netten tanıştık, sonunda gerçek oluyor sanırım:/

vallahi benim icim kipir kipir oldu. insallah hersey yolunda gider. dualarim seninle canim

çok teşekkür ederim ihtiyacım var inş inş yolunda gider

ben iyi düşünemedim, haksız çıkarım umarım

kalliope haksız çıkmanı istiyorum.aklıma takılan,beni huzursuz eden bu konuda haksız çık lütfen.çok üzülürüm çok...

aileniz bilse ne olacak siz artik evli kisilersiniz iyi birisi olmasa evlenmezdin dimi onemli olan iyi durust ciddi guvenilir biri olsun once insan olmasi onemli hele ahlakli annayisli biri olupta annasabilmek onemli Hayirlisiyla ...

'seni seviyorum' diye msj gelmiş:)daha önce ağzından tek sevgi sözcüğü duyamazdım.haklıydı da görüşmeden saçma oluyordu...hayırlısı olsun inş

guzel soz seviyorum demek Insallah annasirsiniz , gorustunuz konustunuz annadiyima gore iyi zaman gecirdiniz ustelik 3 senedir konusmussunuz net de olsa demekki birbirinize isinmamis olsaniz konusmazdiniz bu kadar sene bence iyi davranmissin boyle davranmalari erkekler daha cok beyenir ustelik dahada iyi anlar yalniz merak ettim cocuk nereli 12 sat lik yerden geldi dedinya Insallah Hayirlisi olsun her seyin canimm ...

ay dızı gıbı takıp edıoruz..sen hep olanları yaz sonra kıtap halıne getır kız valla bıde oyle nette tanışmalar yolda tanışmalar fılan çevreye aıleye arkadaş ortamında tanıştık dıe soylenır

bnm hıkayem bu okurken cok duygusallandım vallah.bende esımle 6 yıl once nette tanıstım 1 sene sonra gorustum ve ılk karsımda gordugumde bana dogru geldıgınde sankı yıllardır tanıormusumda uzun bı aradan sonra hasret gıderıyormusuz gıbı geldı guneste yanmıs kapkara olmustu uzaktan bakınca kara bı cocuk gelıyodu yakınlasınca ve gozlerıne bakınca yesıl gozler aldı goturdu benı bukadarmı guzel bakar tokalasma opusme vs sadece el ele tutusmustuk okadar deıl dudagımdan opmeyı yanagımdan opmeye bıle yeltenmemıstı cok hosuma gıtmıstı bu sadece percemımı oksamıstı okadar oda gozume gırıyo dıye gozumun onunden cekmıstı cok aklı basında ve opcem dıye saldırmayan bı tıptı gıttı ve 1 hafta sorna anasını babasını aldı geldı ıstettı ve evlendık ıyıkıde evlenmısım onunla.cok mutluyum cok sukur.5 bucuk sene oldu evlenelı

11 sayfayı bıkmadan usanmadan okudum.çok kötü oldum )))::: benim de nette tanıştığım ve deli gibi görmek istediğim birisi vardı. ilk görüceğim anı hayal ederdim sürekli ))::: o daha görüşemeden terketti gerçi neys
okurken şuna şaşırdım biraz. öpmek niye ayıp karşılanıyo? yani bi erkek sizi yanağınızdan öpse nolur.bu kişi sevdiğiniz erkekse eğer.bence öpmek insanların birbirlerine olan sevgilerini göstermenin en güzel yollarından biri.kendinizi kötü hissetmenize gerek yok.

Son düzenleme:

aşağıdaki arkadaşın yorumuyla cevaplarımız aynı
ortak bir arkadaş aracılığıyla dedik geçtik
facebook diye bişey varken bu çok normal bi gerçek oluyor
ama herkes inanmayabiliyor da, erkek kardeşim baya kurcalamıştı, kimmiş bu ortak arkadaş diye
annem düğüne yakın çakmıştı mevzuyu ama deşmedi sağolsun
çünkü damadını sevdiği için, kabullendi sanırım

Ailelerimiz hala bilmiyor nette tanıştığımızı arkadaş vasıtasıyla tanıştık diye biliyorlar

cevaplar ortak :)))
bide şu yorumlar ağırlıklı genelde yeşil gözlere mi tav olmuşuz nette nedir
benim eşimin gözleri de tam yeşil değil ama güneşte harika bir yeşil oluyor
hoş herşeyine bitiğim ben onun
iyi ki allah onu bana göndermiş, ömrümün miladı...

