• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nereye kadar boyle gider? Sonumdan korkuyorum

Askmeguestions

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
67
23
8
28
Iyi geceler,
Cok fazla sinirliyim. Kendimi artik diğer duygulara geçiremiyorum. Aileme karşı cok fazla bir gerilim, kızgınlık hissediyorum. Beni gerçekten anlamiyorlar. Onlarla iletişim sorunları yaşıyorum. Kendim de sürekli boşluk duyguları yaşıyorum. Annem ve babam ayrı.
O kadar mutsuzum ki anlatamam. Bu kadar kisa anlatmakla kimse duygularimi anlamayacaktir ama. Üzgünüm. Umutsuz ve boşluk duyguları ile doluyum. Hic arkadasim yok. Hayatim cok boşuna gibi geliyor. Mesala bugun de annemle aramda hiçbir sey yasanmasa da bir gerilim var. Hissediyorum.
Yalniz kaldığımda annemin yanina gidiyorum mutfaktaysa lrada bulunuyorum. Ama annem benim yanima pek gelmiyor. Ben galiba sevgisiz hissediyorum kendimi. Ve bu bağı hiçbir zaman alamayacagim.
Aglayasim geliyor sürekli. Hic güçlü bir insan değilim.
Liseden beri bu böyle, kendimi hic guzel bulmuyorum. Hic cabalamak da icimden gelmiyor çünkü her sey anlamsiz ve gereksiz geliyor. Tükenmiş hissediyorum kendimi.
Sizce ne yapmaliyim?

çok iyi anlayabiliyorum ve ne diyebileceğimi hiç bilmiyorum :( çok üzgünüm :( doktora gitmek faydalı olur ama özellikle ilgili bir doktora.

Öncelikle doktora gidin ve kendinize bir hobi bulun çok güzel kurslar var onlara gidip yeni insanlarla tanışın. Hem birşeylerle vakit geçirirsiniz hem havaniz değişir. İnsan bazen sıkışıp kalir ne yapacağını bilemez. Bir yerden başlarsanız devamı gelecek hayatınız yavaş yavaş değişecektir.

Iyi geceler,
Cok fazla sinirliyim. Kendimi artik diğer duygulara geçiremiyorum. Aileme karşı cok fazla bir gerilim, kızgınlık hissediyorum. Beni gerçekten anlamiyorlar. Onlarla iletişim sorunları yaşıyorum. Kendim de sürekli boşluk duyguları yaşıyorum. Annem ve babam ayrı.
O kadar mutsuzum ki anlatamam. Bu kadar kisa anlatmakla kimse duygularimi anlamayacaktir ama. Üzgünüm. Umutsuz ve boşluk duyguları ile doluyum. Hic arkadasim yok. Hayatim cok boşuna gibi geliyor. Mesala bugun de annemle aramda hiçbir sey yasanmasa da bir gerilim var. Hissediyorum.
Yalniz kaldığımda annemin yanina gidiyorum mutfaktaysa lrada bulunuyorum. Ama annem benim yanima pek gelmiyor. Ben galiba sevgisiz hissediyorum kendimi. Ve bu bağı hiçbir zaman alamayacagim.
Aglayasim geliyor sürekli. Hic güçlü bir insan değilim.
Liseden beri bu böyle, kendimi hic guzel bulmuyorum. Hic cabalamak da icimden gelmiyor çünkü her sey anlamsiz ve gereksiz geliyor. Tükenmiş hissediyorum kendimi.
Sizce ne yapmaliyim?
Elinde olanlar icin şükredip,olmayanlar icin mücadele edersen sinire sıkıntıya vaktin kalmaz.Amacsiz gördüm sizi

Tabiki dis etkenler cok onemli ama.bir doktora gitsen cunku ilac verirae sana verecegi ilaclar beynin kimsyasini duzenliyor anneni duzeltmezsen bile hasari.minimuma indirirsin malesef anne ve aile sevgisini hissetmemek inanilmaz aci bir seydir kolay kolay anlasilmaz insanlar tarafindan arkadasinin olmamasida etkiliyordur ama dedigim gibi doktora git tukenmenin sebebini durumunu daha iyi anlar

Internettende beyhan budak var psikolog onu izleyebilirsin faydali bilgiler veriyor

Ayrica sana Mevlana hz.Sems hz.sozlerini okumani tavsiye ederim

Ayrica suan aci cekiyorsun ama ben acinin insanlari olgunlastirdigini dusunuyorum annesi tarafindan ozellikle.kiz cocuklarinin uzulmesi beni cok.uzuyor uzerine alinma hareketlerini farkinda degil ki o saglikli anneler olduklarini dusunmyorum ama olsun ne yapalim sonucta, annen emegi cok uzerinde

Allah yalnizligini kendi sevgisiyle doldursun.

Yaşam enerjinizi emen düşünceler, insanlar, şarkılar, filmler ne varsa, önce onlardan uzaklaşın.Kendinize sosyal bir çevre edinin.Çevrenizde çok insan olması gerekmez.Seçici davranıp, düzgün arkadaşlar edinin.İnsanın duygu durumu bile çevresine, ortamına göre değişebiliyor.

Terapi hatta gerekirse ilaç kullanmalısın..Üniversite hastanelerinde terapi de veren psikiyatristler oluyor,tavsiye ederim.
Eğer bu yolda adım atarsan hiç beklemediğin kadar hayatın değişir..Ama ben kendim halledebilirim die gurur yapıp doktora gitmezsen hayatın bu bağlamda bir nevi depresyonda ellerinden kayıp gider.Lütfen yardım al.

Back
X