- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi Birgaripkedi
-
Sizin hatanız parayı bir şekilde güvene almadan boşanma isteğinizi tüm herkese açıklamanız olmuş.Ayrıca bana tartışma anında benim ölmemi istediğini söyleyen adamın yanımda bir daha hep tek gözü açık uyuması lazım..affedilemez bir söz oEvet biliyorum bir 10 sene çekemem ailesine annesin babasınada söyledim , kağıt üzerinde sadece olan bir evlilik . Dilerim hepsi burnundan gelir , özellikle bebeğimin hakkı kendisinden çıkar .
Amin teşekkür ederim yorumunuz için teşekkür ederimAnladım hakkında hayırlısı olsun umarım arabanı da kurtarırsın.
Bu sizle alakalı değil ki karsinizdaki insan olamamış.
Kendinizi suçlamayın.
İlk yıl verdim iyi olur dedim yani kötü bişey anlamamıştım ama sonradan dank etti .Bekarkenki paranızı niye adama veriyorsunuz?
Bu zamanda babana bile güvenme demişler.
Çünkü o benim korktugumu sanıyordu ya da vazgeçilmez olduğunu bunu artık aşıladım, aileside aynı çünkü beni 10 sene önceki halimi zannediyorlar avare divane diye öyle bişey yok içine eden dengesiz çocukları oldu kimseden korkum yok çok şükür çalışıyorum zaten çocuğundan bir haber niçin devam edeyim ki ,tabi sizi anladım ama işte o kadar düşünemedimSizin hatanız parayı bir şekilde güvene almadan boşanma isteğinizi tüm herkese açıklamanız olmuş.Ayrıca bana tartışma anında benim ölmemi istediğini söyleyen adamın yanımda bir daha hep tek gözü açık uyuması lazım..affedilemez bir söz o
Danıştım tedbir konulabilirmis ama eğer başkasının hesabına gecirmediyse . Belki ispatı kredi çekmelerim filan olabilirBir avukata danışsanız hesaplarına falan tedbir koyduramaz mısınız? Bir de eve gelmiyor bu da onu kusurlu gösterir. Parayı hiç etse de belki araba vardı parası şu kadardi vs diye ispat edip adamdan bir şekilde alabilirsiniz
Bir an evvel koydurun. Başkasının hesabına gecirdiyse bile ispatlanir. Sonuçta bu para vardı. Kime aktardiysa çıkar ortayaDanıştım tedbir konulabilirmis ama eğer başkasının hesabına gecirmediyse . Belki ispatı kredi çekmelerim filan olabilir
Yarın başvuru yapacağım inşallah istediğim gibi sonuçlanırBir an evvel koydurun. Başkasının hesabına gecirdiyse bile ispatlanir. Sonuçta bu para vardı. Kime aktardiysa çıkar ortaya
Bir avukat ile gorusun. Bosanirken belki alabilirsiniz o parayi.350bin kadar arabayı sattı ama benim kredi çekip ödediğim üstünede bekarken biriktirdiğim paralar ile alınan bir otomobil idi.benim hesabımda kalsın ,sen ne ben ne fark eder diye söyledi bende çok indirip kaldirmadim ama bin pişmanım boşanmak istediğimi ve parayı bana göndermesini isteyince,vermem diyor .
Evet öyle yapacağım teşekkür ederimBir avukat ile gorusun. Bosanirken belki alabilirsiniz o parayi.
Yuklerinizden kurtulunca genclesirsiniz hafif hissetmek gibisi yokAslında burda yazılan açılan konulardan hiçbir farkı yok yazacaklarımin,yazmıştım da daha önceden yine düzelme 0.
