Nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum çok üzgünüm

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
cuma günü ameliyat oldum benimi aldırdım nişanlımda geldi hastaneden çıkana kadar bekledi. çok donuk soğuktu anlam veremedim yabancı biri gibiydi sanki annemde farketmiş üzüldüğünü falan düşündüm sonra ben eve geldim uyudum falan çok ağrım oldu omzum falan şişti cuma gecesi aradı beni yarın çıkalım dışarı falan dedi bende çıkmak istemedim daha çok yeni sonuçta gelir biri dokunur dikişlerim açılır ne olur ne olmaz sen düşünemiyomusun bunu cumartesi günü kendisi izinliydi ve akşam 7 de aradı maç izlemeye gideceğini söyledi 1 saat bile uğramadı bize çok üzüldüm insan ne kadar basit birşey geçirsede böyle zamanda sevdiklerini yanında görmek istiyor sonrada beni gece 12 de arıyor nasıl oldun diye aradan 5 saat geçmiş kolum şişmiş ateşim var canım burnumda bende sanane dedim şimdiye kadar merak edip aramadıysan şimdide merak etme dedim sen nankörsün dedi telefonu suratıma kapattı bende öle kapatılmaz böyle kapıtılır diye telefonumu komple kapattım bugün hiç açmadım açmayıda düşünmüyorum bir süre beni arama diye mesaj attım çok üzgünüm ona en ihtiyacım olduğu zamanda beni bir maç için yalnız bıraktı bu süre zarfında düşüncem ben abartmıyorum değilmi siz olsanız ne yapardınız merak ettim

Daha nişanlısınız ama adam size '' nankörsün '' deyip telefon kapatıyor....

Geçmiş olsun,her iki türlü de...

Ben eşimle çıkarken annem zatürre oldu.

Araştırma hastanesinde yatırdık.koguş tıklım tıklım.

Annem tiksindi yemek yemez,yıkanmadıgı için her akşam gidiyordum kolonyalı mendillerle silip pijamalarını degiştiriyordum.

Yanımda götürdügüm kumanyayı yediriyordum bu böyle 25 gün sürdü.

Hastaneye girmek de bir dert o zaman 90 yılların sonları.

Ne mi oldu? Eşim- o zamanlar erkek arkadaşım -önce kapıdaki adamlara kuru pasta,sigara vs alıp kafaladı.

Her akşam beni iş yerimden hastaneye götürdü ki çok ters bir yerdeydi.

Kapıdaki adamları geçip akşamın 7 si 8 inde koğuşa çıkmamı sagladı

ve ben işimi bitirip gelene dek kapıda bekledi-beni evime götürdü.

Ben eşimle işte bu yüzden evlenme kararı aldım.

Seviyordum-aşıktım tamam ama her sevdigimizle evlenecegiz diye bir şey yok.

öyle sağlam durdu ki arkamda...öyle güvendim ki ona...hayat zor dönemeçlerle dolu.

Ameliyat---maç ikilisinde hangisinin galip oldugu sizin ilişkinizin ve onun gözünde degerinizin ne oldugunun en açık kanıtı....

Buraya yazmak yerine kafanızda ampullerin yanması lazımdı şimdiye dek.ama yaşanmadan bilinmiyor...

Dilerim hiç yaşamaz böylesini ögrenmezsiniz....benden bu kadar...

Son düzenleme:
Muhtemelen bu ilişkide tüm yorumlara rağmen evlilikle noktalanır. Bir sonra ki konu; eşim çok ilgisiz maç olduğu gün ses çıkardım bana hakaret etti..
Geçmiş olsun...

Son düzenleme:

Muhtemelen bu ilişkide tüm yorumlara rağmen evlilikle noktalanır. Bir sonra ki konu; eşim çok ilgisiz maç olduğu gün ses çıkardım bana hakaret etti..
Geçmiş olsun...

kimsenin yorumuyla hareket etcek değilim ben sadece merak ettim ve soruyorum sana bir sonraki konu hakkında fikrinimi soran oldu yorum yapıyosun sırf yazmak olsun diye yazıyosunuz

ben olsaydım senin yaptığının aynısını yapardım canım hatta eşimle sevgiliyken yada nişanlıyken mutlaka sinirlenip telimi kapatmışımdır....sizin konuya gelince nişanlına çok kızdım ne demek nankörsün ulen asıl nankör sensin be bak sinirlendimmmmmmarama sorma bişey olmamış gibi maç izlemeye gitmiş.....takma canım kafana ama nişanlılık dönemi tanıma evresi ilişkini gözden geçir canım iyi tanıyorsan evet evleneceğim erkek bu diyorsan ozaman evet de hakkında hayırlısı olsun canım

