Bir de ben fotolarda olduğum gibi çıkmıyorum, güzel çıkıyorum yani gördüğünde beğenmezse diye de korkuyorum :/
Bir de ben fotolarda olduğum gibi çıkmıyorum, güzel çıkıyorum yani gördüğünde beğenmezse diye de korkuyorum :/
yani burda endişelenmen gereken konu dış görünüşün değil bence biraz makyaj saç başla her kadın güzel olur.önemli olan o erkeğin kişiliğinin nasıl olduğu.internetten tanışanlarla ilgili ne haberler görüyoruz sapığı var katili var hırsızı var.çok dikkatli olman lazım.asla yalnız gitme ve hep kalabalık yerlerde bulun evine bırakmasına falan da izin verme.o tarz bir insan olmasa bile yine de güvenme oyuna girip kızlara olta atıyormuş belli ki sen takılmışsın işte ne malum şu an başka kızlara da oyundan mesaj atmadığı ya da görüşmediği.sana görüşmüyorum demiş ama nerden bilebilirsin ki doğru söylediğini
Zaten çok uzak yerlerde oturuyoruz, öyle bir teklifte bulunacağını sanmıyorum :) ama teklif etse bile kabul etmem.
Şifresini alıp baksam mı attığı mesajlara?
şifresini nasıl alacacaksın ki?öyle bi ihtimalin varsa al bak
benimde basıma böyle bi durum geldi nette oyun oynadığın erkeklerin amacları belli coğu evli ama evliyim demezler dulum derler bekarım derler cocuğum yok derler hep yatağa atmayı düşünürler evlenenleri saygıyla karıslıyorum ama herkes sizin kadar sanslı olmaz 2oyun oynarsın sonra derler sizden cok hoslandım bidaha denk gelip oynamak isterim benim numaram bu msn m bu derler ama sadece sana değil herkese aynı derler ii düşün benim gibi bin pişman olmaa
İstersem verir, daha önceden benzer bir konuşma geçti aramızda, istersen şifremi verebilirim demişti
ha o zaman olmaz o iş.sana şifresini eriyorsa zaten sakıncalı mesajları temizleyecektir öncesinde.işe yaramaz yani
sana sifreyi verecek sonra sen bakıcaksın msj kutusu bos cünkü silecek basına iş alma otur oturduğun yerde netten değil baska biriyle oll
Tatlım artık tanıdığımız, bildiğimiz insanlardan bile okkalı kazıklar yerken sen netten sana numarasını gönderen adama güvenip buluşmayı mı düşünüyosun?
Neler var forumda bi aç oku.
Allah aşkına bukadar kolay inanıp güvenme kimseye. KİMSEYE!
Burda kadınlar eşlerinden neler görmüşler. İnsan nikahlısına, eşine bile güvenemiyo.
Başka insan mı yok?
Boşver. Örneklere aldanma. Evlenmişler, mutlu olmuşlar, hep mış-miş. Çok düşük ihtimaller bunlar.
Olurda bakalım sana rastgelir mi?
İnternetten tanışıp zorla alıkonanlar, kötü durumlara düşenler ve daha kötüleri canıyla ödeyenler var..
Bi ihtimalin peşine düşme.
Gönderdiği fotoğraf bile onun olmayabilir. Yada bilgileri..
Henüz baglanmamışken vazgeç derim.
Hakkında hayırlısı..
3-4 önce oynadığım online bir oyundan bir çocukla tanıştım, oyundan attığı 2. mesajda şimdi çıkmam lazım numaram bu mesaj at dedi. Normalde hiç yapmayacağım bir şey ama bir şey dürttü beni ve ona mesaj attım. Hergün mesajlaştık, hergün aradı beni. Bir süre sonra benden hoşlandığını,sevdiğini söyledi ama ben karşılık olarak görmediğin bir insanı sevemezsin şeklinde şeyler söyledim. E tabi seviliyor olmak herkesin hoşuna gidiyor. Buluşalım dedi, kabul etmedim. Edemem de yanı en güvendiğim insanlardan kazık yemişken tanımadığım bir insanla görüşmek saçma geliyor. Şimdi eskisi kadar aramıyor ama yine hergün mesajlaşıyoruz, hala sevdiğini söylüyor sanki bende bir şeyler hissediyor gibiyim, bilmiyorum. Görmediğim birini sevemem dimi? Buluşmam da doğru olmaz. Hem o kim bilir benim gibi kaç kişiye numarasını verip konuşuyordur gerçi bunu sordum sadece birkaç kişi onlarında sevgilisi var diye mesaj atmıyorum, seninde sevgilin olsa konuşmayız dedi ama bilmiyorum of :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?