- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
vallahi benim icim kipir kipir oldu. insallah hersey yolunda gider. dualarim seninle canim
ben iyi düşünemedim, haksız çıkarım umarım
aileniz bilse ne olacak siz artik evli kisilersiniz iyi birisi olmasa evlenmezdin dimi onemli olan iyi durust ciddi guvenilir biri olsun once insan olmasi onemli hele ahlakli annayisli biri olupta annasabilmek onemli Hayirlisiyla ...
çok teşekkür ederim ihtiyacım varinş inş yolunda gider
kalliope haksız çıkmanı istiyorum.aklıma takılan,beni huzursuz eden bu konuda haksız çık lütfen.çok üzülürüm çok...
'seni seviyorum' diye msj gelmiş:)daha önce ağzından tek sevgi sözcüğü duyamazdım.haklıydı da görüşmeden saçma oluyordu...hayırlısı olsun inş
bir aşka tanık olduk. seninle birlikte biz yaşadık. sonunuz daha da güzel ve heyecanlı olur umarım. öpüşmek istediginde çekilmen iyi olmuş bence hoşuna bile gitmiştir kendini ağırdan alman. bence de daha özel bir ortamda başka buluşmalarda olmalı bu
merak ettiğim bir şey var. bizim için artık netten tanışmak normal oldu ama söz konusu aileler olunca bu durumu nasıl açıkladınız? bunu netten tanışıp evlenenler cevaplasın. yarın bir gün başıma böyle bişi gelirse napmamız gerektiği konusunda bizi aydınlatın :))
Ailelerimiz hala bilmiyor nette tanıştığımızıarkadaş vasıtasıyla tanıştık diye biliyorlar
11 sayfayı bıkmadan usanmadan okudum.çok kötü oldum )))::: benim de nette tanıştığım ve deli gibi görmek istediğim birisi vardı. ilk görüceğim anı hayal ederdim sürekli ))::: o daha görüşemeden terketti gerçi neys
okurken şuna şaşırdım biraz. öpmek niye ayıp karşılanıyo? yani bi erkek sizi yanağınızdan öpse nolur.bu kişi sevdiğiniz erkekse eğer.bence öpmek insanların birbirlerine olan sevgilerini göstermenin en güzel yollarından biri.kendinizi kötü hissetmenize gerek yok.
Selam Plaaa!!!
Konuyu okurken bir çok arkadaş gibi bende çok heyecanlandım.. Duygulandım..
Biz de nette tanışmıştık eşimle.. Görüşmemizden 3 ay sonra nişanlandık..
Sizinde hakkınızda Rabbim hayırlısını verir inşallah..
Şimdi Allah ın izniyle bebişimizi bekliyoruz..
Bu arada bi arkadaş sormuş ailelere ne dediniz netten tanışınca demiş.. Biz kendi ailelerimize söylemiştik netten olduğunu. Çevredeki akraba vs. ye de iş ortamından tanıştığımızı söylemiştik.
Bizde eşimle internetten tanışıp evlendik internet ortamında tanıştıktan 6 ay kadar falan nra yanıma gelmek istedi bende reelde onu örmk istiyodum ki gidişatı ona göre sürdürmek adına önemliydi bu geldi gördüm içimdeki o kıpırtılar kalp atışımın hızlanmasına neden oldu.Yeşil gözlerini görünce aşık olup vazgeçemedim çok git geller yaşadım çok negatf düşüncelere kaptıldım ama öyle böyle tam 7 yıl çıktık.3-4 ayda bir yanıma geliyodu 2-3 günlüğüne ve tanışmamaızın 3.yılında askerliği benim memleketim çıkmasın mı aman Allahım nasıl bir tedafütü ki bu askeriyesi yarım dolmuşlarla 15 dk uzağımdaydı 3 ay her haftasonu çarşı izinlerinde görüşme fırsatı buldu dahada tanıdım onu o beni askerliği bitti iş konusunda talihsizlikler yaşadı annem en baından biliyodu onun tüm ilesi biliyodu vee tam 7 yılın onunda nişanlanmya karar verdik ama babam!! babama kendim söleme fırsatı bulamadan bilgisayard yanlışlıkla unuttuğum reimi görüp anneme ormuş annemd bir bir anlatıveriş 3 y falan ayırmak için vazgeçirmek için çok uğraştı ama annem ben sevenleri ayıramam dediği için babamda başarısız oldu.O Adanalıydı ben 700 km uağınd bi şehirde her neyse babam da korkarak evet dedi ama nişanımda düğünümde ailelerde öyle güzel oldu ki 2 gün önce evlilik yıl dönümümzdü 1 yıllık evliyiz ama 8 yıldır birbirimizi sevmekten hiç bıkmadık uzaktan uzaga öyle zordu ki şimd 1 gün bile ayrı kalamıcakmışız gibi babamın şuanki düşüncesini merak ediyosanız babam benden cok eşimi tutuyo onu cok seviyo oğluda olmadıgı için heralde kayınvalidemlrinde hiç kızları yok aileler karşılıklı evlat sahibi oldular anlıcağınızı maşallah diyim zor günlerdi hem güzel hem zor Allah herşeye bi vesile yaratmıştır eğer alnımızda yazdıysa ineternetten tanışıp evlilik müessesini kurmak buda bizim vesilemizdir.