Geçmiş olsun öncelikle.bu durum için biraz daha geniş bakalım konuya derim.nişanlınız aileniz ile nasıl bir diyalog içinde.durduk yere böyle bir tepki vermesini pek anlamlandiramadım ben.altında farklı bir sebep var mı biraz düşün.telefonda söylediği şey tabi ki yanlış olmuş.nankörsun ne demek ya.ayıp etmiş bir erkeğe yakışmamış.sinirle karar verme derim.biraz zaman geçsin sonra hesabını sorarsın.

canım sen hastanedeykende soguktu dıyosun belkı senın rahatsızlıgından dolayı sana soylemedıgı bı sorunu olabılır bazen hersey oyle gorundugu gıbı olmayabılır cumartesı gunude aslında mac olsada olmasada ınsan nısanlısıyla gecırmek ıster butun vaktını normalde, senın yanında bırlıktede ızleyebılırdnız macı o kadar duskunse maca ama ayrılmayı falan dusunmeden once acık acık konus bence hastanedede soguktun de neyın var sorun ne dıye sor zaten senı sevmese senınle nısanlanmazdı emın ol ama bazı seyler bıttıysede sende ılerde uzulcegıne bugun 2 gun aglar yoluna devam edersın ınsallahta ayrılmazsınız

Nişanlılık döneminde onu tanımaya çalışmalısınız. Bu adama güvenebilirmiyim, iyi bir baba olabilir mi, sorumluluklarının bilincinde mi, bana saygı gösteriyor mu, evliliği nekadar istiyor vs. gibi birçok kilit sorunun cevabını nişanlılık döneminde daha kolay alabilirsiniz. Onu çözmeye çalıştıktan sonra nihai kararı verirsiniz

Daha once bu tarz davranıslarda bulundumu nısanlınz?

Sadece ilk mesajını okudum ve eğer aranızda başka bir mevzu yoksa çocuk gibi davranıp abartmışsın.

Disari cagirip size gelmemesi dusundurdu beni. Ailenizle sorunu mu var yoksa rahat mi edemiyor sizde? İlgisiz adam disari cagirmazdi. Ayrica izinli gunuymus sizi mac icin birakip gitmis degil mac aksam 7'de, gelse o saate kadar ugrayip yine macina gidebilirdi.

bence ilişkinizi baştan bir yorumlayın
nişanı atın gitsin ...

sonra belki 2 ay sonra tekrar foruma gelip özledim,yeniden birleşirmiyiz,ne olacak benim durumum dıye konu açabilir.bu işleri artik bu kadar basite indirmeyın lütfen.nişan atılması erkek tarafını da etkiler ve sonra pişman olursa son pişmanlık fayda etmeyebilir.ayrıca konu da büyütülecek birşey yok.daha bu sorunları aşamayacak durumda ise iki tarafta evliliği düşünmesin.erkek belki kız tarafından yakınlık görmemiştir,öyle hissediyor ve kendini rahat hissetmiyor olabilir.bazı aile kararlarını kabul etmek istemiyor olabilir durumun temelini iyi anlamak lazım ki iş evliliğe geldiğin de benzer sorunlar tekrar edilmesin.yok kişiliği böyle ise nişan atmaya gerek yok biraz mesafe koyulur ve bazı şeyler açık açık konuşulur.tavır alınarak neticeye varilmaz.sen konuş anlat sonra yürümüyorsa zaten haklı olduğunu görür ve bitirirsin.ama olayı durumu çözmeden bitirmeyin birşeyleri.umarım düzelir sorun.

belki nışanlınızında bir sorunu vardır duygularını zor ifade eden bir insandır.erkek ve kadınlar bakış açıları farklıdır olaylara bence çok abartıyorsunuz durumu hasta psikolojisi ile..

böyle durumlarda tepki vermeyerek tepkimi gösteriyorum. çünkü böyle trip denen o lanet şeyi yaptığınız zaman karşıdaki de "vay bana ne yaptı ne dedi" diyerek kendini sinirini, hak arayışını bastırana kadar size dönüş yapmıyor. dönüş yapsa dahi 1-1 kapattığınız için maçı zaten size dönse de artık ortada bir incinen kırılan falan yok ne yazık ki. şov yapmak kısa vadede iyi gibi görünse de, uzun vadede iyi sonuçlar doğurmuyor. telefonunuzu açın. tepkisizlikten daha ağır bir şey yoktur. açın o telefonu, yani yanınızda olmasını istemeniz doğal ama böyle yaptırımla da yanınızda olsa neye yarayacak ki? bir de donuktu diyorsunuz ameliyata giderken, her zamankinden farklı bir şeyler var demek ki. yoksa da şu öyle kapatılmaz böyle kapatılır yapmanız sizi haklıyken haksız göstermiş.

ilgi sevgi zorla olmaz. içinden gelmiyorsa, siz de bunu görüyorsanız başka yollarla çözmeye çalışın. ilişkinizi gözden geçirin.

düşünmene değmez tabi ki yanında olmalıydı
daha evleneceksiniz o zamanda nasılsa benim hep yanımda deyip hasta olsan ilgilenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…