netten tanıştık, sonunda gerçek oluyor sanırım:/

hepinize ayrı ayrı yorum yapmak istiyorum ama şaşırdım hangisine yazıcağımı.affedin beni

canım benim yaa sen böyle diyince ben de üzüldüm bak şimdi(her şeyde bi hayır vardır böyle düşün.bu buluşma mevzusunda o kadar aksilikler yaşadım ki hayır var dedim hepsinde...öyle gittim.yoksa iptal etmeyi bile düşünüyodum.lütfen bunu unutma...evet güzel duygular ama bu duygular yine hep yaşanmak için var...çok tşk ederim umarım güzel olur bizimki de ne diym.daha çook uzun zaman var önümüzde.hiç bilemiyorum

inşallah sonu hayırlı olur.benim de kötü bir deneyimim var bu konuda.hiç hoşlanmamıştım.ıyyy.nasıl kaçacağımı şaşırmıştım

:)ben onun testini arabaya ilk bindiğinde yapmıştım.o yeşil gözleri görünce tamam dedim kaçmama gerek yok:)

yaa ben de isterdim tabi romantik bi ortam olmasını,öyle gelişmesini falan fistan ama çevirdim ve kızdığımı belli ettim işte.bilmiyorum garip hissetim.heralde ilk olduğu için

öpme istemesinde bir kötü niyet sezmediysen sorun yok....

tuhaf hissetmen normal hiç öpüşmemişsin çünkü...

evet evet hiç öpüşmemiştim.bu sefer de öpüşmedim.öptü,devamını getirmek istediğini anladığım anda çektim kafayı.yapamadım,yapamazdım...çok yabancı şeyler bunlar bana

ya kötü niyet nasıl sezilir bana açık açık söyledi zaten öpmek istiyorum.içimden gelen bir şey bu diye.ama şunu da hep söyledi sen gerçekten çok güzel çok akıllı çok da efendi bi kızsın...bilmiyorum beni anladığını da düşünüyorum.onu da anlamay çalışmalımıyım acaba diyorum

hiç öpüşmediğini belirttin mi?

konuştunuz mu bunları?

açıkçası ben burda biraz raahtsız oldum gibi...bilemiycem...

Meraba yine ben :) su dudaktan opme konusuna yorum yapmak istiyorum:biz bulustugumuzda iki kere ust uste sibemaya girdik.ilk filmde salon bostu. Sadece biz vrdik.ikinci filme de biz haric bir cift daha vardi.benim sevgilim de seninki gibi ellerimi ve yuzumu felan optu :) ama dudagimi felan opmeye kalkismadi hic.o geri donsukten sonra mesajlastik..bana dediki, yanlis anlama ama salon bombostu.istesem dudaginda opmeyi denerdim ama bilerek yapmadim.dudagindan opmek istemiyorum .sana boyle bisey yapmam dedi.dudagimdan opmek isteseydi ben de siİn gibi hos karsilamaz surat yapardim evet.belki bi an dayanamayip opmek istemistir.en azindan israr etmemis.neyse suan mutlusun ya sen ona bak :) ama simdide gercekten daha zor olucak.ozleminiz daha da articak.bizim gibi (

yoldaydı şimdi.biraz önce aradı.konuştuk biraz.hala çok samimi geliyo sesi yaa.ben inandım da ısındım da galiba bu çocuğa...

hiç öpüşmediğini belirttin mi?

konuştunuz mu bunları?

açıkçası ben burda biraz raahtsız oldum gibi...bilemiycem...

sonrasında söyledim.ben de rahatsız oldum gibi de şuan pek büyütmüyorum sanırım.küçük bişeydi:/

ayy canım ya deme öyle.şimdi telde konuştum da evet mutluyum sanırım.yıllardır telde duydugun o ses 3 saat önce yanımdaydı.artık o gerçek
özlem konusunu hiç açma nasıl olcak bilmiyorum...
öpme mevzusuna gelince seninkinin de aklına gelmiş gelmiş de msjda belirtmiş.ama emin ol bak onun da gelmediğin düşünmüyorum.bizimki biraz şımardı biraz da hızlı davrandı sanırım yanımda.bu erkek milleti yok muu
şuan için pek büyütmüyorum sanırım.ona durumu bundan sonraki konuşmalarımız belirliycek dedim.yani cinsellik muhabbeti açılırsa ben yok demeye getirdim o da anladı sanırım

bir aşka tanık olduk. seninle birlikte biz yaşadık. sonunuz daha da güzel ve heyecanlı olur umarım. öpüşmek istediginde çekilmen iyi olmuş bence hoşuna bile gitmiştir kendini ağırdan alman. bence de daha özel bir ortamda başka buluşmalarda olmalı bu

merak ettiğim bir şey var. bizim için artık netten tanışmak normal oldu ama söz konusu aileler olunca bu durumu nasıl açıkladınız? bunu netten tanışıp evlenenler cevaplasın. yarın bir gün başıma böyle bişi gelirse napmamız gerektiği konusunda bizi aydınlatın :))

baştan sona yazdıklarını okudum. ne kadar samimi ne kadar içten anlatmışsın öyle. herşeyin en güzelini hakediyorsun bence. çok güzel saf, temiz duygularınla buluşmuşsun, konuşmuşsun onunla.

asıl süreç bundan sonra başlıyor. artık birbirinizi de gördünüz yüz yüze bakalım bundan önceki samimiyet devam edecek mi hala.
nacizane önerim, biraz ağırdan alman doğru olacaktır, nitekim öpüşme mevzusunda doğru olanı yapmışsın bence. zaten sana değer veren ve seven biriyse bunu anlayışla da karşılayacaktır eminim.

ben de esimle zamaninda aylarca internetten konusmustum, o farkli ulkedeydi. ziyaretime geldi. el ele tutusmaktan oteye gitmedik. bir ara asansorde yaklasmisti ben hemen geri kacmistim ayrilrken de elimin uzerine bir buse kondurmustu.

sonraki gelislerinde her kuytuda opmeye calisirdi.

simdi 3 gun opmesem gelip de opmez, anca malum olay icin. bence yuz verme. bu erkek milleti doyumsuz.

