- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Bu gidisle ben de :)
Ne cok internetten tanisan varmis !!! Sasirdim acikcasi.
Bence bu insandan insana degisir. Mesela , ben ilk anda cekilmiyorsam, cekim hissetmediysem asla yapamam. 2 kere asik oldum, 1.ci adami ilk gordugumde ofisinde masasinda oturuyordu, ilk kez basini kaldirip bana baktiginda inanilmaz etkilenmistim. 2. adama daha da beter asik oldum, gozlerini ilk kez bana diktiginde ona asik olacagimi anladim. Guzel hikayeler tabi ama, sonunda ne oldu derseniz husran ikisi de, neyse :) Yani yanimda olmayan, enerjisinden, aurasindan etkilenmedigim, gozlerine bakmadigim birinden etkilenmem gibime geliyor. Bana cok ismarlama geliyor acikcasi.
Beraber cikariz belki.
Buyuk konusma cherry cim. Bu isler belli olmuyor. Sen sonunda mutlu musun ona bak.
ilişki siteleri garip evet... ama sosyal ağ normal.. biz de facebookta tanıştık :)
Cakalsin Lucky :) Bilemiyorum, dedigim gibi bana cok zorlama geliyor. Ben daha cok kafama yildirim dusmesinden yanayim. :)
Bu anlayış yüzünden "nasıl tanıştınız" sorusundan nefret eder oldum.cok salak bir arkadasim vardi.nrtten tanismis esiyle.sanirim evlilik sitesinden. benim bu ise pek saygim yok. bunu acikca paylasanlara da sasiyorum
mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri
Ne cok internetten tanisan varmis !!! Sasirdim acikcasi.
Bence bu insandan insana degisir. Mesela , ben ilk anda cekilmiyorsam, cekim hissetmediysem asla yapamam. 2 kere asik oldum, 1.ci adami ilk gordugumde ofisinde masasinda oturuyordu, ilk kez basini kaldirip bana baktiginda inanilmaz etkilenmistim. 2. adama daha da beter asik oldum, gozlerini ilk kez bana diktiginde ona asik olacagimi anladim. Guzel hikayeler tabi ama, sonunda ne oldu derseniz husran ikisi de, neyse :) Yani yanimda olmayan, enerjisinden, aurasindan etkilenmedigim, gozlerine bakmadigim birinden etkilenmem gibime geliyor. Bana cok ismarlama geliyor acikcasi.
Beraber cikariz belki.
Bu anlayış yüzünden "nasıl tanıştınız" sorusundan nefret eder oldum.
Nikahlı kocam ama hala "eeee,üüüüü" diye düşünerek cevap veriyorum.
Su ask bizi de bulsun artik.
olur diyip baliklama atliyorum,
bir türlü cesaretimi toplayamiyordum ben de
bugün cikan birini biraz begendim gibi oldu ilk defa ama oda baskasiyla caya gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?