çok hoş ya bütün sayfaları okudum nasıl hoşuma gitti o heycanın :))

darısı tüm kavuşmayı bekleyenlere inşallah

amin kızlaar.iyi dilekleriniz için çok saolun.o heycanı bi de bana sorun.valla iki gün miden çalkalandı durdu

biraz önce konuştuk.tatile gidiyo beyimiz ablasıyla.pat diye telefonu ablasına verdi.yok mok ık mık ediyodum taam sonra merhabaaa diye geçiştirdim:)pislik ya.ailesi biliyo benimle görüştüğünü.iyi bişey mi kötü mü anlamadım vallaben hiç alışkın değilim böyle şeylere...

pek konuşamıyoruz bu aralar bozuğum ama anlayışlı olmaya çabalıyorum.bayramda gelmeyi düşünüyo bakalım:)şimdiden onun planlarını yapıyorum.daha güzel en güzel olmalı:)

insanın aklında kalıyo ya görüşmeyince.biz senelerdir konuşuyoruz görüşemediğimiz için kopamadık...yoksa o kadar sene akıl karı değil sanaldan bi arkadaşlık yürütmek.
öpüşme mevzusuna gelince.keşke diyorum hiç yeltenmeseydi.çok daha mutlu olurdum ama oldu bi kere.yapcak bişey yok tabi.ben daha sonra daha güzel bi ortamda olmasını yeğlerdim

Buluştun mu? Ne oldu bitti? Aynı konudan bir tane daha vardı ona yazdım az önce. Sonra bunu buldum.

Selam Plaaa!!!
Konuyu okurken bir çok arkadaş gibi bende çok heyecanlandım.. Duygulandım..
Biz de nette tanışmıştık eşimle.. Görüşmemizden 3 ay sonra nişanlandık..
Sizinde hakkınızda Rabbim hayırlısını verir inşallah..
Şimdi Allah ın izniyle bebişimizi bekliyoruz..

Bu arada bi arkadaş sormuş ailelere ne dediniz netten tanışınca demiş.. Biz kendi ailelerimize söylemiştik netten olduğunu. Çevredeki akraba vs. ye de iş ortamından tanıştığımızı söylemiştik.

Bizde eşimle internetten tanışıp evlendik internet ortamında tanıştıktan 6 ay kadar falan nra yanıma gelmek istedi bende reelde onu örmk istiyodum ki gidişatı ona göre sürdürmek adına önemliydi bu geldi gördüm içimdeki o kıpırtılar kalp atışımın hızlanmasına neden oldu.Yeşil gözlerini görünce aşık olup vazgeçemedim çok git geller yaşadım çok negatf düşüncelere kaptıldım ama öyle böyle tam 7 yıl çıktık.3-4 ayda bir yanıma geliyodu 2-3 günlüğüne ve tanışmamaızın 3.yılında askerliği benim memleketim çıkmasın mı aman Allahım nasıl bir tedafütü ki bu askeriyesi yarım dolmuşlarla 15 dk uzağımdaydı 3 ay her haftasonu çarşı izinlerinde görüşme fırsatı buldu dahada tanıdım onu o beni askerliği bitti iş konusunda talihsizlikler yaşadı annem en baından biliyodu onun tüm ilesi biliyodu vee tam 7 yılın onunda nişanlanmya karar verdik ama babam!! babama kendim söleme fırsatı bulamadan bilgisayard yanlışlıkla unuttuğum reimi görüp anneme ormuş annemd bir bir anlatıveriş 3 y falan ayırmak için vazgeçirmek için çok uğraştı ama annem ben sevenleri ayıramam dediği için babamda başarısız oldu.O Adanalıydı ben 700 km uağınd bi şehirde her neyse babam da korkarak evet dedi ama nişanımda düğünümde ailelerde öyle güzel oldu ki 2 gün önce evlilik yıl dönümümzdü 1 yıllık evliyiz ama 8 yıldır birbirimizi sevmekten hiç bıkmadık uzaktan uzaga öyle zordu ki şimd 1 gün bile ayrı kalamıcakmışız gibi babamın şuanki düşüncesini merak ediyosanız babam benden cok eşimi tutuyo onu cok seviyo oğluda olmadıgı için heralde kayınvalidemlrinde hiç kızları yok aileler karşılıklı evlat sahibi oldular anlıcağınızı maşallah diyim zor günlerdi hem güzel hem zor Allah herşeye bi vesile yaratmıştır eğer alnımızda yazdıysa ineternetten tanışıp evlilik müessesini kurmak buda bizim vesilemizdir.