EDİT: bi kaç yakın akrabam dışındakiler askerde tanıştıgımızı biliyolar,yalanda sayılmaz askerliğinin 3 ayını memleketimde yaptı yani tesadüfünde bukadarı :)
destinaxın dediği gibi internette belli bir süre uzaktan ilişkiyi yürütmek zorunda olduğumuzdan mıdır nedir
insan evlenince artık, bir dk bile ayrı kalmak istemiyor.
allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın da zaten, düşüncesi bile azap geliyor
plaaa naptınız en son, bi değişiklik varmı
aynı duygularla devam mı
e artık açtın buraya herkes merak ediyor
ayyy negüzelya sevındım ama tanıyorsun artık öpme mevzusunada takılma çok sıradan normal bişey bence bende sizi 13 yaşında sndım :)) canım sonun hayırlı olur inşallah bıde formu okudumda hep genelde burda tanışaıpta evlenenlerın eşi hep yeşil gözlüymüş:)))
kızlaar bugün biraz gelgitlerimle,acabalarımla,huzursuzluğumla geldim buraya.başından sonuna cidden desteğinizle yanımda olduğunuz...yine paylaşmak istiyorum sizlerle
kendisi memlekete döndügünden beri pek konuşamıyoruz.ailesiyle vakit geçiriyor,zaten senelik izinde geçircek tabi...dün de ablasıyla tatile gittiler.
dedim ya ablasıyla konuşturdu beni telefonda.pat diye verdi.ne diyceğimi şaşırdım.ablasının da sesi o kadar pozitif geliyodu ki:)
dün en son işte otobüse binceklerdi öyle bi konuşmuştuk.bugün hala ses seda yok...aradım telefonu da kapalı.
ne biliym bu az konuşmalar canımı sıktı.öncesinde olsa -yani görüşmeden önce- hiç umrumda olmazdı.kaç kere aramış,napıyo ne ediyo...şimdi merak ediyorum haliyle.hiç böyle de biri değildim...ve aramayınca,ses çıkmayınca da içten içe kızıp,tavırlanıyorumnegatif düşüncelere itiyo beni
geçen de beni telim kapalıydı.sesli mesj bırakmış plaaa telefonunu açar mısın konuşmak istiyorum özledim falan fistan...
poff çocuk yıllık izinde,tatilini yapsın vs vs anlayışlı olmam lazım sanırım.ama beni kendimle bu kadar baş başa bırakınca kafamda deli sorular
bi de bişey daha var.çok yakın arkadaşıma ondan bahsetmiştim taa ne zamanlar.fotosunu gördüğünde hiç beğenmemişti bizim kız:)dün konuşurken bana sen daha iyilerine layıksın dedi...gerek eğitim gerek duruş vs tarzında söyledi sanırım.burda bazılarınız netten tanışıp evlendik yazmış...benim aklımda hiç öyle düşünceler yok...olması mı gerekirdi bilmiyorum ki
yoksa oruç başıma vurdu benim de kendime dert mi arıyorum ben yaa
kızlaar bugün biraz gelgitlerimle,acabalarımla,huzursuzluğumla geldim buraya.başından sonuna cidden desteğinizle yanımda olduğunuz...yine paylaşmak istiyorum sizlerle
kendisi memlekete döndügünden beri pek konuşamıyoruz.ailesiyle vakit geçiriyor,zaten senelik izinde geçircek tabi...dün de ablasıyla tatile gittiler.
dedim ya ablasıyla konuşturdu beni telefonda.pat diye verdi.ne diyceğimi şaşırdım.ablasının da sesi o kadar pozitif geliyodu ki:)
dün en son işte otobüse binceklerdi öyle bi konuşmuştuk.bugün hala ses seda yok...aradım telefonu da kapalı.
ne biliym bu az konuşmalar canımı sıktı.öncesinde olsa -yani görüşmeden önce- hiç umrumda olmazdı.kaç kere aramış,napıyo ne ediyo...şimdi merak ediyorum haliyle.hiç böyle de biri değildim...ve aramayınca,ses çıkmayınca da içten içe kızıp,tavırlanıyorumnegatif düşüncelere itiyo beni
geçen de beni telim kapalıydı.sesli mesj bırakmış plaaa telefonunu açar mısın konuşmak istiyorum özledim falan fistan...
poff çocuk yıllık izinde,tatilini yapsın vs vs anlayışlı olmam lazım sanırım.ama beni kendimle bu kadar baş başa bırakınca kafamda deli sorular
bi de bişey daha var.çok yakın arkadaşıma ondan bahsetmiştim taa ne zamanlar.fotosunu gördüğünde hiç beğenmemişti bizim kız:)dün konuşurken bana sen daha iyilerine layıksın dedi...gerek eğitim gerek duruş vs tarzında söyledi sanırım.burda bazılarınız netten tanışıp evlendik yazmış...benim aklımda hiç öyle düşünceler yok...olması mı gerekirdi bilmiyorum ki
yoksa oruç başıma vurdu benim de kendime dert mi arıyorum ben yaa
maşallahhhhhhhhhhhhhh diyorumya sana bu yaşta hiççççççççççççç öpüşmedinnnnnn ilginçççççççççççmişş
çocuk ınanmamıştır be tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?