Nereye kadar ?

Evet biliyorum bir 10 sene çekemem ailesine annesin babasınada söyledim , kağıt üzerinde sadece olan bir evlilik . Dilerim hepsi burnundan gelir , özellikle bebeğimin hakkı kendisinden çıkar .
Sizin hatanız parayı bir şekilde güvene almadan boşanma isteğinizi tüm herkese açıklamanız olmuş.Ayrıca bana tartışma anında benim ölmemi istediğini söyleyen adamın yanımda bir daha hep tek gözü açık uyuması lazım..affedilemez bir söz o

Maasin iyi mis daha ne dusunuyorsin avikata danis parayi bir şekilde nasil aliriz öğren. Cok uzulme terapi deneyin isterseniz cocuk oluncs herkese bu ara bu haller olmuyor degil

Çünkü o benim korktugumu sanıyordu ya da vazgeçilmez olduğunu bunu artık aşıladım, aileside aynı çünkü beni 10 sene önceki halimi zannediyorlar avare divane diye öyle bişey yok içine eden dengesiz çocukları oldu kimseden korkum yok çok şükür çalışıyorum zaten çocuğundan bir haber niçin devam edeyim ki ,tabi sizi anladım ama işte o kadar düşünemedim

Danıştım tedbir konulabilirmis ama eğer başkasının hesabına gecirmediyse . Belki ispatı kredi çekmelerim filan olabilir

Danıştım tedbir konulabilirmis ama eğer başkasının hesabına gecirmediyse . Belki ispatı kredi çekmelerim filan olabilir
Bir an evvel koydurun. Başkasının hesabına gecirdiyse bile ispatlanir. Sonuçta bu para vardı. Kime aktardiysa çıkar ortaya

Bir avukat ile gorusun. Bosanirken belki alabilirsiniz o parayi.

Yuklerinizden kurtulunca genclesirsiniz hafif hissetmek gibisi yok

Nerden geliyor bu ahlaksız kanı bozuk herifler ya.

Eşler hamile kalınca, bu erkelere birşey oluyor. Muhtemel hayatına biri girdi ve aşık oldu. Ya da farklı kadınlarla oldu ve evde ki yavan geldi. Eğer kurcalarsanız çıkar ortaya.

Boşanmayı rafa kaldırıp alın parayı iyi gibi aranızda bir sorun yok gibi yapıp alın mutlaka hatta mobil şifresini öğrenin bi şekil kendinize aktarın

O zaman giden gitti diye düşünün ve ayrılın kalanları kurtarın,evi terk etmiş kusurlu taraf ayrıca hakaretler var diyorsunuz cinsellik yok..hakim boşar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…