- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Bir ay konuşup az da olsa alışıp sonra görüp beğenmemek/beğenilmemek de var. En mantıklısı başta görüp sonra ilişki yaşamak gibi geliyor bana?Niye kestirip atiyorsun tanisiyorsunuz iste bir ay kisa bir sure cabuk gecer
Bu sana kalmis ama ben begendiysem devam ederdimBir ay konuşup az da olsa alışıp sonra görüp beğenmemek/beğenilmemek de var. En mantıklısı başta görüp sonra ilişki yaşamak gibi geliyor bana?
Işte bu..Ayağına çağıran adamdan hayir gelmez
Evet bu şekilde oldu aslında ayağına çağırır gibi yaklaşmadıSimdi ben bu konuda ayagina cagirdi olarak gormuyorum cunku konu sahibesi kimsenin gelmedigi bir yerdeyim demis, adamsa buyuk yerde yani pekala konu sahibesi gezer tozar eglenir yani nasil diyeyim gazmeye gitmis olur, adamin konu sahibesinin yerine gelmesinin pek bir mantigi yok sanki
Ben netten tanidigim, daha dogrusu tanimadigim birisinin ayagina gitmezdim. Tanimadigin sehirde tanimadigin adamla...
Sen gelirsen gorusuruz gibi birsey soylemis adam, Sen de hic hevesli degilsin, gelmedin gibiletinden. Ee kendisi de hevesli degil ki kar yagisini bahane etmis, sonrasinda da gelmemis.
Burada cok gezilecek yer yok o yuzden onun oldugu yer diye dusundum demissin de, gezi degil ki amac ilk bulusma, birbirini yakindan tanima. Tur gezisi degil ki. Bir yere oturup muhabbet etme. Ya bilmiyorum da ben her zaman ilk bulusmada erkegin gelmesi taraftariyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?