Netten Tanıştık

Nazot

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
136
0
116
İstanbul
3-4 önce oynadığım online bir oyundan bir çocukla tanıştım, oyundan attığı 2. mesajda şimdi çıkmam lazım numaram bu mesaj at dedi. Normalde hiç yapmayacağım bir şey ama bir şey dürttü beni ve ona mesaj attım. Hergün mesajlaştık, hergün aradı beni. Bir süre sonra benden hoşlandığını,sevdiğini söyledi ama ben karşılık olarak görmediğin bir insanı sevemezsin şeklinde şeyler söyledim. E tabi seviliyor olmak herkesin hoşuna gidiyor. Buluşalım dedi, kabul etmedim. Edemem de yanı en güvendiğim insanlardan kazık yemişken tanımadığım bir insanla görüşmek saçma geliyor. Şimdi eskisi kadar aramıyor ama yine hergün mesajlaşıyoruz, hala sevdiğini söylüyor sanki bende bir şeyler hissediyor gibiyim, bilmiyorum. Görmediğim birini sevemem dimi? Buluşmam da doğru olmaz. Hem o kim bilir benim gibi kaç kişiye numarasını verip konuşuyordur gerçi bunu sordum sadece birkaç kişi onlarında sevgilisi var diye mesaj atmıyorum, seninde sevgilin olsa konuşmayız dedi ama bilmiyorum of :/

O çocuktan sana hayır gelmez...

Son düzenleme:
bu devirde babana bile güvenmiycen numaranı değiştir unut gitsin . zira msjlaşarak aşk sevgi falan olmaz kanısındayım.

benim bir arkadaşım oyundan tanıştığı birinle sevgili oldu ve evlendi şu an evliller ve mutlular .sen yinede dikkatli ol görüşmek istiyorsan kalabalık bir yerde görüşün .bir avm olabilir kalabalık bir yer yani .yok eğer görüşmek istemiyorsan salla gitsin .görmeden aşık olunamaz tabi resimerinizi vs görüdyseniz yinede arada birşey oluşmuştur beğeni varsa karışılıklı .çok istiyorsan görüş örneklerini gördüm ben ama tabi dikkat et.

Öyle mi diyorsun :/

Evet neden biliyor musun? Birkaç kız daha var demiş ya,onların sevgilisi olmasa onlara da mesaj atıp hepinizi aynı anda idare edecek demekki.Emin ol her biriniz onun için yedeksiniz,o kızlardan biri sevgilisinden ayrılsın direk onunla konuşmaya seni ihmal etmeye başlayacaktır.O kız onu terk etsin sana tekrar ilgisi artacaktır. Ben çok samimiyetsiz buldum açıkçası,tecrübelerime güven.Çok yaşadım bu tarz şeyler ve o kişiden sana hayır gelmeyeceğini biliyorum.

"senin de sevgilin varsa sen olmazsan başkası olur güzelim farketmez yani" mesajı var sanki.
Ee nerde kaldı hoşlanmak sevgi nerde kaldı?
Bu kadar basit olmamalı sevmek hoşlanmak..
kaç yaşındasın? bunun kararını verebilecekmisin ?

Biriyle görmeden mesajlaşarak aşık olduysanız onun mesajlarına, sözlerine aşık olmuşsunuzdur en fazla. Görüşünce çok farklı olduğunu göreceksin. Ha daha mı kötü olacak? Bu ayrı bir konu. Aa o mesajdaki çocuk değil.

Böyle birkaç örnek duydum bende ama bilmiyorum yani kararsızım. Görüşmek isteyip istemediğimi de bilmiyorum :/

Bu hafta biraz ilgisizleşmişti ama ben okuldan dolayı olduğunu düşünmüştüm. Hatta sordum bilmem gereken bir şey var mı diye belki de senin dediğin gibidir.

Böyle birkaç örnek duydum bende ama bilmiyorum yani kararsızım. Görüşmek isteyip istemediğimi de bilmiyorum :/

senin kararın buluşmak istiyorsan buluş ama öle körü körüne bağlanma tabi .sana yalan söylüyor olabilir başka sevgilisi olabilir vs vs .yani bağlanmadan arkadaşça görüşsen sonra zaten ciddii niyeti varsa zaten belli eder kendini yoksa sallarsın .çok takılmamak lazım böyle şeylere bence .kimse sana istemediğin şeyi zorla yapamaz .ama arabası varsa falan binme sakın kalabalık bir yerde görüş birşey olmaz bence büyütme fazla herkes böle şeyler yapıyor sonuçta .olursa olur olmazsa olmaz diyeceksin zaten her ilişkide böle bu

kendine gelll!!! boşlukta falan mısın?
kimle nasıl biriyle mesajlaşıyorsun manyakmıdır sapıkmıdır hırsızmıdır nedir evlimidir
birde seni sevdiğini söylüyorrr daha nelerrr
tamamen mantık dışı birde üzülüyormusun??

Haklısın, söylediklerini düşüneceğim :)

Sanırım birini sevmek istiyorum

canım benim ben kocamla netten tanıstım 7 ay birbirimizi görmeden telefonda konustuk 7 ay sonra buluştuk ve simdi evliyiz 1 senelik ve bir bebek bekliyoruz:))o kadar mutluyum ki anlatamam.netten tanışmalara bir önyargı var tabi ama kısmetin nerden geleceği belli olmuyor.kendini tehlikeye atmadan yap ne yapacaksan bence Allah yardımcın olsun

Canım ya ne yorum yapacağımı bilemedim ama ben pek hayır geleceği görüşünde değilim,ama buluşmak da bir sakınca görmüyorum bence bir gör içinde kalmasın. Sonuçta evine gitmeyeceksin değil mi en fazla bir cafede bir şey içersiniz..

Öyle tabi :) ay hayırlı olsun, bir ömür devam etsin mutluluğunuz. Âmin :)

onu fark etttim canım, ama böyle yollara başvurma derim böyle bir insana nasıl güveniceksinki?
kaç yaşındasın bu arada?

İşte o yüzden git gel yaşıyorum :/
21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…