• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

netten tanışma ile yapılan evlilik sizce?

Allah herkesin mutluluğunu daim etsin bu konuyu her yalnız insan düşünüyordur.
Bende düşünüyorum da netice doğru genelleme yapmak imkansız... Biriyle dışarda da tanışabilirsin yalnız nasıl fikirlere sahip olduğunu bilemezsin belki o da netten sevgili edinen biridir ama seninle öyle denk gelmiş reelde tanışmıştır yani her şey mümkün sanki :) Bir sürü olasılık var..

Bu gidisle ben de :)

Beraber cikariz belki. :KK53:

Ne cok internetten tanisan varmis !!! Sasirdim acikcasi.

Bence bu insandan insana degisir. Mesela , ben ilk anda cekilmiyorsam, cekim hissetmediysem asla yapamam. 2 kere asik oldum, 1.ci adami ilk gordugumde ofisinde masasinda oturuyordu, ilk kez basini kaldirip bana baktiginda inanilmaz etkilenmistim. 2. adama daha da beter asik oldum, gozlerini ilk kez bana diktiginde ona asik olacagimi anladim. Guzel hikayeler tabi ama, sonunda ne oldu derseniz husran ikisi de, neyse :) Yani yanimda olmayan, enerjisinden, aurasindan etkilenmedigim, gozlerine bakmadigim birinden etkilenmem gibime geliyor. Bana cok ismarlama geliyor acikcasi.

Buyuk konusma cherry cim. Bu isler belli olmuyor. Sen sonunda mutlu musun ona bak. :KK51:

Netten tanışmak demek, her an nette vakit geçiren, asalak insanlarla olmak demek değildir.
Ben geçen aylarda biriyle tanıştım, görüştüm ama beğenmedim adamı.
Bir holdingde yöneticiydi. Yüksek lisansını tamamlamış bir mühendisti.
Her şeyini gördüm. Biliyorum.

Ve onunla tanıştığım siteye sadece birkaç gün takılıp çıktım.
Net başında adam aramıyordum yani. Nette vakit de öldürmüyordum çünkü zaten çalışıyordum o süreçte.
Herkesi aynı kefeye koymayın.

Tesadüfler olabiliyor.

Akrabam evlendi, kaç yıl oldu şuan çocukları bile var ve eşi dünya tatlısı biri. Artık internet o kadar hayatımızdaki bence önemli olan internetten bulman değil karşındakinin kişiliği diye düşünüyorum. Arkadaşlarımız tanıştırdı da nooldu :)

Buyuk konusma cherry cim. Bu isler belli olmuyor. Sen sonunda mutlu musun ona bak. :KK51:

Cakalsin Lucky :) Bilemiyorum, dedigim gibi bana cok zorlama geliyor. Ben daha cok kafama yildirim dusmesinden yanayim. :)

cok salak bir arkadasim vardi.nrtten tanismis esiyle.sanirim evlilik sitesinden. benim bu ise pek saygim yok. bunu acikca paylasanlara da sasiyorum
Bu anlayış yüzünden "nasıl tanıştınız" sorusundan nefret eder oldum.
Nikahlı kocam ama hala "eeee,üüüüü" diye düşünerek cevap veriyorum.

Böyle konularda büyük konuşmamak gerekli ünv de ev arkadasım netten sevgili yapıyor diye kızardım sonra basıma geldi hoş hergün int yapışıp koca aramıyordum tesadüf eseri konuşmaya başladık sonra eşim benim memleketime geldi sıksık evlilik kısmettir benim ailem bile yadırgamadı eskiden birileri tanıştırıyordu şimdi teknolojı deyip gülmüslerdi.

mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri

ben yapmam heralde. Ama kuzenim evlendi, mutlu ve 3 yaşında 1 çocuğu var.

Ne cok internetten tanisan varmis !!! Sasirdim acikcasi.

Bence bu insandan insana degisir. Mesela , ben ilk anda cekilmiyorsam, cekim hissetmediysem asla yapamam. 2 kere asik oldum, 1.ci adami ilk gordugumde ofisinde masasinda oturuyordu, ilk kez basini kaldirip bana baktiginda inanilmaz etkilenmistim. 2. adama daha da beter asik oldum, gozlerini ilk kez bana diktiginde ona asik olacagimi anladim. Guzel hikayeler tabi ama, sonunda ne oldu derseniz husran ikisi de, neyse :) Yani yanimda olmayan, enerjisinden, aurasindan etkilenmedigim, gozlerine bakmadigim birinden etkilenmem gibime geliyor. Bana cok ismarlama geliyor acikcasi.

