Netten Tanıştık

dışarda biri böle tel verse neler demeyiz sapık falan net çıktı erkeklerın işi iyice kolaylaştı erkeklere kadın olsunda nefes alsın yeterli böyle fırsatı bulmuş canı sıkıldıkça konuşuyor işte ne sevgisi ne aşkı bukadar kolaymı çok gençsin böyle tiplerle zaman kaybetme bu benım düşüncelerim yinede sen bilirsin

Bir de ben fotolarda olduğum gibi çıkmıyorum, güzel çıkıyorum yani gördüğünde beğenmezse diye de korkuyorum :/

yani burda endişelenmen gereken konu dış görünüşün değil bence biraz makyaj saç başla her kadın güzel olur.önemli olan o erkeğin kişiliğinin nasıl olduğu.internetten tanışanlarla ilgili ne haberler görüyoruz sapığı var katili var hırsızı var.çok dikkatli olman lazım.asla yalnız gitme ve hep kalabalık yerlerde bulun evine bırakmasına falan da izin verme.o tarz bir insan olmasa bile yine de güvenme oyuna girip kızlara olta atıyormuş belli ki sen takılmışsın işte ne malum şu an başka kızlara da oyundan mesaj atmadığı ya da görüşmediği.sana görüşmüyorum demiş ama nerden bilebilirsin ki doğru söylediğini

Bir de ben fotolarda olduğum gibi çıkmıyorum, güzel çıkıyorum yani gördüğünde beğenmezse diye de korkuyorum :/

yani burda endişelenmen gereken konu dış görünüşün değil bence biraz makyaj saç başla her kadın güzel olur.önemli olan o erkeğin kişiliğinin nasıl olduğu.internetten tanışanlarla ilgili ne haberler görüyoruz sapığı var katili var hırsızı var.çok dikkatli olman lazım.asla yalnız gitme ve hep kalabalık yerlerde bulun evine bırakmasına falan da izin verme.o tarz bir insan olmasa bile yine de güvenme oyuna girip kızlara olta atıyormuş belli ki sen takılmışsın işte ne malum şu an başka kızlara da oyundan mesaj atmadığı ya da görüşmediği.sana görüşmüyorum demiş ama nerden bilebilirsin ki doğru söylediğini

Ben görüşmende bi sakınca görmüyorum. Bi iki saatlik sohbetten ne zarar gelebilir ki. Baktın tavırları konuşmaları sana hiç uygun değil o zaman kesersin görüşmeyi. Hem böyle muallakta da kalmamış olursun.

Zaten çok uzak yerlerde oturuyoruz, öyle bir teklifte bulunacağını sanmıyorum :) ama teklif etse bile kabul etmem.
Şifresini alıp baksam mı attığı mesajlara?

benimde basıma böyle bi durum geldi nette oyun oynadığın erkeklerin amacları belli coğu evli ama evliyim demezler dulum derler bekarım derler cocuğum yok derler hep yatağa atmayı düşünürler evlenenleri saygıyla karıslıyorum ama herkes sizin kadar sanslı olmaz 2oyun oynarsın sonra derler sizden cok hoslandım bidaha denk gelip oynamak isterim benim numaram bu msn m bu derler ama sadece sana değil herkese aynı derler ii düşün benim gibi bin pişman olmaa

Bu öyle bir oyun değil ama aynı şey tabi.
Bekar olduğuna eminim, yani her gece mesajlaşıyoruz evli bir erkekle mesajlaşmaz sanırım.
Staj yapıyordu, babamın ismi geçmiş o da biraz araştırmış, o yüzden ilgi gösteriyor olabilir.

sana sifreyi verecek sonra sen bakıcaksın msj kutusu bos cünkü silecek basına iş alma otur oturduğun yerde netten değil baska biriyle oll

Tatlım artık tanıdığımız, bildiğimiz insanlardan bile okkalı kazıklar yerken sen netten sana numarasını gönderen adama güvenip buluşmayı mı düşünüyosun?
Neler var forumda bi aç oku.
Allah aşkına bukadar kolay inanıp güvenme kimseye. KİMSEYE!
Burda kadınlar eşlerinden neler görmüşler. İnsan nikahlısına, eşine bile güvenemiyo.
Başka insan mı yok?
Boşver. Örneklere aldanma. Evlenmişler, mutlu olmuşlar, hep mış-miş. Çok düşük ihtimaller bunlar.
Olurda bakalım sana rastgelir mi?
İnternetten tanışıp zorla alıkonanlar, kötü durumlara düşenler ve daha kötüleri canıyla ödeyenler var..
Bi ihtimalin peşine düşme.
Gönderdiği fotoğraf bile onun olmayabilir. Yada bilgileri..

Henüz baglanmamışken vazgeç derim.
Hakkında hayırlısı..

sevgilileri olan kızlara mesaj atıyorum demeseydi görüş derdim, oyun olunca her türlü kızla mesajlaşabilir.. okuduğu üniden arkadaşın varmış o araştırabilir ya da arkadaşının yanına gitme bahanesiyle gelmişken görüşebiliriz dersin..

ben sevgilimle facede tanıştım ama çok normal bi sohbetle başladık aynı ilçedeyiz ben seni hiç görmedim fln dedi öyle gelişti, görüştük, aşık olduk, 2senedir birlikteyiz.Allah bozmasın. en güvendiğim en yakınım şimdi.

bir arkadaşım da facede tanışmışlardı 3sene sanırım birliktelerdi..şimdi ayrıldılar kız, özgürlüğüne çok düşkün sevgilisinin erkek ark.larına karışmasını istemiyordu kıskançlıktan ayrıldılar neyse konumuz bu değil. örnekler çok yani. internet sadece bi araç sevmek için engel değil tanıştıktan sonra....

Haklısın :/ okulumda bir sürü düzgün insan varken neden netten biri olsun ki?
Çeki düzen veriyorum kendime

Seviyor demek..
Yahu sevgiyi bu kadar alcaltmayin rica ediyorum..
Gorusmemissiniz etmemissiniz, ne sevecek? sizi tavlamaya calisiyor sadece o kadar

Açık ve Net..
Numarasını Verdiği Kızların Sevgilisi Olmasa Onlarla Görüşecekti Seninle Değil..
Bu Durumda Seni Seviyor Olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…