- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
sana demıstım ya bende buna benzer bı ask yasadım dıe.okurken gozlerım doldu.. ılk gozlerıne bakışım vardı gunes gozlugunu kaldırdım ıkı cıft goz okadarmı anlamlı olur..o dakıka kıtlenmıstım..ask bambaşka bıse yaa..baktıkça ıcım erıodu eve varıp yatağıma yatınca oyle yorulmustumkı sankı bı hayaldı..hemen dakıkasında ozlemıstım hıc gıtmese vakıt gecmeseydı dıodum..bızde bı boy ölcüsmüstk netten gorusunce tabı ınsan anlamıo..nettekinden daha başkaydı bambaşkaydı sankı yıllardır benımdı...ıst dıorum ya sonrada evlenmıstık...sımdı onlar bana anı olarak kaldı ama hatırlamak cok canımı yakıo gozlerını unutmak ıstıorum...senın hıssettıklerın ask ıste...umarım sonu ıstedıgın gıbı olur..mutlu olursun cnm
inşallah sonu hayırlı olur.benim de kötü bir deneyimim var bu konuda.hiç hoşlanmamıştım.ıyyy.nasıl kaçacağımı şaşırmıştım
Daha önce kimseyle öpüşmediysen ilk öpüşmenin özel olmasını istemen normal
Ne o öyle dönme dolap tepesinde 5dakkada5iktaş öpücügü
Gece olması lazım, hafif turuncumsu bir cadde ışıgı
el elesiniz ya da sarılıyorsunuz
birbirinizin sessiziligini bile dinlemek hoşunuza giderken...
böyle bir hikayesi olmalı ilk öpücüğün :)
iyi olmuş kafa çevirdigin
ben hiç yapamam öyle ama ya.. karşımdaki sevdigim erkekse hiç ağırdan satamıyorum kendimi..
öpme istemesinde bir kötü niyet sezmediysen sorun yok....
tuhaf hissetmen normal hiç öpüşmemişsin çünkü...
kızlaaar ben geldim tekrar
yepyeni bir bölümle karşınızdayım:)
ah vahh vallahi iki günde eridim bittim.zaten zayıftım şu mide bulantısından bişey yiyemedim,bi de o kadar yürüdük.çocuğun dilinde tüy bitti şunu alalım bunu ye şunu ye demekten:)yine geçmedi meret.ya cidden psikolojik ya da ben fena üşütmüşüm.diye diye diye ona da bulaştırdım en sonunda:)
bugüne damgasını vurucak 3 hareketten biri benim fenalığıımnapiim hatun olmak böyle bişi hepimizin içinde bi cin fikirlilik yatıyor^^
neyse başlıyorum anlatmaya...
gece zaten uyuyamamışım düşünmekten,bu da konuşamıycağını söyledi sabah konuşalım diye msj attı,müsait değilmiş,birinin evinde kalıyordu.neyse saat 2 olmuş bi taraftan belim bi taraftan ayağımın acısından bi taraftan deli deli düşüncelerden uyuyamıyorum.yarın napcam,ne etcem,ne giycem,dünü nasıl telafi etcem vs vs ...bi ara uyumuşum 5 gibi uyandım,sanki hiç aklımdan gitmemiş gibi 1 saat kadar da sabah düşündüm ve 8buçuk gibi onun teliyle tekrar uyandım...
11 gibi bulaşalım dedik.dedik dedik de nasıl hazırlanıcam bu kısa sürede,hediye alsam nasıl alıcam diye düşünüp duruyorum.ben naptııım biliyo musunuzz:)ayy çok kötüyüm ama yapmak zorundaydım.yapmasam çok mahçup olucaktım.sen git bi yere ev yapımı bişi al,kendim yapmış gibi sun:)canım nasıl duygulandı ama kızlar şşşşşşşşşşşşşşş hepimizin arasında küçük bi sır olsun bu lütfen
annemin tabağını çaldım.o geri vermek istedi,seni hatırlar kötü olurum diye...ben de sıkı sıkı tembihledim iyi bak tabağıma diye.)
