B balprenses87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2010 34 0 86 Çanakkale 8 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kkibele #21 bir dönem ben de kullandım cildi kurutuyor. ama piyasadaki pahalı bazı markalarla kıyaslandığında fiyatından dolayı tercih edilebilir. özellikle kozmetik mağazalarında satılan ürünler neutregenadan daha masum değil.
bir dönem ben de kullandım cildi kurutuyor. ama piyasadaki pahalı bazı markalarla kıyaslandığında fiyatından dolayı tercih edilebilir. özellikle kozmetik mağazalarında satılan ürünler neutregenadan daha masum değil.
C CelebrianIsilra Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2013 16 0 6 Ankara 27 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kkibele #22 konuyu güncelliyorum, karma cildim var cildimi temizlemek için böyle jel tonik gibi ürün arıyorum tavsiye eder misiniz?
konuyu güncelliyorum, karma cildim var cildimi temizlemek için böyle jel tonik gibi ürün arıyorum tavsiye eder misiniz?