İliskimiz 5 ay surdu sonrasında nişanlandıve sşuan bir haftalık evliyiz sana şöyle söyleyeyim nettendi uzaktik ama o benim hayatımın her anında vardı ben onun hayatinin her anında vardım herşeyin biliyordum o da benim herşeyi mi biliyordu.. Ben bizim samimiyetimiz ve birbirimizi gerçek manada sevmemiz sonucunda evlendigimizi düşünüyorum .. Facesine istedimgibi ggiderdim istediğimi siler istediğimi eklerdim o da benimkine oyleydi.. Telefonunun sifresinibiliyordum o da benimkini biliyordu ccanım sıkılınca girer bakardim hangi numaralarla mesajlasmis kimlerle ne kadar konuşmuş.. Güven vardı sevgi vardı kavga tabiki de vardı ama her seferinde cozebiliyorduk ve simdi coook mutluyuz umarım hep de boyle olur :) bence reel sanal önemli olan karşın daki ile senin ilişkin.. Sizin kişiliğini birbirinize bakış aciniz...
kız sen işi ilerlettin konu dışındaki insanların yaşını soruyosunEsinle senin yaslariniz kac canim? Yani kac yasindaydiniz evlendiginizde?
Aranızda netten buluşup da yüz yüze geldiğinde beğenmeyip sonradan sevebilen oldu mu?
Biri de bu konuda yazsa ...
Kötü örnek sayılmaz bu pek. Seni kandırmamış, kendini biraz süslemiş. Sanal dünyadaki aslanın yerine pisicik gelivermiş. Senin de işine gelmemiş bitmiş. Onun da hayalleri yerle bir olmuş yazıııkk...
mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri
Esinle senin yaslariniz kac canim? Yani kac yasindaydiniz evlendiginizde?
Netten tanisip begenmedigin biriyle mi görüsüyosun?
Aranızda netten buluşup da yüz yüze geldiğinde beğenmeyip sonradan sevebilen oldu mu?
Biri de bu konuda yazsa ...
mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?