Cilt Bakımı Ürünleri Neutrogena temizleme sıvısı(liquid)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
985
7
158
Ankara
arkadaşlar neutrogena temizleme sıvısı(liquid) bu ürünü kullanan var mı aranızda?ben 1 ay kadar önce aldım ve kullandıgım sürece aşırı sivilcelenme yaptı.bu normal mi yoksa benim cildime göre değil miydi hiç anlayamadım.kullanan varsa yorumlarını yazarsa çok memnun olurum a.s.

sen sadece göz için olanını almış olmayasın çift bazlı olan çalkalıosun hani biz bugün aldıkta ordan biliorum kız yüzünüze sürmeyin dedi bize sadece göz içinmiş...

işte canım benim aldığım bu :

5560584liquidfacial236mju3.jpg

Ben bunu değil de daha uzun olanı var onu kullanıyorum.Makyajı harika temizliyor kalıntı bırakmadan.

hmm ya ben de aldıgıma alacagıma pişman oldum.işte normalde özel günler hariç yüzümde hiç sivilce çıkmaz diyebilirim.ama bunu kullandıgımdan beri sürekli bişeler çıkıyor. anlamadım gitti CADIARZU

hmm evet sanırım kurutuyo büyük ihtimalle yani.çünkü yıkadıktan sonra acaip geriliyo hemen nemlendirici felan da sürüyorum ama işte sivilce çıkmasına engel olamıyor..

bn kullanıorum ama çok mmemnunum bnde hiçbi problem olmadı bnm yüzüm biras daha karma ama kullandıktan sona rosense gülsuyuyla siliorum we acıbadem kremi sürüorum cildimde burunumda gözenekler hariç bi sorun yok

ayyy evet o sarı olan bende sivilcelenme değil aşırı derecede siyah nokta yaptı.. bir günde kocaman kocaman siyah noktalar.!!! hepsini de dayanamadım sıktım!! çok iğrençti

canım arkasındaki açıklaamayı bi okusana hangi cilt tipi içinmiş.

Bende daha bugün aldım likit şeklinde olanı. Oradaki görevli bayan bunu önerdi. Benim cildim normalden kuruya dönükmüş diğerleri iyi gelmez dedi. Bakalım her sabah bununla cildimi temizlicem gelişmeleri yazarım buraya ;)

Ben doktor tavsiyeli aldım..haftada iki kez kullanıyorum :) çünki fazlası tahrişe
sebep olabilirmiş..Ayrıca nemlendirici krem kullanıyorum..Bi sorun yok.
Ciltten cilde de fark olabilir bence :) :ecrin_bebek:

bende kullandım ama sivilce yapmadı. Aksine sivilcelerimi yok ediyordu sanki. Ama cildi hafif kurutuyor. Zaten sonrasında nemlendirici kullanmak gerekiyor mutlaka.

Back
X