Tatlım çok güzel gelişmeler olmuş.. :) Erkekler bizim gibi düşünemiyor bazen maalesef. Öpmek istemesi ona göre normal aslında ama bize göre değil elbette.. Çekilmekle de iyi yapmışsın afferim :)) Bundan sonra daha çok özliceksiniz birbirinizi, daha sık görüşmek isticeksiniz, evet her şey daha zor olabilir belki ama, her şey daha güzel olucak inşallah

canim dizi izler gibi bekledim yazilarinin ardinin gelmesini. meger ne kadar ihtiyacimiz varmis bu heyecanlari yeniden yasamaya dimi kizlar

cok.sevindim olumlu olmasina.zamanla netlesecegi kesin ama ilk izlenim- hic olur mu onyargi o dediysem de zamaninda- yaniltmiyor. opme konusu da olabilir cocuk cok heyecanlanip tutamamis kendini,icinden geleni yapmak istemis. sen de hayir deyince geri cekilmis. sapik degil ya. cok hesapli hareket eden insanlar iyi olmaz zaten.
ailere de soylemezsiniz olur biter. sir kalir ikinizin arasinda. cunku internet iliskileri hep hafife alinir bizim ulkemizde...yarin bir gun birsey olsa kiza bak internetten bulmus,internetten sevgili arayan adamdan hayir mi gelir derler.vs vs... var sen dusun digerlerini

canım yaa valla ben de buraya gelip sizlerle paylaşmak için can attım. yanlış bişey varsa beni görmeyebilirim.siz gösterin istedim.tek aklıma takılan öpme mevzusu oldu.biraz önce bi konu okudum da aman allahım kanım dondu.başıma öyle bişey gelseydi onu zaten affetmezdim de kendime hiç mi hiç affetmezdimdur dediğim anda durdu.bence de sonraya kalmalıydı bu mevzu....

bu mevzuyu ciddi ciddi onunla konuşucam.ama uygun bi zamandı.şuan konuşmak için pek fırsatımız olmadı.teşekkür ederim:)ben cidden iyi niyetli biriyim ya aklıma kötülük gelmez, kendime yakıştıramadığım bişey varsa aklımdan atamam.huzursuz olurum...inş her şeyin hayırlısı.değilse razıyıım ben her şeye.Allah tez zamanda göstersin

Yaslariniz kac acaba?

o 26 ben 23...ikimiz de üni mezunu insanlarız.net olayını en başta ikimiz de kabul edememiştik:)

doğru doğru erkek milleti öyle.ben yapamadım zaten yapamam da bilmiyorum garip oldum.zaman lazım,daha çok alışmak lazım,sabır lazım...ancak öyle içime sinerdi

purityy canımm sen de yalnız bırakmadın beni hikayemde.çook tşk ederim.her şey daha zor olucak biliyorum.sabah aradı vardım diye,bi de öğlen aradı tekrar.ailesine söylemiş ankaraya bi kız için gittim falan diye.söylemiştir inanıyorum:)sormuşlar nasıldı falan iyi bi aile kızı demiş...fotoğrafımın olup olmadığını sormuşlar.çekmiştik bikaç tane de sildirmiştim hehe:)aklıma tek takılan öpüşme mevzusu.keşkee keşkee hiç yeltenmeseydi.şuan çok daha mutlu olurdum.ama konuşcam.zamanı gelince adam akıllı her şeyi söylicem.artık iş ciddi...nettekine benzemeeeez:)

lale1cim tşkler:)valla iki gün heycan ve stresten midem bulantım geçmek bilmedi inanır mısın.bu kadar olcağını tahmin etmemiştim.içinden geleni yaptı evet.söyledi de.iltifatlara da boğdu.sevgisini böyle hissettirdi.ben odun derdim hep ona,hiç beklemiyodum bu kadar hissettiriceğini...net olayını ben de insanlara söylemeye çekiniyorum açıkçası.o da ben de üni mezunu insanlarız.biraz garip...bakalım o kadar ciddi götürübilirsek olayı ondan kolay ne var.:)

Eşimle internette tanıştık geçen sene ve ilk buluşmamız çok heyecan vericiydi,sonra heyecanımızı yendik..sana tavsiyem rahat ol,kendin gibi ol gerisi geliyor zaten

Ailelerimiz hala bilmiyor nette tanıştığımızı arkadaş vasıtasıyla tanıştık diye biliyorlar

Ailelerimiz hala bilmiyor nette tanıştığımızı arkadaş vasıtasıyla tanıştık diye biliyorlar

aileniz bilse ne olacak siz artik evli kisilersiniz iyi birisi olmasa evlenmezdin dimi onemli olan iyi durust ciddi guvenilir biri olsun once insan olmasi onemli hele ahlakli annayisli biri olupta annasabilmek onemli Hayirlisiyla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…