Netten tanışmak?

İnternette tanıştım, yurtdışına evlendim.
Olabiliyor.
İnternet artık hayatımızın her alanında, boyle tanışmalar ilişkiler de olabiliyor pek ala.
Herkes işyerinde tanışıp evlenecek diye bir şey yok.
He kimisi öyle evlenir, kimisi tatilde tanışır, kimisine birileri vesile olur, bize de internet ve sosyal medya vesile oldu, çünkü neden olmasın. :)

Merhaba, internet aracılığıyla biriyle tanıştım. Bu kişi Facebook’tan ortak mesleki gruplardan görüp ekledi beni sonra instadan ekleyip tanışmak istedi. Yeri, yurdu belli gerçek bir kişi olunca bende tanışmak isteğine olumlu yanıt verdim. Birkaç gün yazıştık whatsaptan yüzeysel bir tanışma gibi oldu. Sonra beni yaşadığı şehre çağırdı gelirsen ağırlarım vs dedi. Onun yaşadığı şehir daha büyük gezmeye gidilebilecek bir yer. Benim yaşadığım şehir küçük işi olmayanın pek gelmeyeceği bir yer. Bende gelemeyeceğimi gelmek isterse benim beklediğimi söyledim. Senin için gelmek isterim dedi. Ama hava koşullarına bakmak lazım dedi. Gelmeyi planladığı gün kar yağdı. Şehirler arasında uçak seferi yok, 6 saatlik bir mesafe. Gelemeyeceğini söyledi bende sen bilirsin dedim. Sonra sen isteksiz gibisin, ama ben yüzyüze görüşmeden konuşacak birşey bulamıyorum sonuçta birbirimizi hiç tanımıyoruz dedi. Bende gelmeni isterim ben seni davet ettim neden isteksiz olayım dedim. Sonra konu kapandı.

Bir iki kez telde konuştuk. Olgun, düzgün, oturaklı bir insana benziyor. Hoşuma gidiyor ama söyledikleri de mantıklı. Görüşmeden konuşmak mantıklı gelmiyor çünkü belki hiç sevmeyeceğiz birbirimizi.

Şu an ara ara yazışıyoruz ama, yüzyüze görüşme ihtimali en iyi ihtimalle bir ay sonra.(bir takim işlerden dolayı) Karşı tarafta ağırdan alan biri. O erkek olarak çok hevesli durmuyor belki de haklı olarak, seninle görüşmek tanışmak istiyorum diyor ama olmadı görüşemedik. Bir ay konuşup görüşmeye değer mi yoksa zaten uzağız kestirip atmak mı mantıklı olur?

Yaşlar 26-33.
Ne kadar tasvip etmesemde netten tanisip çok mutlu olan insanlar var . Gene de dikkatli olun sizi yaniltmasina izin vermeyin. 10 yıllık kocamin bile bazı huylarini yeni kesfediyorum .

Cinsel yönden dikkat edin faydalanmaya kalkmasin da gerisi sorun değil bu zamanda herkes netten tanışıyor. Bende eşimle netten tanıştım.

Facebook'tan tanıştık 10 yıl görüştük
Tebrik ederim daim olsun beraberliginz gerçekten ozendım:).
Ne kadar surede bi bulusabiliyordunuz.
Ve bulusma sonrası ozlemler giderek artıyor muydu. İlk bulusmamız oldu yeniyiz ancak ozleminin simdiden arttıgnı dilegetirdi. Aynı şehirde oldugumuzu zannediyo bıde cevresi diyolarmıs “ya kızla sık bulusmuyosunuz” diye. O da diyo zoruma gitmeye basladi bu uzaklık. Dedm bende bak iliskilerde zorlu sınavlarn oldugu donem olur bizimkide böyle olsun. Yani direncli kılmaya calisıyorum onu. Tmm bnmde yeri gelio mesafeye dayanamadgm oluyo ama onu nasıl direncli kılabilirim acaba.:))

Tebrik ederim daim olsun beraberliginz gerçekten ozendım:).
Ne kadar surede bi bulusabiliyordunuz.
Ve bulusma sonrası ozlemler giderek artıyor muydu. İlk bulusmamız oldu yeniyiz ancak ozleminin simdiden arttıgnı dilegetirdi. Aynı şehirde oldugumuzu zannediyo bıde cevresi diyolarmıs “ya kızla sık bulusmuyosunuz” diye. O da diyo zoruma gitmeye basladi bu uzaklık. Dedm bende bak iliskilerde zorlu sınavlarn oldugu donem olur bizimkide böyle olsun. Yani direncli kılmaya calisıyorum onu. Tmm bnmde yeri gelio mesafeye dayanamadgm oluyo ama onu nasıl direncli kılabilirim acaba.:))
Valla bizim ayda iki kere görüştüğümüz de oldu 9 ay hiç gorusmedigimiz de. Parası yoktu gelemiyordu gezemiyorduk. Çok özlüyorduk ama fedakarlık yapmamız gerekiyordu. Bence sevginin saflığı burada ortaya çıkıyor. Dokunamasak ta beraberiz. Cinsel yön hep geride kalıyordu. Dişiliğim için değil kişiliğim için benimle beraberdi. Bunun huzuru özleme katlanmami kolaylastiriyordu