EDİT: bi kaç yakın akrabam dışındakiler askerde tanıştıgımızı biliyolar,yalanda sayılmaz askerliğinin 3 ayını memleketimde yaptı yani tesadüfünde bukadarı :)

Son düzenleme:
destinaxın dediği gibi internette belli bir süre uzaktan ilişkiyi yürütmek zorunda olduğumuzdan mıdır nedir
insan evlenince artık, bir dk bile ayrı kalmak istemiyor.
allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın da zaten, düşüncesi bile azap geliyor

plaaa naptınız en son, bi değişiklik varmı
aynı duygularla devam mı
e artık açtın buraya herkes merak ediyor

ayyy negüzelya sevındım ama tanıyorsun artık öpme mevzusunada takılma çok sıradan normal bişey bence bende sizi 13 yaşında sndım :)) canım sonun hayırlı olur inşallah bıde formu okudumda hep genelde burda tanışaıpta evlenenlerın eşi hep yeşil gözlüymüş:)))

ayy ne güzel ya.ne kadar çok netten tanışan insan varmış bizim gibi:)çoğumuza da yeşil gözlü mü denk geldi ne:)

ya ben bişey söylicem...hani netten tanışıp evlendik diye senin gibi yazan çok olmuş.siz böyle yazdıkça 'acaba'lı düşünceler geçiyor aklımdan.ben onunla 4 sene olucak nerdeyse -yani o yoldayız- konuştuk ettik falan ama,ben hiç evlilik düşünmüyorum.normalde de evliliğe soğuk bakan biriyim ama yani bu evleniceğim adam demem lazım heralde:44: ki bunu diceksem de ilk görüşte demeliyim diye düşünen bi insanım.onunla sevgiliyiz şuan ama evlilik fikri ne aklımda ne isteğimde..çok uzak.aklımı kurcalıyor(

destinaaa ne güzel canım Allah mutlu mesut ve daim etsin inşallah.
yazmışsın ya çok gelgitlere kapıldım,negatif düşünceler hissettim diye...bu aralar bende de var bu düşünceler
niyeyse huzurlu değilim.zamana bırakmak lazım belki de bilemiyorum

canım biraz gelgitlerdeyim açıkcası.siz de olmasanız valla kimle paylaşıcam bunlarıyazıcam birazdan,yorumlarınızı merak ediyorum

yok canım ya ben 23 o 26 yaşında..da da ben hiç öpüşmemiştim kimseyle.yine öpüşmedim orası ayrı nalçakk o hamleyi yapmayaydı iyiydi.konuştuk bunu da hiç pişman değilim diyo

yeşil murattır derleeer:)

kızlaar bugün biraz gelgitlerimle,acabalarımla,huzursuzluğumla geldim buraya.başından sonuna cidden desteğinizle yanımda olduğunuz...yine paylaşmak istiyorum sizlerle

kendisi memlekete döndügünden beri pek konuşamıyoruz.ailesiyle vakit geçiriyor,zaten senelik izinde geçircek tabi...dün de ablasıyla tatile gittiler.

dedim ya ablasıyla konuşturdu beni telefonda.pat diye verdi.ne diyceğimi şaşırdım.ablasının da sesi o kadar pozitif geliyodu ki:)

dün en son işte otobüse binceklerdi öyle bi konuşmuştuk.bugün hala ses seda yok...aradım telefonu da kapalı.

