Nereye şikayet edilir?

zirilti34

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
545
676
323
merhabalar 5 daireli yöneticisi olmayan bir apartmanda yaşıyorum. alt kat dairelerden biri ısrarla çöpünü kapının önüne bırakıyor. üstelik çöpü kovasız ve pek çok kez akmışlığıda uyarınca"kendi kapı önüm kimse karışamaz" diyor.Apartmanda havalandırma yok bazen leş gibi kokuyor. bu durumda ne yapmalı nereye şikayet edilmeli

Güncelleme: zabıtaya şikayet et diyenleri dinleyip beyaz masayı 153 zabıta birimini aradım. Zabıta apartman içi çöp koyma olayları ile ilgileniyormuş. Fotoğraflamak yeterli oluyormuş illaki geldikleri gün çöp olması gerekmiyormuş. uyarı ve para kesme cezası varmış. aynı sorunu yaşayanların dikkatine :halay:

Son düzenleme:
Bi sokak kedisini apartmana sokun o çöpü bi güzel parçalasın dağıtsın. Kendi kapısının önünü temizlemek zorunda kalınca belki aklı başına gelir. 😒😒
varoş tabir edilen bir semtte yazşıyorum. kedilere su kabı koyunca anında eziyorlar. kedi çöplerini parçalasa ne yaparlar düşünmek bile istemiyorum

Geçen burda bu tarz bir konu açıldı kadın karşı dairesinde kapı önüne çöp konulmasından şikayetçiydi. Karışamazsınız edemezsiniz tarzı yorumlar geldi 🤦🏻‍♀️ O yorumları yapan da koyuyormuş onun kapısına kimse karışamazmış 😱 bilmiyor ki bu medeniyetsizler ortak alanda benim kapımın önü diye kimsenin söz hakkı olmasın. Senin oraya koyduğun çöpün kokusunu diğerleri de alacak çöpe gelen fare ya da böcekler diğerlerinin evine de musallat olacak. Bu arada çözüm nedir bilmiyorum malesef 🤷‍♀️

Git çek.. Belediye ye gidip zabıta bürosuna gidip fotograf ı gösterip şikayetci olun.. Gider uyarırlar kaldırın koymayın diye. Eğer geldiklerinde çöp varsa cezai işlem bile uygularlar.

Geçen burda bu tarz bir konu açıldı kadın karşı dairesinde kapı önüne çöp konulmasından şikayetçiydi. Karışamazsınız edemezsiniz tarzı yorumlar geldi 🤦🏻‍♀️ O yorumları yapan da koyuyormuş onun kapısına kimse karışamazmış 😱 bilmiyor ki bu medeniyetsizler ortak alanda benim kapımın önü diye kimsenin söz hakkı olmasın. Senin oraya koyduğun çöpün kokusunu diğerleri de alacak çöpe gelen fare ya da böcekler diğerlerinin evine de musallat olacak. Bu arada çözüm nedir bilmiyorum malesef 🤷‍♀️
ciddi anlamda bu apartman içi kurallarla ilgilenen bir birim olmalı. eski evimde tuvalet akıtıyordu.şikayet için belediye, zabıta,karakol,kaymakamlık dolaştım hepsi birbirine yolladı bi tanesini ilgilenmedi. hiç evden çıkma gibi bi durumumuz yokken lanet olsun deyip çıktık.

Git çek.. Belediye ye gidip zabıta bürosuna gidip fotograf ı gösterip şikayetci olun.. Gider uyarırlar kaldırın koymayın diye. Eğer geldiklerinde çöp varsa cezai işlem bile uygularlar.
şimdi çektim.emin olmak için bir kaç foto daha çekeceğim zaten her gün koyuyor.

bende bundan bunu duymaktan korkuyordum daha önce eski evimin tuvaleti akıttı kaymakamlık,karakol,zabıta,belediye hiç bir şey yapmadı
Eski evinizin akitan tuvaletine karakol, zavita ne yapacak ki?
Bu tarz durumlarda toplu yaşam da hak ihlaline göre degerlendirip ceza kesebilirler de tuvalet için zabıtaya gitmek🙇

bizim bir komşumuz benzer bir durumu savcılığa şikayet etmişti ama sonucu ne oldu bilmiyorum.sizde uğraşırım derseniz mahkemeye verin komşunuzu öteki komşularlada konuşun.

bizim bir komşumuz benzer bir durumu savcılığa şikayet etmişti ama sonucu ne oldu bilmiyorum.sizde uğraşırım derseniz mahkemeye verin komşunuzu öteki komşularlada konuşun.
zabıta ilgilenip uyarıyormuş devamlılığında ceza kesiyormuş arayıp sordum

Back
X