Nereye şikayet edebilirim bu işletmeyi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yunan adalarından birine mi gittiniz ki size ırkçılık yapıldığını düşünüyorsunuz?

Haklısın müdirem, ama öyle nefretle davrandılar ki cidden üzüldüm. Irkçı bir insan değilim yahu beni bilen biliyor boşa yüklenildi bence.
felidaee herkese açık bir platformda yazınca biraz daha dikkat etmek gerekir, bu arada kendi adıma not düşeyim olay bir Ortadoğulu‘nün işletmesinde de geçiyor olsaydı ve konuda ırka yönelik yorumlar öne çıksaydı yine aynı uyarı yapılırdı çünkü
  • Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
Davranışları işletmenin terbiyesizliği, bu konuda ilgili birimlere şikayetini yaparsın inceleme yapılır, ki cidden söz konusu nefret ise, ahlaklı esnafları tenzih ederim, bizimkilerde yabancı turistlere ve gurbetçilere, “bunların şey gibi parası var, yolmak mübahtır deyip 5 liralık malı 50 liradan satmaları, arkalarından gülüp küfür etmeleri de bir nefrettir.

Yani maalesef ülkemizde bazı insanlar ırkı kökeni ne olursa olsun iş ahlakından yoksun.

Valla orası da bir acaip oldu, mekan İstanbul’da olsa ilgi çekerdi ama te adadaki mekanla ilgilenmezler sanmıyorum. Linç edecek yer arıyorlar gerçi ama dediğim gibi şu an gündemde hayvan düşmanlığı var, benim konu ilgilerini çekmez pek.

ekşide başlık açın veya açtırın bence. bir size denk gelmemiştir, eminim pek çok kişi benzer muamelelere maruz kalmıştır. onlar da yazarlar. tok satıcılar belli ki. ama müşteriye saygısızlık etmeye hakları yok.

Kusura bakmayin da daha ilk terslemede ben kalkip giderdim. Boyle sanki o mekandan başka hiç bir yer yokmuşcasina insanlarin X mekana yığılıp terslenmelerine ragmen oturup illa o mekanda yiyecegim diye tutturmalarina anlam veremiyorum. Böyle davranilir o zaman.

Tok evet orası kesin. İşi de pek sevdikleri söylenemez ama bizim günahımız neydi yani?

Haklısınız aslında ben de bozuldum ama adadaki tek mekan orası sayılır, kalanı lokanta, meyhane vb. Hava da çok sıcaktı açtık falan fevri davranmak istemedim sanırım.

On değil de dört masa atsa yetişebilir, kahve yerine size limonatamızdan verelim dese hayır demez ki kimse zaten. Hani oraya hanzo tipler de gitmiyor ki sinirleri bozulsun. İşallah hanzo dediğim için linç edilmem
Dört masa atsa o zaman da para kazanamam güdümü olur. Hizmet sektörünün her şeyi iletişim. Siz ayran isterken garson o tatlı iletişimi ile sizi şalgama bile ikna eder..

Gokceadada pek mekan yok valla o sicakta bi bardak su icin ana avrat duz bile gidebilirlerdi ben bi limonata icmeden kalkmam der otururdum.

Dört masa atsa o zaman da para kazanamam güdümü olur. Hizmet sektörünün her şeyi iletişim. Siz ayran isterken garson o tatlı iletişimi ile sizi şalgam bile ikna eder..
Ya onu dedim işte bana dese ki size gazoz açalım ben gırtlağına mı çökecem bana kahve yap diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…