ne biliym bu az konuşmalar canımı sıktı.öncesinde olsa -yani görüşmeden önce- hiç umrumda olmazdı.kaç kere aramış,napıyo ne ediyo...şimdi merak ediyorum haliyle.hiç böyle de biri değildim...ve aramayınca,ses çıkmayınca da içten içe kızıp,tavırlanıyorumnegatif düşüncelere itiyo beni

geçen de beni telim kapalıydı.sesli mesj bırakmış plaaa telefonunu açar mısın konuşmak istiyorum özledim falan fistan...

poff çocuk yıllık izinde,tatilini yapsın vs vs anlayışlı olmam lazım sanırım.ama beni kendimle bu kadar baş başa bırakınca kafamda deli sorular

bi de bişey daha var.çok yakın arkadaşıma ondan bahsetmiştim taa ne zamanlar.fotosunu gördüğünde hiç beğenmemişti bizim kız:)dün konuşurken bana sen daha iyilerine layıksın dedi...gerek eğitim gerek duruş vs tarzında söyledi sanırım.burda bazılarınız netten tanışıp evlendik yazmış...benim aklımda hiç öyle düşünceler yok...olması mı gerekirdi bilmiyorum ki

yoksa oruç başıma vurdu benim de kendime dert mi arıyorum ben yaa

Canım bu gelgitler normal,inan bana netten tanışmış olmanızla falan alakası yok.

Sonuçta kaç yıldır birbirinizden hoşlanıyorsunuz ve ilk kez görüşmüşsünüz. İlişkilerde büyük adımlardan sonra hep insanın aklı bulanır,dengesizleşir düşünceleri. Sizin buluşmanız da büyük bir adımdı,hele ki 3 yılın ardından...

Telefonunun kapalı olmasına da takma kafanı. Bir aksilik olmuş olabilir,şarjı bitmiş de şarj aleti bulamamış olabilir... Sonuçta sana karşı bir olumsuzluk olsaydı gittikten hemen sonra belli ederdi. Olumsuz düşünüp senden uzaklaşmaya çalışsa ya da kafası karışsa ailesine bahsetmez,ablasıyla konuşturmazdı.

Evlilikle ilgili şimdiden kafana takma. Evleneceğim adam bu demen şart değil,baştan evleneceğiniz hissine kapılman da gerekmiyor.
Önemli olan bu fikrin kendiliğinden ve yavaş yavaş yerleşmesi zaten. Bunu da ilişkinizin gidişatı gösterecek inşallah...

senınle görüştükten sonra konuşalarınız kesıldıyse aksılık var demektir .....dikkat et fazla baglanma derim ....

bu taraftan bakıncada arayanı çoksa adam tatılde kafasını dınlemek istemıştir normaldir

( ama senın ve ailesi içi giderken bir hat alabılırdı ) takma kafana denıze girdiginde telefonu bırakamaıştır bıryere

tatılde zamanda çabuk geçiyor ....

yok canım ya ben 23 o 26 yaşında..da da ben hiç öpüşmemiştim kimseyle.yine öpüşmedim orası ayrı nalçakk o hamleyi yapmayaydı iyiydi.konuştuk bunu da hiç pişman değilim diyo

yeşil murattır derleeer:)[/QUOTE]

maşallahhhhhhhhhhhhhh diyorumya sana bu yaşta hiççççççççççççç öpüşmedinnnnnn ilginçççççççççççmişş

çocuk ınanmamıştır be tatlım

maşallahhhhhhhhhhhhhh diyorumya sana bu yaşta hiççççççççççççç öpüşmedinnnnnn ilginçççççççççççmişş

çocuk ınanmamıştır be tatlım

Niye? İnsanın ilk kez öpüşmesi için belli yaş sınırları mı var?

Ben de ilk kez şu an eşim olan insanla öpüşmüştüm,bu da mı tuhaf sizce?

Önce deneyim mi kazanmam gerekiyordu başkalarında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…