Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Herhalde konuyu bdv ye açtı diye ban aldı. Çünkü konusu taşınmış.

Bdv de bu konuyu ariyorum kac dk dır 😑
Meger konu taşınmış
Neyse şuraya yorum yapayim da sonra bulmam kolay olsun 😊

Ay vallahi arkası yarın dizisi izler gibi konuyu takip et, sonra dizinin en güzel yerinde sezon finali yap iyimi😒,halbusam ki konuyu begenmenin ötesine bile geçmemiştim😩 ne olacak şimdi,bizim esas kiz esas oğlana yazdimi,esasoglan abayi yaktimi, ıssız acun kaldimi?,şimdi yorek yiryilir😁

Kızlar merhabaaaaaaaa🤓🤓
Mapıstan yeni çıktım biriniz de sigara, temiz çamaşır getirmediniz aşk olsun.

Gelişmelere gelirsek: Dün adama mesaj attım, annesini sordum. O da gayet samimi ve saygılı bir biçimde durumunu söyledi, teşekkürleştik ve kapanış 🙈
Yemek falan teklif edemedim yine tıkandım. O da bu yönde bir adım atmadı.

Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama durum bu oldu🙈🙈🙈🙈
😘😘😘😘

Kızlar merhabaaaaaaaa🤓🤓
Mapıstan yeni çıktım biriniz de sigara, temiz çamaşır getirmediniz aşk olsun.

Gelişmelere gelirsek: Dün adama mesaj attım, annesini sordum. O da gayet samimi ve saygılı bir biçimde durumunu söyledi, teşekkürleştik ve kapanış 🙈
Yemek falan teklif edemedim yine tıkandım. O da bu yönde bir adım atmadı.

Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama durum bu oldu🙈🙈🙈🙈
😘😘😘😘
Netlesmis bir sey yok ki daha. Siz o kadar soguk davranip arkadas kalalim dedikten sonra ilk yazdiginizda hemen goruselim demez zAten. Bundan sonra onun yazmasini beklemeniz lazim

Netlesmis bir sey yok ki daha. Siz o kadar soguk davranip arkadas kalalim dedikten sonra ilk yazdiginizda hemen goruselim demez zAten. Bundan sonra onun yazmasini beklemeniz lazim
Yaaa hala mı yaa🙈
Bu kadar da nazlı adam çekemem😉
Ölsem bir harf daha yazamam artık

Neden ki? Tepkisi nasıldı,siz annesi için temenniler de bulununca? Az çok anlarsınız geri dönüş olup olmayacağını..
Çok güzel bir geri dönüştü. “ Alakadar olduğun için teşekkür ederim prometheuscum” şeklinde
Sonra sen nasılsın neler yapyıyorsun demiş.
Ben de iyiyim çalışıyorum, dedim kolaylıklar dilerim dedi ve kapanış🙈

Vallahi ergen gibi mesajlardan anlam çıkarmaya çalışmayacağım, istiyorsa dönüş yapar istemiyorsa da keyfi bilir.
15 gün öncesine kadar zaten tanımıyordum. Çok net bir şekilde de reddetmiştim.
İşte bunlar hep doğal seleksiyon.

2020 charles darwin ödülü prometheusa gidiyor🤣🤣🤣🤣

Vallahi ergen gibi mesajlardan anlam çıkarmaya çalışmayacağım, istiyorsa dönüş yapar istemiyorsa da keyfi bilir.
15 gün öncesine kadar zaten tanımıyordum. Çok net bir şekilde de reddetmiştim.
İşte bunlar hep doğal seleksiyon.

2020 charles darwin ödülü prometheusa gidiyor🤣🤣🤣🤣
Tarzınıza bayıldım 😁 bu arada konuya dönecek olursak,bu samimi ve iyiniyetli konuşmadan sonra öyle sanıyorum ki zaman zaman kısa kisa dönüşler yapacak kendileri,sizi yoklamak adına. Ve lütfen bu dönüşlerde siz kestirip atmayın yine olurmu😁 malum bu konularda Oscar liksiniz 😏😁

Tarzınıza bayıldım 😁 bu arada konuya dönecek olursak,bu samimi ve iyiniyetli konuşmadan sonra öyle sanıyorum ki zaman zaman kısa kisa dönüşler yapacak kendileri,sizi yoklamak adına. Ve lütfen bu dönüşlerde siz kestirip atmayın yine olurmu😁 malum bu konularda Oscar liksiniz 😏😁
Valla ben de yokkayacak gibi hissediyorum işte ama yine bir halt edeceğim diye rahat olamıyorum.

Artık yeni bir densizlik mi ederim, yeni bir çam mı deviririm yoksa çam ormanını mı artık orasını bilemiyorum🙈🙈

Çok güzel bir geri dönüştü. “ Alakadar olduğun için teşekkür ederim prometheuscum” şeklinde
Sonra sen nasılsın neler yapyıyorsun demiş.
Ben de iyiyim çalışıyorum, dedim kolaylıklar dilerim dedi ve kapanış🙈
Alemsiniz.
Iyiyim calisiyorum dedikten sonra ne kadar daha oralardasin, belli mi dönüş tarihin falan diye yoklasaniza adami :D

Neyse en azindan o soguklugu kirmissiniz, bundan sonra bakalim nasil gelişecek olaylar. Ne olursa olsun hakkinizda hayırlısı olsun.

En azindan millete kina yaktiracak bir yanit almamissiniz :D

Alemsiniz.
Iyiyim calisiyorum dedikten sonra ne kadar daha oralardasin, belli mi dönüş tarihin falan diye yoklasaniza adami :KK70:

Neyse en azindan o soguklugu kirmissiniz, bundan sonra bakalim nasil gelişecek olaylar. Ne olursa olsun hakkinizda hayırlısı olsun.

En azindan millete kina yaktiracak bir yanit almamissiniz :KK70:
Yaaa o kadarını yapamam yaa. Daha neler artık.

Zaten bu işleri bilseydim şu an bu konuyu açmamış olacaktım. Adamın nezaketle cevap vermiş olması bile bir mucize zaten 🤓

Yaaa o kadarını yapamam yaa. Daha neler artık.

Zaten bu işleri bilseydim şu an bu konuyu açmamış olacaktım. Adamın nezaketle cevap vermiş olması bile bir mucize zaten 🤓
Hayirlisi diyelim.

Forumca birleşip voltrani olusturduk neredeyse, bu kadar enerjiyle bu is olmazsa daha da olmaz zaten :D

Sizin gibi tatli bir kadini kacirdigina yansin.

Back
X