Nereye şikayet edebilirim bu işletmeyi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim şahsi fikrim şu beni sevmek zorunda değil kimse ama 100 tl ye gözleme satan sadece beni değil ülkesini de işini de sevmeyen bir ahlaksızdır.

Herşey zamlandı eyvallah. 100 tl gözleme satan adam bana zaten sövüyor hakaret de ediyor.

Hepsini biliyorum hanımefendi ama şu anda yaşıyorsak eğer barış içerisinde yaşamalıyız yanlış mıyım? Biz de mübadele zamanı gelmişiz mesela Yunanistan’dan ve onlara yapılan muameleyi de biliyorum çok utanç verici. Ama bu kadar iğreniyorsa başka bir iş icra edebilir görüşündeyim halen.

Kulüp filmini izler gibi oldum gerçi orada müslümanlar Rumlara sıkıntı yaratıyordu sanki

Hata ayıklama mercii değilsiniz, hatalı yorumlarınızı kendinize saklayın, teşekkürler

Müdirem konumu kapatalım mı?

Kulüp filmini izler gibi oldum gerçi orada müslümanlar Rumlara sıkıntı yaratıyordu sanki

O konular tarihin utanç veren anıları. Çok da utanıyorum yaşanılanlardan. Benim Rum deme sebebim ırkçılık değildi Fransız olsalar öyle derdim ya da Rus ne bileyim. Biz gerçekten çok çiğ ve iğrenç bir tutuma maruz kaldık ve bu bana çok dokundu ama hak etmişsiniz diyen yorum var yani insaf. Naptım içeri girip “Yorgo bana çabuk frappe yap gavurrrrr” mu diye bağırdım naptım yani.

Şu an hizmet vermiyoruz, kahve yapmıyoruz diye avaz avaz bağırmak ne oluyor ki?
Boşver bu tip insanlar kocaları aldatinca da olsun ama beni seviyor deyip evliliğe hiç bişey yasanmamis gibi Instagram'da kahve keyfisi paylaşarak devam eden tipler zaten

Yani velhasıl fahiş fiyatlar, müşterilere davranış biçimleri vs derken, yerli/yabancı demeksizin hizmet eden yerler yeterince denetlenmezse veya bize bir şey olmaz rahatlığı sağlanırsa, 2 tane müşteri kaçsa 3 tane gelir ben bir şekilde paramı kazanırım kafasında olduğundan gözlemeyi 100 liraya yeriz, küfür de yeriz, kovulurcasına muamelede görürüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…