- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.601
- 898
Su ask bizi de bulsun artik.
Öyle canim herseyin hayirlisi olsun. Umarim sen de bu zamani kolay atlatirsin. Malum plan b yi de yaptik :)Aman canimin ici, biz olduk da ne oldu , simdi ask acisi cekiyorum. Onemli olan hayirli olmasi, sonunda evlilik olmayinca mutsuzluk , depresyon promosyon olarak geliyor. Hayirlisini isteyin, hayirlisi olsun.
Görüşmeyi bıraktım. Ne olabilir ki başka zaten.Eee sonra ne olduu
mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri
Kız geliiiiinnn yine ne isler ceviriyosun?Tamam Lucky ve Cherry olarak katiliyoruz gel
Cherry, daha once hic evlenmemis, 27 yasinda, muhendis , tek basina yasiyor.
Lucky........
taliplerini bekliyorlar. Burda seyirciden alkis
Kız geliiiiinnn yine ne isler ceviriyosun?
Bizde söz kesince bitiyor ha. Vuriyik birakaniAhahahha kafa buluyordum, yok daha neler ne televizyonu :)
Hakan Sukur duruken ben ne yapayim Esra Erolu :)
bizde intetnetten tanistik esimle rabbime şükür esinle çok mutluyum Esimle tanistik 2-3 hafta sonrada evlenmek istediğini ve ailemle tanismak istediğini söyledi ve hafta sonu geldi ilk beraber kahvalti yaptik ilk orda yuzyuze gorustuk sonrasindada ailemin yanina gittik ve tanistilar 1 ay sonrada söz yaptik 6-7 ay sonrada dugunumuz olmuştu ve ben evlilik kesinlikle düşünmüyordum ama ne olduysa eşime hayir diyemedim iyikide dememisimmrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri
mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri
Bizde söz kesince bitiyor ha. Vuriyik birakani
Olur tabi neden olmasınValla fark ettim, sen de silah kullanmayi biliyormussun........bana da ogretin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?