Eşimle asla anlaşamıyoruz anlaşılmamanin ötesinde bir sürü sorun var ,örneğin benimle 1 seneyi geckindir evin içinde iki yabancı gibiyiz ,ilişki vs denen şey yok oldu . Benim gücüm zerre kalmadı ve boşanmaktan başka caremin olmadığını biliyorum ve bir küçük çocuğumuz var daha 9 aylık . Ona da ilgisiz,ben artık kendimi geçtim ona iyi olsaydı o da yok ve bu çocuğu deli gibi isteyen biriydi ama eş olmayı beceremeyen çocuğuna baba olmayı nasıl becersin ki ? Çok çok üzgünüm,çok kırgınım kırgınlığım hayata hiç kimseye değil çünkü çok değer verdim ,ondan beklemeden herşeyi kendim yaptım ve bu yüzden bu kadar kendimi degersizlestirdim , fedakârliklarim herşeyim.bosu boşuna imiş, boşanmak istiyorum ama yanasmiyor ailesine de söyledim 1 haftadır eve gelmiyor ,çocuğunu arayıp sormuyor ,ailesi de aynı şekilde . Tükenmişlikgi boğazına kadar yaşıyorum sadece güçlü olmak istiyorum,sevgi denen şeyin s si kalmadı bende .onunda beni sevdiğini hiç düşünmüyorum,hangi erkek doğum yapan karısını asagilar tipiyle ya da bir çiçek bile niye almaz ki ,ya da niçin sarılmaz öpmez iki güzel kelime niye etmez ? Midem zaten çoktan bulandı ve boşuna bu kirli suda yıkanmaya belki temizlenir diye düşünmeye çevre baskısı vs diye çabaladım olmadı olmuyor , hesabında bana ait para var belki ailesinin birine bile gonderebilir . Burada yazdıklarım sadece niçin hayat adil değil niye gül veren taslaniyor,çocuğum için güçlü olmam lazım çalışıyorum ama o parayı almam lazım ondan çünkü bütün emeğim onun dahili olmadığı bir emek . Belki de aldatıldım ama hiç yapmaz dediğim için düşünmedim bilmiyorum. Bazı insanlar hayatlarımıza dahil olunca hayat enerjimizi herşeyimizi alıp gidiyorlar ben kendimi çok yaşlanmış hissediyorum ve yorgun
İnşallah karmakarışık duygular genel olarak iyiyim bazen ise kötü,sadece geçmişe üzülüyorum ben bunları hak etmemiştim .Yuklerinizden kurtulunca genclesirsiniz hafif hissetmek gibisi yok
Nerden geliyor bu ahlaksız kanı bozuk herifler ya.Birkaç tanıdığım arkadaşlarım onlar diyor vermez o parayı üstüne yatar biliyorlar ne olduğunu bilmiyorum tek istediğim parayı almak ,bütün herşeyim o para , üzerime bir arsa vardı ailemden kalan onu da geçen sene beni bir şekilde yola getirip geçirmek istedi yine ne fark eder edalarinda ama yapmadım çocuğuma birakacagimi söyledim,çocuğumun geleceği için vs . Şimdi en ufak kavga da benim sürekli ölmem için dua ettiğini filan söyledi bu bu sene olan bişey , muhtemelen ben ölünce kalacak olan şeylerde gözü var .
Boşanmayı rafa kaldırıp alın parayı iyi gibi aranızda bir sorun yok gibi yapıp alın mutlaka hatta mobil şifresini öğrenin bi şekil kendinize aktarın350bin kadar arabayı sattı ama benim kredi çekip ödediğim üstünede bekarken biriktirdiğim paralar ile alınan bir otomobil idi.benim hesabımda kalsın ,sen ne ben ne fark eder diye söyledi bende çok indirip kaldirmadim ama bin pişmanım boşanmak istediğimi ve parayı bana göndermesini isteyince,vermem diyor .
O zaman giden gitti diye düşünün ve ayrılın kalanları kurtarın,evi terk etmiş kusurlu taraf ayrıca hakaretler var diyorsunuz cinsellik yok..hakim boşar yaniBenimle ilgili bir durum yok , çok sıkıntılar yaşadım lohusalıkta ondan kaynaklı . Hamilelikte aman çocuğumuza bişey olmasın diye öpüşmeyen adam 9 ay + doğum sonrası 9 aydır 3 kere münasebet olmuş 1.5 seneyi geckin ve olan o durumda benim artık ona dayatmamla olan bişey . Çocuk doğduktan sonra benim azıcık olan kiymetimde bitti ,örneğin bu kadar hakaret küfür asla duymamıştım ve ben sabredip düzelir diye bekledim hep sustum ama doğumdan sonra yaşadığım sorunlar hayal kırıklıkları bu adam için ne sevgi ne de saygının layık olmadığını anladım ,o beni o kadar çok asagiladi ki yine saygimi 2.3 kişileri dahil etmeden bozmadım . Onun kadar gerçekten kötü söz söyleyen bir insan bu yaşıma dek görmedim. 10 senelik bir ilişki ,5 yıllık evlilik ,beni sevmedigine adım gibi eminim bosanmamasida sadece benim kadar boğazını doyuran olmayacağı içindir ,o zannediyor ki eski benim şimdi diyeceksiniz para vs adama evi ben düzdüm,yetmedi merak etme sana yapacam dediği arabayı üstüne çekti ,ailemden kalma günümüz şartlarına bilahare iyi bir arsa var ustume olan birde onun 3 katı maaşı aldığım için tabi anca dua eder ölmem için .kendi eksikliğini ezikligini asla ağzıma almazdım asla ama örneğin doğum sonrası kg aldım hayli ile hemen veremedim ve sürekli dalga geçti kucumsedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?