netten tanıştık, sonunda gerçek oluyor sanırım:/

yarın cidden bugünün telafi etmeliyim:)kızlar bana müsade hepinize çok tşk ederim yanımda oldunuz...
yarın yine görüşürüz.başım çok fena ağrıyor
öptüm sizi iyi geceler

tamm canim stres yapmamaya calis uyu dinlen bi ari kesici al ve guzelce dinlen yarin yine guzel bir gun gecirirsiniz Insallah hayirlisi canim iyi geceler

sana demıstım ya bende buna benzer bı ask yasadım dıe.okurken gozlerım doldu.. ılk gozlerıne bakışım vardı gunes gozlugunu kaldırdım ıkı cıft goz okadarmı anlamlı olur..o dakıka kıtlenmıstım..ask bambaşka bıse yaa..baktıkça ıcım erıodu eve varıp yatağıma yatınca oyle yorulmustumkı sankı bı hayaldı..hemen dakıkasında ozlemıstım hıc gıtmese vakıt gecmeseydı dıodum..bızde bı boy ölcüsmüstk netten gorusunce tabı ınsan anlamıo..nettekinden daha başkaydı bambaşkaydı sankı yıllardır benımdı...ıst dıorum ya sonrada evlenmıstık...sımdı onlar bana anı olarak kaldı ama hatırlamak cok canımı yakıo gozlerını unutmak ıstıorum...senın hıssettıklerın ask ıste...umarım sonu ıstedıgın gıbı olur..mutlu olursun cnm

ayy çok güzel heyecanlar bunlar ya.. gelişmeleri an be an buraya yazmalısın

Ay ne guzel…bana kalirsa arabayla gezmeyin bugun..taksi ya da otobus filan kullanin…hem birbirinizle vakit gecirirsiniz hemde orayi bulamadik burayi bulamadik durumu olmaz…

Keske dun terminalden sen almasaydinda bi yerde bulussaydiniz…boylece bu kadar stres olmazdin ve anin daha cok tadini cikarirdin…

Ama o bisey yiyememe durumu bendede olur asiri heyecandan…cok guzel duygular bunlar…

Ahh.. okurken kendi yaşadıklarım geldi göz önüne.. Bizde nette tanıştık 2 ay sonra geldi yanıma :) aynı hissettiklerini hissettim :) çok güzel hisler bunlar tadını çıkar

ehehe süper anlatmışsın ya, ne tatlı heyecanlar bugün de yaz bakalım neler oldu :)

inşallah sonu hayırlı olur.benim de kötü bir deneyimim var bu konuda.hiç hoşlanmamıştım.ıyyy.nasıl kaçacağımı şaşırmıştım

konu ne güzel anlayabiliyorum o hisleri... bir taraftan da içimi acıttı ...:/ eşimin benden önceki sevgilisiyle netten tanıştığı geldi aklıma... ayn şeyleri hissetmiş oldugu yüksek ihtimal... kıskandım şuan sanırım.. :/ :2:

Son düzenleme:
Bence de keşke arabayla gitmeseydin.
Araba kolaylık rahatlık evet ama...
Ben otobusu, minibusu acaip romantik bulan biriyim. Benim arabası olan erkek arkadaşlarım da oldu olmayan da. Emin ol otobuslerde mahvolmak araba ile bi yere gitmekten daha guzel. çünkü hangi otobuse bincegiz, nerden binecegiz, nerden inecegiz, işte onun sana yer vermesi, ayakta iseniz sana tutması, şöfore iki öğrenci uzatması.. bunlar beraber yapılan güzel şeyler
ama araba olunca adam oturuyor koltuga, arabayı sürüyor, varıyoruz, iniyoruz kahve içiyoruz geri arabaya biniyoruz
O arabayı sürüyor, ben de süs bebegi oturuyorum önde. Eeh.

kızlaaar ben geldim tekrar

yepyeni bir bölümle karşınızdayım:)

ah vahh vallahi iki günde eridim bittim.zaten zayıftım şu mide bulantısından bişey yiyemedim,bi de o kadar yürüdük.çocuğun dilinde tüy bitti şunu alalım bunu ye şunu ye demekten:)yine geçmedi meret.ya cidden psikolojik ya da ben fena üşütmüşüm.diye diye diye ona da bulaştırdım en sonunda:)

bugüne damgasını vurucak 3 hareketten biri benim fenalığıımnapiim hatun olmak böyle bişi hepimizin içinde bi cin fikirlilik yatıyor^^

neyse başlıyorum anlatmaya...

gece zaten uyuyamamışım düşünmekten,bu da konuşamıycağını söyledi sabah konuşalım diye msj attı,müsait değilmiş,birinin evinde kalıyordu.neyse saat 2 olmuş bi taraftan belim bi taraftan ayağımın acısından bi taraftan deli deli düşüncelerden uyuyamıyorum.yarın napcam,ne etcem,ne giycem,dünü nasıl telafi etcem vs vs ...bi ara uyumuşum 5 gibi uyandım,sanki hiç aklımdan gitmemiş gibi 1 saat kadar da sabah düşündüm ve 8buçuk gibi onun teliyle tekrar uyandım...

