netten tanışma ile yapılan evlilik sizce?

Ben netten tanışmaya çok ön yargılıydım, ama sonradan netten tesadüfen tanıştığım birinin ne kadar harika bir insan olduğunu gördüm. Bir ilişkim yok ama artık ön yargılı değilim bence önemli olan ilişkinin netten başlaması değil netten devam etmesi. Daha sonra buluşulup beraber vakit geçirilirse daha sağlıklı olur.

günümüzde kimse kimseye vesile olmuyor, aksine köstekte oluyolar,

net tanışma aracıdır, ama işi reele döküp iyice tartmak lazım..

arkdşın tanıştırır, aile dostu tanıştırır, net tanıştırır böyle düşünmek lazım, evlenmek için
ölçüp biçicen...

sanırım burada netten evlenip mutlu olanların yazdığı bir başlık vardı ve epey çoklardı ben de şaşırmıştım okuyunca ama var yani..
kader kısmet yahu insanlar yıllarca çıkıyor düğün arefesi bozuluyor
biraz gerçekten kısmet bu işler o yüzden nereden bulacağın da pek belli olmuyor doğrusu ...

Kısmet olur bakkalda tanışırsın, kısmet olur nette.

Netteki insan da sen ben gibi fark yok..
Netten olması biraz daha ürkütür başlangıçta yalan dolan olayları yüzünden ama aklın havada olmazsa
erken farkedip kaçman mümkün.

Netin hangi sitesinde ama bu da önemli aslında chat sitelerine giren biri çok güven vermez haklı olarak.
Ama eğitimle ilgili bir forumda bilgi alışverişi yaparken falan tanışırsın, düşünülebilir bence..

Esinle senin yaslariniz kac canim? Yani kac yasindaydiniz evlendiginizde?

Aranızda netten buluşup da yüz yüze geldiğinde beğenmeyip sonradan sevebilen oldu mu?
Biri de bu konuda yazsa ...

bu netten tanışma konusunda neden tek taraflı düşünülüyor yani nasıl güvenebiliriz derken karşımızdaki bize nasıl güvensin diye sormuyoruz sonuçta netten tanışmak ayıpsa bizim orada ne işimiz var karşımızdaki de bizi netten bulmuş olmuyormu?
şimdi baştan kendimizi melek yerine koyup başkalarını düzenbaz sahtekar ahlaksız olarak görmek ne kadar doğru?

netten cikip nikah masasina gecmeyeceksen deneyebilirsin..ancak cok dikkatli olmalisin..dolandiricisi, yalancisi, evlisi bir suru duzenbaz da var..fotografini begendiysen, onunla konusmak hosuna gidiyorsa dene zaten bulustugunuzda daha net belli olur..bir de bazen fotograf guzel konusmalar etkiliyici oluyor ama yuzyuze gorusulunce hersey tersine donebiliyor..bir araya gelindiginde gozlemek lazim..hatta is ciddiye binerse soyle bir oldugu sehire tur stmak lazim..aslinda birazda sans..ancak temkinli olunmasi gerekir..iyi ve kotu bir suru ornek var..

E tabi zamanın şartları... 146'dan nete bağlanıp ilişki bittikten sonra öğrenci haliyle ölüm faturası yatırmak pek hoş olmuyor duygular devam etse, fedakarlık sayılır da bu haliyle enayilik oldu. Bunlar hep tecrübe, bazıları pahalı olucak tabi

Ben eşimle bundan 4,5 yıl önce netlog diye bi sitede tanıştım. 3,5 yıldır evliyiz 2 de evladımız oldu Allah bağışlasın. Mutluyuz çok şükür. Önemli olan nerede tanıştığın değil. Öncelikle tanışma kararı almak. Yani ben düşündükçe şaşırıyorum nette tanışıp da ne cesaret yüzyüze görüştüm. İşin enteresan tarafı eşimin ikiz kardeşi de aynı sitede tanıştı karısıyla. Onlar da bizden bi kaç gün önce tanıştılar evlendiler 6 ay sonra da biz evlendik. Onlar da mutlu.
Yani görücü usulü tanışanlar, okulda vs tanışanlar vs vs hepsi nasıl mutlu değilse nette tanışanların hepsi de mutlu olamaz. Bu saçma bi genelleme olur.

Bizde netten tanıştık. Hayranı olduğumuz sanatçının fan sitesinde tanıştık. Çok zor oldu tabi aramızda 600 km olduğundan eşim cesaret edemedi. Ayrılıklar falan derken bigün kararlı davrandı ve gelicem oraya ve görüşücez dedi. Ve öyle de başlamış oldu. Yani netten tanıştığımız kişide bizim gibi biri. Tek sorun sanal alemde sapık çok. Dikkatli olmak lazım.

tanışmak tanışmaktır işte ne fark eder nerden tanışıldığı...
önemli olan anlaşabilmek...

Ben biliyorum netten evlenip çok mutlu olan .... Lisedeki en yakın atkadaşım ... Çok ama çok mutlu ... Ama ben şans diyorum herkese böyle denk gelmez. Çok güvenilir bşr ortams değil çünkü .

Esinle senin yaslariniz kac canim? Yani kac yasindaydiniz evlendiginizde?

Nolur bana şunu açıklayın.
Çatladım meraktan..
Neden insanların sadece yaşlarını merak ediyorsunuz?
Başka hiç mi önemli bişey yok şu hayatta sizin için?

ben eşimle 2008 yılında netten tanıştım
Allaha şükür hiç pişman olmadım
evliliğimizde 3 yılı devirdik nice yıllarımızda olur inşallah
bu tamamen kısmet işi
dışarda yada arkadas vasıtasıyla tanıştığın biri de seni yanıltabilir
bu konuda önyargılı olmamak lazım

Aranızda netten buluşup da yüz yüze geldiğinde beğenmeyip sonradan sevebilen oldu mu?
Biri de bu konuda yazsa ...

mesela ben :)) eşimin resmini msn'de görmüştüm bayağı bi sohbet ettik buluşmadan önce , gayet aklı başında seviyeli,düzgün geldi yazdıkları ve buluştuk ama ilk gördüğümde çok zayıf bulmuştum benim hayalimde hep boylu poslu 1:90'lık tipler vardı kendimde uzun olduğum için, eşim bende 5 cm falan uzun..sadece kahve içer kaçarım diye düşündüm ilk anda ...öğleden sonra 14:00 gibi buluştuk , akşam eve döndüğümde saat 22:00 civarıydı :)) önyargılı olmamak gerekiyormuş ,ben bile şaşırmıştım nasıl yanında bu kadar rahatım diye...akşam beni durağa bırakırken sen benim evlenecğim kızsın demişti bana gülüp geçmiştim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…