neyse buluştuk.gittik oturduk bi cafeye.sohbet muhabbet açmaya çalıyorum ama yoook adam sessiz çıktı.sana baksam konuşmadan bana yeter diyo.dedim 3 sene boyunca bır bır ötüyodun dut yedin de mi geldin e be bülbül
ama yemek konusundaki ısrarlarını hiç saymıym.midem bulanıyor yiyemiyorum zaten bi de o ısrar ediyodu...dilinde tüy bitti zavallımın
ordan gençlik parkına gittik.he bu arada arabayla gitmedim.ve isabet oldu bence...gençlik parkı çok daha iyi geldi.sevdi de orayı aile yeri falan diye.2 olayla gülme krizine soktu.gülmekten ağladım resmen...onun da bozulduğu bi mevzuydu,o bozuldukça ben daha da gülüyorum falan fıstık:)yemek yedik sonra...
YALNIZ
canımı sıkan hiç mi olay olmadı derseniz oldu...hem de büyük bişey.yani sürekli eli elimdeydi zaten,elimi çok öptü...her fırsatta yüzümden de öyle istemdışı diyo...konuşamıyorum sevgimi böyle belli ediyorum dedi.o büyük dönme dolap var ya ona bindik...yüzümden öperken dudağımın kenarına da kaydı.yani ona kalsa devam ettircekti.çektim,istemedğimi söyledim biraz da bozuk attım.şuan düşünüyorum gün güzel geçti ama ben biriyle daha önce öpüşmedim bile.hem bunun garipliği hem şaşkınlığı hem de adını koyamadığım bi rahatsızlığı oldu.suratımın asılmasından anladı zaten...kızlar bu konuda yoruma ihtiyacım var sanırım.çok samimi,karşı cinsin yanında yapılmaması gereken komik durumları bile yapıyo yanımda.kendi gibi davrandı diyebilirim.en azından ben öyle hissettim.bu konuyu nasıl karşılamam gerektiğini bilmiyorum
ardından aştiye gittik beraber...vedalaşma faslı üzücüydü tabi ve baya da yorgundum artık.sarıldık sımsıkı...ordan bi teyze de gülümseyerek bize bakıyoduuğurladım öyle...
bundan sonrası asıl merak konusu.ne yapıcaz ne edicez diye düşünmek bile istemedik.daha zor olucağı kesin dedik...bilmiyorum bilmiyorum
artık her şey daha zor sanırım
hiç öpüşmediğini belirttin mi?
konuştunuz mu bunları?
açıkçası ben burda biraz raahtsız oldum gibi...bilemiycem...
Meraba yine ben :) su dudaktan opme konusuna yorum yapmak istiyorum:biz bulustugumuzda iki kere ust uste sibemaya girdik.ilk filmde salon bostu. Sadece biz vrdik.ikinci filme de biz haric bir cift daha vardi.benim sevgilim de seninki gibi ellerimi ve yuzumu felan optu :) ama dudagimi felan opmeye kalkismadi hic.o geri donsukten sonra mesajlastik..bana dediki, yanlis anlama ama salon bombostu.istesem dudaginda opmeyi denerdim ama bilerek yapmadim.dudagindan opmek istemiyorum .sana boyle bisey yapmam dedi.dudagimdan opmek isteseydi ben de siİn gibi hos karsilamaz surat yapardim evet.belki bi an dayanamayip opmek istemistir.en azindan israr etmemis.neyse suan mutlusun ya sen ona bak :) ama simdide gercekten daha zor olucak.ozleminiz daha da articak.bizim gibi(
bu konuda tecrübeli biri olarak yazmak isterim
bende eşimle nette tanıştım ama ilk hafta gelmek istedi
nitekim 2. hafta geldi tanıştık
3 yıl kafa karıştırıyor o yüzden
ama ona da şu gözle bakıyorum
bir arkadaşım da eşiyle nette 1 yıl yazışmıştı ama sevgili olarak değil
hatta ona sevgilisyle olan dertleri anlatırdı
