım.ve üstünü kapadılar olayın.aşiret oldujkları için.hastanedeki doktorlara hemen bir emir ile tecavüz değil boncuk yutmuş dedirtilmiş.onu duyunca daha da şook oldum.allahım bu günlerimizi aratmasın inşaallah.ama dediğim gibi maneviyatsız toplum olursak sonu bu olacak

Canım al bendede o kadar .maneviyatımız azaldıkça maalesef bu tür olaylar olacak gibi.sabah bende okudum ördeğe tecavüzü ve şook oldum.3 yaşındaki bebeğe tecavüzde resmen ağladım.ve üstünü kapadılar olayın.aşiret oldujkları için.hastanedeki doktorlara hemen bir emir ile tecavüz değil boncuk yutmuş dedirtilmiş.onu duyunca daha da şook oldum.allahım bu günlerimizi aratmasın inşaallah.ama dediğim gibi maneviyatsız toplum olursak sonu bu olacak

ya o devrin ismini bir türlü hatırlayamadım ama,o devirde misal hırsızlıkmı yaptın elini kesiyorlardı,zina gibi büyük suçmu işledin cezası ya ölüm yada bir daha asla yapamayacan bir ceza işte ben o devirde yaşamak isterdim.şimdi bakıyoruz 2 gün hapse tık sonra sal.senden bende daha iyi dolaşıyor ortalıkta.tabi bunu gören diğer kişiliksizlerde nasılsa 2 gün hapse girip çıkıyor deyip zincirleme aynı suçu işleyip gidiyor.allah sonumuzu hayır eylesin.içim yanıyorki nasıl yanıyor böyle şeyleri okuyunca.

bende tamamen artık manevi duyguların yok oluşuna bağlıyorum...
İNSANLIK VASIFLARI AZALDIKCA insanların suç ve arayış boyutları degişiyor kısaca sapıklasıyor....

ya o devrin ismini bir türlü hatırlayamadım ama,o devirde misal hırsızlıkmı yaptın elini kesiyorlardı,zina gibi büyük suçmu işledin cezası ya ölüm yada bir daha asla yapamayacan bir ceza işte ben o devirde yaşamak isterdim.şimdi bakıyoruz 2 gün hapse tık sonra sal.senden bende daha iyi dolaşıyor ortalıkta.tabi bunu gören diğer kişiliksizlerde nasılsa 2 gün hapse girip çıkıyor deyip zincirleme aynı suçu işleyip gidiyor.allah sonumuzu hayır eylesin.içim yanıyorki nasıl yanıyor böyle şeyleri okuyunca.

seriat kanunlarına dönmek istemem ama %100 suclu topluma zararlı olan insanı dışarı kolayca salmayacasın..
çıkınca daha beterini yapıyor...

kesinlikle bu musibetlerin tek sebebinin bu olduğuna inananlardanım.artık dizilere bir şöyle derinden düşünerek bakarsak herşey gözümüzde o kadar normalleştiriliyorki yarın birgün belki bunlara bile tepki veremeyecek duruma gelecez mazallah.

ayrıca tabiki sanalda ne yapılabilir diyoruz haklısınız...
ama en azından birbirimizin fikirleini okuyup ufkumuzu acıp olup bitene bir neden arayıp bilinçleniyoruz...
ayrıca memleket sorunlarından haberdar olan insanları bulmak acımı bir nebze olsun hafifletiyor...
ötesinde hiç bir amacım yoktur..sadece sıradan bir vatandaşım...

seriat kanunlarına dönmek istemem ama %100 suclu topluma zararlı olan insanı dışarı kolayca salmayacasın..
çıkınca daha beterini yapıyor...

hay ağzına sağlık bir türlü gelmedi aklıma.belki çok ağır kanunlar ama bu devrimize bu lazım değilmidir.ördeğe ve 3 yaşıındaki bebeğe bunu yapanı yaşatıp ne yapacaksın.artık çocuklarımızı sokağa çıkaramayacak hale gelirsek hiç şaşmayalımki şuan bile o haldeyiz nerdeyse.

artık insan kavramını herkez için kullanmak nekadar doğru bilemiyorum...çok kötü bir hale geldi artık dünya rabbim hepimizi korusun....

hay ağzına sağlık bir türlü gelmedi aklıma.belki çok ağır kanunlar ama bu devrimize bu lazım değilmidir.ördeğe ve 3 yaşıındaki bebeğe bunu yapanı yaşatıp ne yapacaksın.artık çocuklarımızı sokağa çıkaramayacak hale gelirsek hiç şaşmayalımki şuan bile o haldeyiz nerdeyse.

şahsen bir gün bebegim olursa ben dışarı çıkmasına müsade etmem sanırım...
şimdi böyleyse obüyüyene kadar iyice yozlasacak herşey...

bence bizim yapabileceğimiz tekşey çocuklarımızın maneviyatını güçlendirmek ahlaklı bir nesil yetiştirmek.yok yürüyüştü yok facede şunu beğen şunu paylaş boş işler ne değişiyorki.biz artık kendimizin ve yetirtişdiğimiz neslimizin maneviyatını ve ahlakını güçlendirmeliyiz.

Dogru maneviyatimizi kaybediyoruz haklisiniz... Yanlis ve baski ile ögretilen maneviyatlar var . Bu carpikliklarin bu nedenle olustugunu düsünüyorum..

Back
X