Valla bizim ayda iki kere görüştüğümüz de oldu 9 ay hiç gorusmedigimiz de. Parası yoktu gelemiyordu gezemiyorduk. Çok özlüyorduk ama fedakarlık yapmamız gerekiyordu. Bence sevginin saflığı burada ortaya çıkıyor. Dokunamasak ta beraberiz. Cinsel yön hep geride kalıyordu. Dişiliğim için değil kişiliğim için benimle beraberdi. Bunun huzuru özleme katlanmami kolaylastiriyordu
GERCekten haklısın dostum. BUlusmak içine de fedakarlık gereekiyor mesafe ve masraflı icin. Ve cidden uzak mesafe zor olsa da en büyük iyiligi birbirine yapabileceğin fedakarlıklarıgormek. Ben erkek arkadasimdan daha dayanıklı oldum mesafeye. Hani buluşma sonrası agladm ettim kendi kendime. Cidden nefesim daralıyordu. Özlemimi dindiriyorum gorme hevesi bulusacagımz dusuncesıyle. Bulusmamız sonrasında demisti “erkeklere sonradan dank ediyor duygular “ diye. Buluşma bitince yanımdan gidınce ben kötüydümwsonra ben alıstım o kotü olmaya basladı. Diyor ki uzak da olduğunu düşününce dayanamıyorum nefes alamıyorm. Sizin eşinizde der miydi böyle? acaba uzakta olusumun nefesini daraltması onu uzmesi onu benden uzaklastırırmı diye dusundugm de olabilio.

GERCekten haklısın dostum. BUlusmak içine de fedakarlık gereekiyor mesafe ve masraflı icin. Ve cidden uzak mesafe zor olsa da en büyük iyiligi birbirine yapabileceğin fedakarlıklarıgormek. Ben erkek arkadasimdan daha dayanıklı oldum mesafeye. Hani buluşma sonrası agladm ettim kendi kendime. Cidden nefesim daralıyordu. Özlemimi dindiriyorum gorme hevesi bulusacagımz dusuncesıyle. Bulusmamız sonrasında demisti “erkeklere sonradan dank ediyor duygular “ diye. Buluşma bitince yanımdan gidınce ben kötüydümwsonra ben alıstım o kotü olmaya basladı. Diyor ki uzak da olduğunu düşününce dayanamıyorum nefes alamıyorm. Sizin eşinizde der miydi böyle? acaba uzakta olusumun nefesini daraltması onu uzmesi onu benden uzaklastırırmı diye dusundugm de olabilio.
Evet biz de çok üzülürdük ağlardık. Mesafe zor bir şey. Bu duygular uzaklastirabilir doğru ama gerçekten seviyorsa bir şey olmaz. Aksine aynı şehirde olan kaç arkadaşım sürekli buluştukları için birbirlerine verdikleri değer azaldı ve ayrıldılar

Evet biz de çok üzülürdük ağlardık. Mesafe zor bir şey. Bu duygular uzaklastirabilir doğru ama gerçekten seviyorsa bir şey olmaz. Aksine aynı şehirde olan kaç arkadaşım sürekli buluştukları için birbirlerine verdikleri değer azaldı ve ayrıldılar
Bende sen gbi dusunuyorm sıksık gorusebilenler sımarıyo kiymet bilmıyolar bazıları. Nazarlar kakalıyo aman aman.:)).. bnde o da uzuluyoruz. Cidden bide henüz basindayız herseyın o yüzden zor oluo. İlk başlarda iliski falan da dusunmuodu mesafeden iliski olamazz diyodu. Dedim geçen ona bak gelemeyiz edemeyiz uzağız diyodun dedim. Yine yapamazdık bazı şeyleri ama fedakarlık verdik zorla o yüzden başardık dedi. Henuz evlılık falanda yok elbette planda. Yenıyız. Sizin iliskiniz başlarında ya kesin evlenicez gibi bi dusunceniz planınız var mıydı. Yani elbette kimse ayrılmak için iliski kurmaz tabi ama ben evlıljk düşünmesi konusundada zorlamıyorm onu cnku bu devirde gecinmek zor bnde okuyorum henuz. sizin yaslarınız kaç?

Bende sen gbi dusunuyorm sıksık gorusebilenler sımarıyo kiymet bilmıyolar bazıları. Nazarlar kakalıyo aman aman.:)).. bnde o da uzuluyoruz. Cidden bide henüz basindayız herseyın o yüzden zor oluo. İlk başlarda iliski falan da dusunmuodu mesafeden iliski olamazz diyodu. Dedim geçen ona bak gelemeyiz edemeyiz uzağız diyodun dedim. Yine yapamazdık bazı şeyleri ama fedakarlık verdik zorla o yüzden başardık dedi. Henuz evlılık falanda yok elbette planda. Yenıyız. Sizin iliskiniz başlarında ya kesin evlenicez gibi bi dusunceniz planınız var mıydı. Yani elbette kimse ayrılmak için iliski kurmaz tabi ama ben evlıljk düşünmesi konusundada zorlamıyorm onu cnku bu devirde gecinmek zor bnde okuyorum henuz. sizin yaslarınız kaç?
Dediğin gibi kimse ayrılmak için konuşmuyor. Biz de ilk günden beri evlilik hayalleri kuruyorduk. Tabi bu kesin evlenecegimiz anlamına gelmiyor. Anlasamazsak ayrilirdik. Ben 25 eşim 32 yaşında

Back
X