nereye kadar...

Depresyon...Çok illettir kendisi böyle.Hemeb iyi bir psikiyatrs bul...Antidepresan başla.Hayatında sorunlar var mıydı?

off şimdi kim hazırlanacak üzerini giyinecek de dolmuşa binecek hastaneye varacak da sıra alacak pskyatriye gidicekk cok zor iş en iyis, yatıyım benn :) hahah böyle diceksin gibime geldi

hakareti ben degil sen ediyorsun senin gibi kaidnlardan nefret ediyorum diyerek ben kendine gel iyilestor kendini diyorum sen neresinden anliyorsun. Karaterin zayifin anlami kotu birisin deyil kendini cabuk birakan tiplerdensin anlaminda! Eyer buraya konu aciyorsan bu tur yorumlara da acik olman lazim bu kadar!

Eyer değil Eğer canım :KK15:

Arkadasima da defalarca sogluyorum artik cik su depresyon halinden seni bogle gormeye dayanamiyoruz diye. O normal algiliyor sen merak etme o bogle senin gibi soylediklerim yarim yamalak anlamiyor onu ne kadar dusundugumu ve ne soylemek istedigimi iyi biliyor. Neyse artik sen bilirsin nasil istersen anla ama ben yorumumu ne manada yapyigimi iyi biliyorum ve arkadaskmdan dolayi da hassas oldugum bi konuydu bu kadar basit
Ne kadar da iyi niyetlisin, bir kere insan depresyona kendisi girmek istemez senin çık demenle de çıkamaz. "Benim boyle arkadaşım var hep bizi ugrastiriyor sen de sevgilini ugrastiriyosundur" lafinla zaten arkadaşını ne kadar düşündüğün belli oluyor. Ya kendini ifade etmesini bilmiyosun ya da iyi niyetli değilsin. Neyse bana karşı bir daha hakaretvari yorumlar yapma. İyi günler

Tipik bir depresyon hali. Asosyal olmussunuz. Eve kapandikca daha da artacak. Zorla kendini disari at. Okulu da salma. Okul en onemli sey.

Ne kadar da iyi niyetlisin, bir kere insan depresyona kendisi girmek istemez senin çık demenle de çıkamaz. "Benim boyle arkadaşım var hep bizi ugrastiriyor sen de sevgilini ugrastiriyosundur" lafinla zaten arkadaşını ne kadar düşündüğün belli oluyor. Ya kendini ifade etmesini bilmiyosun ya da iyi niyetli değilsin. Neyse bana karşı bir daha hakaretvari yorumlar yapma. İyi günler
Nasilsan karsinsakini ogle gorursun ben niyyetimin ne oldugunu iyi biliyorum kotu olsa yazmazdm zaten neyse sana da iyi gunler.

Valla canım havalar bozdu bozalı bende aynı durumdayım. Dizi, film, işte kk biraz oyun oynuyorum ne kalkıp evle alakadar oluyorum ne dışarı çıkmak geliyor içimden. Ödüm kopuyor biri arayacak bir yere çağıracak veya geleyim kahve içelim falan diyecek diye. Geçen hafta her arayanı "grip oldum datlum bulaşmasın" diye savuşturdum ama bu hafta napıcam bilemiyorum.

Valla canım havalar bozdu bozalı bende aynı durumdayım. Dizi, film, işte kk biraz oyun oynuyorum ne kalkıp evle alakadar oluyorum ne dışarı çıkmak geliyor içimden. Ödüm kopuyor biri arayacak bir yere çağıracak veya geleyim kahve içelim falan diyecek diye. Geçen hafta her arayanı "grip oldum datlum bulaşmasın" diye savuşturdum ama bu hafta napıcam bilemiyorum.
Aynen ben de oyleyim.ama benimki havalardan değil 3-4 aylık bi durum.

Depresyon diyen arkadaşlarıma şiddetle katılıyorum. Acilen yardım almalısınız. Yada kendinizi bi rakip gibi görüp yenmesi bu ruh halinizi. Geçmiş olsun

bazen olur oyle
depresyona gırmıssın...

Depresyon diyen arkadaşlarıma şiddetle katılıyorum. Acilen yardım almalısınız. Yada kendinizi bi rakip gibi görüp yenmesi bu ruh halinizi. Geçmiş olsun
Çok teşekkürler. Gece de ortada bi sebep yok yatakta bir saat ağladım ama düşünüyorum hicbir sebep yok. Belki de regl donemime yaklastigim için bilmiyorum. Evet bi uzmana gorunucem zaten karar verdim.

Back
X