netten tanışma ile yapılan evlilik sizce?

bende şuan sevdiğim kişiyle netten tanıştım 1.5 yıl oldu.reelde buluştuk bizim tanışmamızda tesadüf oldu online olan bir oyunda tanıştık öyle tesadüfen ama annem ve kız kardeşim oyunda bu kişiyle arkadş oldugumu biliyor.ilişkimi bilmiyor çok baskıcı bir ailem var bunu kesinlikle kabul etmezler.şuan bir talibim var ailem o kişiye çok olumlu bakıyor bende yaşayan bir ölü gibiyim napcağımı bilmiyorum

Benim Çocukluk, arkadaşım sanal alemde tanıştığı kişi ile kaçarak evlendi.4 sene oldu bir sorun yok.
Şans işi diye düşünüyorum

o şekilde tanışıp evlenip mutlu olan da var...
adamı nerde tanıdıysan aradığında yine orda bulursun diyen de var..
EVlilik kumar bana göre.. hayırlısı diyelim...

Tipini beğenmediğin biriyle de iyi vakit geçirmek mümkün zaten. O sorun değil.

Ama aşık olmak başka. Sen ne zaman aşı olduğunu hissettin?
Kaçıncı görüşmede?

canım benim kaynım da ilk evliliğini netten tanıştığı biriyle yapmış 3 yıl için de boşandılar tabi bunun bir yılı aynı evde geçmiş. Kızın Şizofren olduğunu öğrenmiş boşu boşuna tazminat mahkemeler vs.

valla netten tanıştığım bi kız arkadaşım var. netten tanıştığı erkek arkadaşıyla evlendi. 6 yıllık bi ilişki neticesinde. nazar değmesin çokta iyiler 2yıllık evliler.. genelleme yapmamak lazım olacağı varsa oluyor işte

Tipini beğenmediğin biriyle de iyi vakit geçirmek mümkün zaten. O sorun değil.

Ama aşık olmak başka. Sen ne zaman aşı olduğunu hissettin?
Kaçıncı görüşmede?

tabi ki beğenmediğin biriyle iyi vakit geçirebilirsin anlatmak istediğim o değildi,bi elektrik olmazsa bi daha görüşmede olmaz benim düşüncem bu...aşk değildi tabi ama ilk buluşmada etkilenmiştim şans vermeliyim diye düşündüm...hiç bir şey hissetmediğim birinin vaktini almak istemem doğrusu..3. yada bilmem kaçıcı da aşık oldum diyemem etkilenme zamanla aşka dönüştü

internetin neresinden tanıştığınız bu konuda kesinlikle çok önemli. eğer şu arkadaşlık sayfalarında tanıştıysanız durum tehlikeli olabilir tabiki. bizde eşmle internette tanıştık, ama reelden de sürekli buluşmaları vb türkiyenın en buyuk müzik paylaşım sitelerinden biriydi. iyi ki de ordan tanışmışız, tüm zevklerimiz ortak hiç ayrım yaşamıyoruz ne mutlu ki:)

6 yıl birlikteliğin sonunda evlendik, gayet te mutluyuz. önyargılı olmamalı bu konuda insan. ama dediğim gibi, tanışılan sitenin amacı önemli.

Ben varım internetten tanıştık 5 ay sonra kaçtık:) 7 yılımızı doldurucaz 1 ay sonra çok şükür onu tanıdığıma ama herkesin aynı olucak diye bişey yok allah iyi insanlarla karşılaştırsun inşallah çok dikkatli olun

Bana hep şöyle geliyor; kasti olarak yapmazlar ama bir taraf belli bir zaman sonra tekrar o sanal ortamlarda dolaşırken farklı birine yönelebilirmiş gibi. Dediğim gibi kasti olarak yapmayacaktır ama internet ona hep fırsat olacaktır. Örneğin bir okey oyunu oynuyorsa diğer bir oyuncu ile sohbet edip , ilerletip farklı duygulara kapılabilir. Kalite bir birliktelik olmaz sanki. Çok ifade edemediğimin farkındayım. Hayırlısı olsun

ben istemem, yani dank diye böyle birinin bana yazdığını hissedersem konuşmam asla. ama bi oyunda, forumda, fan sayfasında konuşuruz topluca bir araya geliriz orada yakınlaşır kaynaşırsak o olabilir. ama faceden, instadan vs. ekleyip konuşmaya çalışanla asla

Ben interneti cok aktif kulananma ragmen internetten bir parca kiyafe5 bile almayan bir insanim. O kiyafete dokunmam lazim filan misal kiyafete guvenemeyen ben insana hic guvenemem. Ilk intiba denir ya onun icin ilk olarak gormem lazim konusmasindan once gozlerinin icine bakabilmem lazim. Bisey demesine gerek yok. Ben anlarim okuyabilirim az cok. Insan iliskilerinde yanilmayan bir insanimdir bu yuzden.
velhasil kelam ben yapamam guvenemem. Benle nettd tanisti 2 gun sonra bu maceraya devam etmeyecegi de ne malum diye dusunurum de ayrica.
Bir de konu disi ama aile ile ilgili konularinizi hatirliyorum. Nedense bir an once evlilik yapmak icon secim ya da tercih yapmaya calisiyormussunuz gibo bor his olustu yaniliyor olabilirim elbette ama size tavsiyem ailenizdeki olumsuzluklardan kacacam diye evlilik yapmayi. Sakin.
boyle evlilikler beklenti uzerine kuruldugu icin daha sorunlu oluyor. Lutfen bunu gozardi etmeyin.

Neden olmasın ,ama karşıdakini iyi ölçüp tartman lazım artık.

duruma gore degisir tabi ki..
tevafuken tanisip evlenip mutlu olan vardir.. ama ozellikle arkadaslik sitelerinde tanisilmasi uygun ve guvenli degil bence..

şekerim ben sevdiceğimle faceten tanıştım 4 yıldır beraberiz şimdi sözlüyüz hem ailelerimiz çok güzel anlaştı hem de biz hiçbir sıkıntımız yok evlenince de olacağını sanmıyorum

Hayatı nete bağladık zaten. Arkadaşlıklar, iş ilişkisi, sosyal hayatımız, eğlencemiz hepsi artık internet üzerinden oldu.

Bir masa ötedeki arkadaşımızla sesli konuşmuyoruz da net üzerinden yazışıyoruz. Bu durumda aşkların da teknolojik olması kadar çağa ayak uyduran bir durum yok.

Olur mu olmaz mı bilmiyorum. 10 tane olmuyorsa 1 tane mutlaka olur. Sen orada doğru insan olarak dolaşıyorsan, karşı cinsten de mutlaka doğru birileri vardır. Ama çok çok dikkatli olmak lazım.

Net bir araci....yüzyüze gorustukten sonra olay sekillenir...adamin farkli beklentisi varsa uzaklasir gidersin zor degil ya...bide evine gitmezsin arabasına binmezsin...normaldw tanistigin adamin evine gitmedigin gibi sanaldan da tanistiginin evine gitme yani...adimlarini saglam atarsan hem sana birsey olmaz hem karsindakine guven verirsin..onlar icinde sanaldan tanidigi bir kizsin sonuçta..sen dusunuyorsun bir sürü kizla konusmus oda dusunur kimlerle konusuyor diye. On yargilu olmamak gerek bence..artij cogu kisi sanaldan tanisio evleniyor.cunku cevrelerinde belirli insanlar var. Begenmemis olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…