- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.796
- 598
- 31
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Dedim ya tatil diye diye çok veryansin ettin. Burda 20 sene tatil yapmayan ama bunu normal gören tatil yapanlara kin kusan ablalarin beddualarini aldinPuhahaahahahaah niye öyle oldu sahi?
Gökçeda diye düşünüyorumKaramürsel de ise bu cafe bana like atın konu sahibi ben anlarim
felidaee herkese açık bir platformda yazınca biraz daha dikkat etmek gerekir, bu arada kendi adıma not düşeyim olay bir Ortadoğulu‘nün işletmesinde de geçiyor olsaydı ve konuda ırka yönelik yorumlar öne çıksaydı yine aynı uyarı yapılırdı çünküHaklısın müdirem, ama öyle nefretle davrandılar ki cidden üzüldüm. Irkçı bir insan değilim yahu beni bilen biliyor boşa yüklenildi bence.
Valla orası da bir acaip oldu, mekan İstanbul’da olsa ilgi çekerdi ama te adadaki mekanla ilgilenmezler sanmıyorum. Linç edecek yer arıyorlar gerçi ama dediğim gibi şu an gündemde hayvan düşmanlığı var, benim konu ilgilerini çekmez pek.Anladım, ben birkaç deneyimden sonra alışkanlık edindim.Özellikle küçük yerlerdeki yerel işletmelerle vs ilgili mutlaka google yorumlara bakıyorum.
Konuyu ekşi sözlüğe taşıma imkanınız var mı?
Al duvara as işte bu cümleyi.Yani maalesef ülkemizde bazı insanlar ırkı kökeni ne olursa olsun iş ahlakından yoksun.
Aynen daha ilerisi de olabilir yunan adalarına gunubirlik turlar da var balikesir canakkale izmirden.Gökçeda diye düşünüyorum
Yunan adalarından birine mi gittiniz ki size ırkçılık yapıldığını düşünüyorsunuz?
Aynen daha ilerisi de olabilir yunan adalarına gunubirlik turlar da var balikesir canakkale izmirden.
Sen karamurseli kabul etseydin ne olurdu sankiBir tutturamadın konumu he
Sen karamurseli kabul etseydin ne olurdu sanki
ekşide başlık açın veya açtırın bence. bir size denk gelmemiştir, eminim pek çok kişi benzer muamelelere maruz kalmıştır. onlar da yazarlar. tok satıcılar belli ki. ama müşteriye saygısızlık etmeye hakları yok.
Kusura bakmayin da daha ilk terslemede ben kalkip giderdim. Boyle sanki o mekandan başka hiç bir yer yokmuşcasina insanlarin X mekana yığılıp terslenmelerine ragmen oturup illa o mekanda yiyecegim diye tutturmalarina anlam veremiyorum. Böyle davranilir o zaman.
Dört masa atsa o zaman da para kazanamam güdümü olur. Hizmet sektörünün her şeyi iletişim. Siz ayran isterken garson o tatlı iletişimi ile sizi şalgama bile ikna eder..On değil de dört masa atsa yetişebilir, kahve yerine size limonatamızdan verelim dese hayır demez ki kimse zaten. Hani oraya hanzo tipler de gitmiyor ki sinirleri bozulsun. İşallah hanzo dediğim için linç edilmem
Ciddi ol biraz. Zaten totona tekmeyi basmışlar.Ada mı len Karamsal? Bak sana Karamürsel’ce yazdım kıymetini bil
Gokceadada pek mekan yok valla o sicakta bi bardak su icin ana avrat duz bile gidebilirlerdiKusura bakmayin da daha ilk terslemede ben kalkip giderdim. Boyle sanki o mekandan başka hiç bir yer yokmuşcasina insanlarin X mekana yığılıp terslenmelerine ragmen oturup illa o mekanda yiyecegim diye tutturmalarina anlam veremiyorum. Böyle davranilir o zaman.
Ya onu dedim işte bana dese ki size gazoz açalım ben gırtlağına mı çökecem bana kahve yap diye.Dört masa atsa o zaman da para kazanamam güdümü olur. Hizmet sektörünün her şeyi iletişim. Siz ayran isterken garson o tatlı iletişimi ile sizi şalgam bile ikna eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?