11 gibi bulaşalım dedik.dedik dedik de nasıl hazırlanıcam bu kısa sürede,hediye alsam nasıl alıcam diye düşünüp duruyorum.ben naptııım biliyo musunuzz:)ayy çok kötüyüm ama yapmak zorundaydım.yapmasam çok mahçup olucaktım.sen git bi yere ev yapımı bişi al,kendim yapmış gibi sun:)canım nasıl duygulandı ama kızlar şşşşşşşşşşşşşşş hepimizin arasında küçük bi sır olsun bu lütfen
annemin tabağını çaldım.o geri vermek istedi,seni hatırlar kötü olurum diye...ben de sıkı sıkı tembihledim iyi bak tabağıma diye.)

neyse buluştuk.gittik oturduk bi cafeye.sohbet muhabbet açmaya çalıyorum ama yoook adam sessiz çıktı.sana baksam konuşmadan bana yeter diyo.dedim 3 sene boyunca bır bır ötüyodun dut yedin de mi geldin e be bülbül

ama yemek konusundaki ısrarlarını hiç saymıym.midem bulanıyor yiyemiyorum zaten bi de o ısrar ediyodu...dilinde tüy bitti zavallımın

ordan gençlik parkına gittik.he bu arada arabayla gitmedim.ve isabet oldu bence...gençlik parkı çok daha iyi geldi.sevdi de orayı aile yeri falan diye.2 olayla gülme krizine soktu .gülmekten ağladım resmen...onun da bozulduğu bi mevzuydu,o bozuldukça ben daha da gülüyorum falan fıstık:)yemek yedik sonra...

YALNIZ

canımı sıkan hiç mi olay olmadı derseniz oldu...hem de büyük bişey.yani sürekli eli elimdeydi zaten,elimi çok öptü...her fırsatta yüzümden de öyle istemdışı diyo...konuşamıyorum sevgimi böyle belli ediyorum dedi.o büyük dönme dolap var ya ona bindik...yüzümden öperken dudağımın kenarına da kaydı.yani ona kalsa devam ettircekti.çektim,istemedğimi söyledim biraz da bozuk attım.şuan düşünüyorum gün güzel geçti ama ben biriyle daha önce öpüşmedim bile.hem bunun garipliği hem şaşkınlığı hem de adını koyamadığım bi rahatsızlığı oldu.suratımın asılmasından anladı zaten...kızlar bu konuda yoruma ihtiyacım var sanırım.çok samimi,karşı cinsin yanında yapılmaması gereken komik durumları bile yapıyo yanımda.kendi gibi davrandı diyebilirim.en azından ben öyle hissettim.bu konuyu nasıl karşılamam gerektiğini bilmiyorum

ardından aştiye gittik beraber...vedalaşma faslı üzücüydü tabi ve baya da yorgundum artık.sarıldık sımsıkı...ordan bi teyze de gülümseyerek bize bakıyoduuğurladım öyle...

bundan sonrası asıl merak konusu.ne yapıcaz ne edicez diye düşünmek bile istemedik.daha zor olucağı kesin dedik...bilmiyorum bilmiyorum

artık her şey daha zor sanırım

Daha önce kimseyle öpüşmediysen ilk öpüşmenin özel olmasını istemen normal
Ne o öyle dönme dolap tepesinde 5dakkada5iktaş öpücügü
Gece olması lazım, hafif turuncumsu bir cadde ışıgı
el elesiniz ya da sarılıyorsunuz
birbirinizin sessiziligini bile dinlemek hoşunuza giderken...
böyle bir hikayesi olmalı ilk öpücüğün :)
iyi olmuş kafa çevirdigin
ben hiç yapamam öyle ama ya.. karşımdaki sevdigim erkekse hiç ağırdan satamıyorum kendimi..

öpme istemesinde bir kötü niyet sezmediysen sorun yok....

tuhaf hissetmen normal hiç öpüşmemişsin çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…