Su ask bizi de bulsun artik.

olur diyip baliklama atliyorum,
bir türlü cesaretimi toplayamiyordum ben de :KK23:
bugün cikan birini biraz begendim gibi oldu ilk defa ama oda baskasiyla caya gitti :KK12:

son ilişkiö netten tanıştığım biriyle olmuştu ama soyadlarımız falan aynıydı hemşeriydik falan beğenmiştim de kendisini görüştük b.mb.k bir ilişki yaşadım ama bunun netle bir alakası yok. ayrıca netten bir arkadaşım 2,5 sene görüştük kendisi müslüman değildi ve benim sevgilim vardı bu yüzden çok sonraları 2 kez buluşmuştuk. kötü biri olduğunu düşünmüyorum ama nette abuk subuk çok insan var bunlar gerçek hayatta da var sen dikkat ettikten sonra ne olabilir sonuçta aynı şeyleri gerçek hayatta tanıştığın birinde de yaşayabilirsin.

Nette tanıştığınız insana kablolarla bağlanmıyor...

Wirelessta sorun var diye yolları ayırmıyorsunuz.

Nette tanışıp nette kalan ve ilişkisi var sananlar zaten kendisi ve dış dünya algısıyla problemleri olanlar.

O insanlar o kafayla burunlarının dibindeki adamlar tarafından da aldatılırlar.

Normal şartlarda iki taraf da boş gezenin boş kalfası değilse nette tanışır, dışarıda görüşür, tanıma amacı güder, hemen pembe panjur hayali kurmaz.

Diğerleri kadın olsun erkek olsun "sevgilim olsun çamurdan olsun" diyenler, sanal reel fark etmez...

Tek amacı evlenmek olan, karşısına çıkan her erkeği şoför koltuğunda çocukları okula bırakırken hayal eden kadınlar...

Hiçbir ilişkide dikiş tutturamamış, çok bariz işaretleri görmeyenler netten uzak durmalı...

Onlar için dış dünya bile tehlikeli.

Aklı başında bir kadın için net, diğer ortamlar kadar masum bir tanışma alanıdır.

Çünkü o içgüdüleri, mantığı ve tecrübeleriyle her erkeğin potansiyel bir kurt olduğunu bilir, temkinli davranır.

O kurdu ehlileştirmek ya da doğal yaşam alanına geri göndermek artık o kadının tercihidir... :KK14:

Bunun bir formülü yok ki. İyi olur ya da olmaz denemez hiç bir zaman. O kişiye ve karşıdaki insana bağlı bir şey. Güven de çok önemli tabi. Bunun otobüste tanışmaktan ya da tatilde arkadaş olmaktan farkı güyok aslında. Sanala hapsolunmadığı sürece internet güzel bir tanışma ortamı.

Biz iyi örneklerdeniz. Eşimle internetten tanıştık. Ne arkadaşlık sitesi ne facebook twitter falan değildi ama. İkimizin de ilgi alanı olan bir forumdan. 2006 yılıydı ve benim birlikte olduğum başka biri vardı. Eşim de yeni bitirmişti ilişkisini. Arkadaş olduk önce. Ara ara buluşup görüştük ama arkadaştık. Sonra benim ilişkim bitti aradan zaman geçti bir baktık ki sevgiliyiz. Nasıl oldu anlamadık. Tanışmamızın üzerinden iki seneye yakın zaman geçmişti ilişkimiz başladığında. Emin adımlarla ilerledik hep. İyi ki de tanışmışız.

Ama bi arkadaşım çok yamuk bir adama denk geldi mesela. Evli olduğu çıktı ortaya, tecavüz etmeye kalktı falan. Allah korudu kızı.

Bu konuya hem olumlu hem de olumsuz ornek olan çiftler gördüm. Net bir tanisma araci olarak ta kullanildigi icin bence burada bi siknti yok konuşulabilir sonra buluşulur. İnsanlari tanimak için bir baslangic belki. Olumsuz örnekleri de ailelerin kişilerin birbirini çok tanimadan evlenmesiyle oluyor.

neden olmasın aşkın nerde nasıl karşınıza çıkıcagı belli olmaz ...anlaşıp fikirler duygular bir olduktan sonra

Son düzenleme:
Back
X