- Konu Sahibi Latinachica
-
yarın cidden bugünün telafi etmeliyim:)kızlar bana müsade hepinize çok tşk ederim yanımda oldunuz...
yarın yine görüşürüz.başım çok fena ağrıyor
öptüm sizi iyi geceler
sana demıstım ya bende buna benzer bı ask yasadım dıe.okurken gozlerım doldu.. ılk gozlerıne bakışım vardı gunes gozlugunu kaldırdım ıkı cıft goz okadarmı anlamlı olur..o dakıka kıtlenmıstım..ask bambaşka bıse yaa..baktıkça ıcım erıodu eve varıp yatağıma yatınca oyle yorulmustumkı sankı bı hayaldı..hemen dakıkasında ozlemıstım hıc gıtmese vakıt gecmeseydı dıodum..bızde bı boy ölcüsmüstk netten gorusunce tabı ınsan anlamıo..nettekinden daha başkaydı bambaşkaydı sankı yıllardır benımdı...ıst dıorum ya sonrada evlenmıstık...sımdı onlar bana anı olarak kaldı ama hatırlamak cok canımı yakıo gozlerını unutmak ıstıorum...senın hıssettıklerın ask ıste...umarım sonu ıstedıgın gıbı olur..mutlu olursun cnmTekrar merhaba kızlar.
o kadar yorgunum kii ama hem sizlerle paylaşmak hem de akıl almaya geldim
bugünü baştan sona anlatasım var tabi
ne yalan söyliym onu karşımda görene dek geliceğine hala inanamıyodum
sabah erkenden kalktım.beyimiz binmiş uyuyosun diye aramadım diyo.gelene kadar kaç kere aradım kim bilir.heycandan stresten
ölüyorum.o hiiçç...ya da çaktırmamaya çalıştı bilmiyorum
uyandığım andan itibaren mide bulantısıyla günü geçirdim.bişey yiyemedim içemedim,acaba yanında rezil bi durum yaşarmıyım
korkusu vs...
neyse...
akşam 8 gibi gelicek ben de öğlen kıyafet bakmaya gidicem.avmnin yolunu karıştırdım başka bi yola saptım:)dedim bunda bi hayır
var ben iyisi kıyafet falan almıym,doğruca eve gidiym,evdekileri değerlendiriym :)
işte zırt pırt nerdesin diye arıyorumbi taraftan da hazırlanıyorum.
abartı bişey yapmadım.günlük giydiğim kot,gömlek,hafif makyaj,saçlar dalgalı,mis kokulu falan vs...düştüm yola.Allah ım kusucam
sanırım:)mide bulantım tavan yaptı
bekliyorum bunu,bi yandan da telde direktif veriyorum sağa dön sola dön yukarı çık :)çıktı aştiden ben hemen dışarda
bekliyodum.uyuz adamın teki sellektör yaptığı için apar topar aldım bunu düştük yola.hoşgeldin diyebildim bi de o yeşil gözlerini
görebildim 2-3 sn:)
araba kullandığım için bakamadım çok,tabi o maşallah inceleme fırsatı buldu.en nefret ettiğim şey de profilden incelenmek:)
vadiye götürdüm bunu.arabadan inmeden bana aldığı şey verdi.kalpli vitamin deposu bişiy:)indim arabadan tekrar hoşgeldin diyip
tokalaşıp öptüm.boy ölçüştük bi de benimle hemen hemen aynıydı:)
komedi burda başladı.anamm vadiye gitmek olaydık.git git giriş bulamadık.içinde yürü yürü çıkış bulamadık.belim koptu şuan öyle
ağrıyo ki...rezil oldum hem de ettim diyebilirim.ama aklım cidden sabahtan beri başımda değildi.ne yaptığımı ettiğimi bilmiyodum.
aradaki frekansa gelelim sonra da benim sorularıma biliyorum çok uzattım..
ilk gördüğüm anda ben bununla hayatta yapamam demedim.tatlı bişey.konuşması,ses tonu falan her zamanki gibiydi zaten,tanıdık
geldi.ama gözlerine bakamadım tabi bi süre.o bakınca da bakma yaa diyip durdum.
o da beni çok tatlı buldu:)kameradakinden daha güzel olduğumu vs söyledi işte.yesshym95 nickli arkadaşa tşk ediyorum en iyi o anlar sanırım beni.bunca sene konuşmuşuz,insan elini tutmak sarılmak isteyince bişey diyemiyor.yani tanıyosun ama tanımıyosun.tuttu elimi,yanağımdan da öptü o kadar.yani bişey demedim.sadece 3 sene boyunca özlediğim adam yanımdaymış da hasret gideriyomuşum gibi hissettim...
sorularıma gelince...
ya her şey çok apar topar oldu.bi cafede bile oturamadık.fazla muhabbet geçmedi esasen.vadideki yaşadığımız rezillikten olsa gerek:)o bana hediye almış ben elim bomboş gittim.bişeyler daha oldu gidiceği yere bırakmayı bile akıl edemedim.kızılaya bıraktım o kadara.Allah var çok da uzaktı.ama annemlere almaya geçmeliydim her neyse.yarın hepsini telafi etmek istiyorum.gerçi arıycaktı da uyudu mu naptı,hala aramadı.yorulmuştur ama o da yazık...yarının planını yapcaktık.ne diyosunuz kızlar yarın yaprak sarması yapıp güzel güzel konuşup,sonra da uğurlamak istiyorum.nasıl olur?
ayyhhh nasıl yoruldum ama yazmalıydımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?