Nereye paylaşım yapacağımı bilemedim

hullyaaa

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
285
71
18
22
Kızlar malum altın fiyatlari aldı başını Gitti çok samimi şekilde soracağım sorumu borçlar için tüm bileşiklerin gitti şimdi de çok takmak istiyorum bugün arkadaşım geldi kiskandim resmen ha gözüm kaldı diyemem Allah gerçeğini daha iyisini nasıl etsin ona ama bende istiyorum bildiğiniz gerçekten soruyorum gerçeğinden ayırt edilemeyecek bilezik satan yer var mı çok gerçekçi olsun ki bende gönül rahatlığı ile takabileyim çok teşekkür edrim şimdiden yargilamadan yardımcı olanlardan

Çelik alın her yerde satılıyor.
Ayırt edilir mi bilemem ben pek anlamam insanların taktığı gerçek mi değil mi hiç anlayamam yani daha doğrusu ilgilenmem. Siz istiyorsanız çelik takın ama insanlar gerçek veya değil bununla neden ilgilensinler ki?

Köy yerinde olunca ilgileniyorlar maalesef ki

Başınıza bi iş getirir sahte bilezik yüzünden canınızdan olmayın ortalık hırsız piskopat kaynıyor .

Olanı da bankada tutuyoruz korkumuzdan valla

Başınıza bi iş getirir sahte bilezik yüzünden canınızdan olmayın ortalık hırsız piskopat kaynıyor .

Olanı da bankada tutuyoruz korkumuzdan valla
Anlıyorum sağolun sizde haklısınız burada tam da ilçemizde yaşandı aslında bir kadını komşusu 3 bilezik için öldürmüştü bu sene hemde 3 ay önce falan

Anlıyorum sağolun sizde haklısınız burada tam da ilçemizde yaşandı aslında bir kadını komşusu 3 bilezik için öldürmüştü bu sene hemde 3 ay önce falan
Valla bulaşmayın sahtesine falan ya şakkıdı şukkudu gezdirdiğinize değmez anlaşılır bu arada renk kendını ele verir

Köy yerinde olunca ilgileniyorlar maalesef ki
Ben de okulda bir arkadaşımda gördüm Ajda bilezik güzeldi şimdi alıp taksam mi yoksa normal altın yapıp saklasam mi diye düşünüyorum kaç gündür o arkadaş da ev aldı sattı şimdi ve hiç gösteriş için takan biri değildi ben de sırf hoşuma gidiyor diye takacağım ama gerçekten de ortam kötü güvenemiyorum sahte zaten hiç takamam varsa var yoksa yok

kızlar geçen handeliaksesuardan kuyumcu bölümünden bir bileklik aldım. herkes gerçek altın sandı. 2 tane de bujiteri ürünü aldım onlar o kadar ilgi çekmedi
birde imzaoffical dan yine bujiteri aldm fakat o da hemen rengi attı.

Çelik değil de VIP 14 ayar kaplama yazanlara bakın derim. şimdi birde CNS markasını deneyeceğim instada reklamını görüyorum. CNS deneyen varsa yorumların lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…