bunların ikisi de aynı şehirdeydi tabi
sonra sevgili oldular, şimdi çocuklara olacak :)))
her hikaye kötü bitecek diye bişey yok
ama benden tavsiye etek,elbise vs. giyme
ve bence mogan parkına falan da gitme
sakin yerlere gitmeyin
bir arkadaş gençlik parkı demiş, artık çok güzel gençlik parkı
yada göksu parkı
ne bilim biz kızılayda buluşmuştuk ilk gün
ikinci gün dikmen vadisine gitmiştik
bence sakin yerlere gitmeyin
tabi güven çok önemli
inşallah hayal kırıklığına uğramazsınız
hakkınızda hayırlısı
bir aşka tanık olduk. seninle birlikte biz yaşadık. sonunuz daha da güzel ve heyecanlı olur umarım. öpüşmek istediginde çekilmen iyi olmuş bence hoşuna bile gitmiştir kendini ağırdan alman. bence de daha özel bir ortamda başka buluşmalarda olmalı bu
merak ettiğim bir şey var. bizim için artık netten tanışmak normal oldu ama söz konusu aileler olunca bu durumu nasıl açıkladınız? bunu netten tanışıp evlenenler cevaplasın. yarın bir gün başıma böyle bişi gelirse napmamız gerektiği konusunda bizi aydınlatın :))
baştan sona yazdıklarını okudum. ne kadar samimi ne kadar içten anlatmışsın öyle. herşeyin en güzelini hakediyorsun bence. çok güzel saf, temiz duygularınla buluşmuşsun, konuşmuşsun onunla.
asıl süreç bundan sonra başlıyor. artık birbirinizi de gördünüz yüz yüze bakalım bundan önceki samimiyet devam edecek mi hala.
nacizane önerim, biraz ağırdan alman doğru olacaktır, nitekim öpüşme mevzusunda doğru olanı yapmışsın bence. zaten sana değer veren ve seven biriyse bunu anlayışla da karşılayacaktır eminim.
Yaslariniz kac acaba?
ben de esimle zamaninda aylarca internetten konusmustum, o farkli ulkedeydi. ziyaretime geldi. el ele tutusmaktan oteye gitmedik. bir ara asansorde yaklasmisti ben hemen geri kacmistimayrilrken de elimin uzerine bir buse kondurmustu.
sonraki gelislerinde her kuytuda opmeye calisirdi.
simdi 3 gun opmesem gelip de opmez, anca malum olay icin. bence yuz verme. bu erkek milleti doyumsuz.
Tatlım çok güzel gelişmeler olmuş.. :) Erkekler bizim gibi düşünemiyor bazen maalesef. Öpmek istemesi ona göre normal aslında ama bize göre değil elbette.. Çekilmekle de iyi yapmışsın afferim :)) Bundan sonra daha çok özliceksiniz birbirinizi, daha sık görüşmek isticeksiniz, evet her şey daha zor olabilir belki ama, her şey daha güzel olucak inşallah
cok.sevindim olumlu olmasina.zamanla netlesecegi kesin ama ilk izlenim- hic olur mu onyargi o dediysem de zamaninda- yaniltmiyor. opme konusu da olabilir cocuk cok heyecanlanip tutamamis kendini,icinden geleni yapmak istemis. sen de hayir deyince geri cekilmis. sapik degil ya. cok hesapli hareket eden insanlar iyi olmaz zaten.
ailere de soylemezsiniz olur biter. sir kalir ikinizin arasinda. cunku internet iliskileri hep hafife alinir bizim ulkemizde...yarin bir gun birsey olsa kiza bak internetten bulmus,internetten sevgili arayan adamdan hayir mi gelir derler.vs vs... var sen dusun digerlerini
Ailelerimiz hala bilmiyor nette tanıştığımızıarkadaş vasıtasıyla tanıştık diye biliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?