- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
peki bir kafede tanıştığın birinden ne farkı var mesela? Neden tehlikeli?Çok çok dikkat etmek lazım . İnternette her tür insanı bulabilirsiniz . Bence internetten tanıştığın biriyle bir ilişkiye başlamak tehlikelidir ve cesaret ister .
Evet aynen, motosikletle gidiyorum diye "çocuklara kötü örnek olur" diyen insan da çıktı yaHmm durum öyle olunca normal. Benim annem biliyor da babaya söylemedik.
Ne alakası var ki öğretmenlikle. Öğretmen örnek insan olacak ya sanki robot hata yapmayacak. Hata yaptın diye söylemiyorum yanlış anlama. Öğretmene bakış açısı bu.
ewt canım o da varDoğru. O zaman netin gerçek bir hayattan farkı yok.
Ama şöyle de bir durum var. Kimisi nette tanışıyor sonra netten hep sevgilim aşkım biz evleneceğiz muhabbetleri yapıyorlar ama bir kere bile yüz yüze gelmiş değiller. Webcam saymazsak tabi.Ben biraz da onları kastetmiştim.
Sınıf öğretmeniydin sen dimi? Kendi öğretmenime bakış açımı hatırlıyorum da tam anlamıyla idoldü benim için. Hala öyledir. Kaç yıl geçti ilkokulun üstünden hala başım sıkışınca, karar veremeyince arar ona sorarım bazı şeyleri. Kadın benim danışmanım resmen. Özledim bak yine.Evet aynen, motosikletle gidiyorum diye "çocuklara kötü örnek olur" diyen insan da çıktı ya
O yüzden netten tanışmayı yakıştırmayana şaşmıyorum.
Evet sınıf öğretmeniyim. Öğrencilerimle ve kendi velilerimle bir sıkıntım yok ama sağdan soldan insanlar söyleyebiliyor işte.Sınıf öğretmeniydin sen dimi? Kendi öğretmenime bakış açımı hatırlıyorum da tam anlamıyla idoldü benim için. Hala öyledir. Kaç yıl geçti ilkokulun üstünden hala başım sıkışınca, karar veremeyince arar ona sorarım bazı şeyleri. Kadın benim danışmanım resmen. Özledim bak yine.
Sen de öylesindir öğrencilerinin gözünde. Motorla gidiyorsun diye motor aşığı bir nesil yetiştirebilirsin. Kötü örnek değil de örnek olduğun kesin.
Sen daha yolun başındasın cicim. Benim öğretmenim biz mezun olduktan sonra emekli olmuştu. 20-25 yıllık öğretmendi yani o zamanlarda. Çocukları okulu bitirince emekli olup deniz kenarı bir beldede otel işletmeye başladı. Sen de o yaşlara gelince diyaloğun daha farklı olur öğrencilerinle diye tahmin ediyorum. Bizim sınıftan başka görüşen var mı onu da bilmiyorum. Nadir öğrencilere nasip oluyor bu öğretmenle kanka olma olayı sanırım. Umarım senin de öyle öğrencilerin olur.Evet sınıf öğretmeniyim. Öğrencilerimle ve kendi velilerimle bir sıkıntım yok ama sağdan soldan insanlar söyleyebiliyor işte.
Ne güzel öğretmenmiş o öyle, ben bu derece etki bırakmadım galiba:) Severler, sayarlar ama ileride ararlar mı hiç bilmiyorum.
Bu yaş merakı neden gerçekten çok merak ettimYasi kac bu netten tanidigin adamin?
Vallahi sen adamıııı ikiye bölersin istatistik falan mı çıkarıyorsun yas ile alakalı TÜİK müdürü gibisinYasi kac bu netten tanidigin adamin?
Bu ise pek saygin olmiyabilir ama olanlara saygin olsa biraz daha güzel olur.cok salak bir arkadasim vardi.nrtten tanismis esiyle.sanirim evlilik sitesinden. benim bu ise pek saygim yok. bunu acikca paylasanlara da sasiyorum
ya çok doğru söyledin sanki burada evlenme sitelerinde tanışmaktan bahsediyoruzBu ise pek saygin olmiyabilir ama olanlara saygin olsa biraz daha güzel olur.
herkes güvenilmez diyor saçma buluyor fotoğraflardan aşk yaşamayı hatta psikologlar bile onaylamıyrmuş sevgi açlığı arayış vs bi sürü şey diyen insan var.netten tanıdığımız bi insana nasıl güvenirz sizce
Herkes gibi derken Allah askına biz matrixxxx falan değiliz insanız yani çocuğu da sanal da yapmıyoruz .Kafede tanışmak,Otobüste kesişmekkkk ,plaj da tanışmak gibi bu daBen de güvenemez ve etrafıma da açıklayamayacağım için tercih etmezdim ama biri en yakın arkadaşım biri de eşimin bi arkadaşı var.
Gayet herkes gibi evliler çocukları oldu. Her evlilikte olan iyi ve kötü günleri var işte. Bi sorun da görünmüyor şimdilik.
Ben de onu demek istedim zaten herkes gibi derken. Herkes gibi sıradan, bi farkı yok..Herkes gibi derken Allah askına biz matrixxxx falan değiliz insanız yani çocuğu da sanal da yapmıyoruz .Kafede tanışmak,Otobüste kesişmekkkk ,plaj da tanışmak gibi bu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?