• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

hepinizin kedileri tam mıncırmalık 😍😍 evde beslediğimiz bir kedimiz henüz yok ama çok istiyoruz eşimle. kuzenimde gideriyorum kedi aşkımı. uzun bir sürenin ardından geçenlerde ilk kez gördüm, hissetti mi bilmiyorum ama dakikalarca karnımı yoğurup durdu 😭😭

Çocuk gibi oluyor kediler, sevgisi de öyle. Şu an çalışıp okuduğum için çok zor, evde yalnız kalmalı, uslu olmalı, yani şu an zor
Evet ilgilenilmesi gerekiyor en iyisi durumunuz musait olduğu zaman sahiplenmek veya sokak kedilerini beslemek 😊

Bu da benim minnoşum 😍😙😚chillchila cinsi kendileri.Hiç yüz vermez.Canı isterse sevdirir.İnsanlardan kaçar 🤗

Eklentiler

• 20190902_212909.webp
    20190902_212909.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 48
anaaa bende bizim ki bilerek yapıyor sanıyordum.

ama bilerek yaptığına eminim it yüzüme bakarak aşağı itiyor her şeyi.

evde su yok sanki vazoda duran ortancaların suyuna elini bir sokuşu var birde benim buna tekmeyi sallayışım.

bu arada çok kedi seviyorsanız beni sevmeye bilirsiniz. zira ben acı çektirmeye bayılıyorum. Kolunu bacağını sıkıp vır vır insan gibi konuşturacam diye uğraşıyorum
Bizim kedi de balıgımızın suyunu içiyor

hepinizin kedileri tam mıncırmalık 😍😍 evde beslediğimiz bir kedimiz henüz yok ama çok istiyoruz eşimle. kuzenimde gideriyorum kedi aşkımı. uzun bir sürenin ardından geçenlerde ilk kez gördüm, hissetti mi bilmiyorum ama dakikalarca karnımı yoğurup durdu 😭😭
Istedikten sonra devamı geliyor 😊

Sokakta gördügüm köpeklere bile içim kaynıyor dün peşlerine takilacaktim eşim zor tuttu :KK70: onlar hiç sevilmezmi ❤
Valla hiçbiri sevilmeyecek gibi değil, buradaki sokak çeteleriyle haşır neşirim, gece benim kızı yürüyüşe çıkardığımda karanlıkta seçemezlerse havlayıp ikazda bulunuyorlar, sonra ben sıpalar havlamayın deyince karanlığın içinden kuyruk sallayarak geliyorlar:KK70:Bazen kaldırıma oturuyoruz 4 patili kızımla, onlarda ayağımın dibine yatıyorlar, dünyanın güzelliği bunlar ve bence yaşamın en masum canlıları, iyi ki hepsi varlar.

Valla hiçbiri sevilmeyecek gibi değil, buradaki sokak çeteleriyle haşır neşirim, gece benim kızı yürüyüşe çıkardığımda karanlıkta seçemezlerse havlayıp ikazda bulunuyorlar, sonra ben sıpalar havlamayın deyince karanlığın içinden kuyruk sallayarak geliyorlar:KK70:Bazen kaldırıma oturuyoruz 4 patili kızımla, onlarda ayağımın dibine yatıyorlar, dünyanın güzelliği bunlar ve bence yaşamın en masum canlıları, iyi ki hepsi varlar.
Keşke hepsini koruyabilsek besleyebilsek
Iyi ki varlar ❤

Bu da benim fındık kızım ama ismi Milka. Onu 1 ay önce karşı dairenin kapısındaki çöp poşetinin üzerinde buldum. Gözü enfeksiyon kapmış, kapanmıştı. Çok hastaydı, korkuyordu. Sonra yalnız kalmayı seven beni kendine bağladı. Güldürdü, hareketlendirdi, yeni şeyler öğretti ve içimi ısıttı 🥰 Allahım sağlıklı ömür versin ona benimle 🧡
7FE5CF7B-A668-4D47-9C9E-49E72E1B4922.webp

Bu da benim fındık kızım ama ismi Milka. Onu 1 ay önce karşı dairenin kapısındaki çöp poşetinin üzerinde buldum. Gözü enfeksiyon kapmış, kapanmıştı. Çok hastaydı, korkuyordu. Sonra yalnız kalmayı seven beni kendine bağladı. Güldürdü, hareketlendirdi, yeni şeyler öğretti ve içimi ısıttı 🥰 Allahım sağlıklı ömür versin ona benimle 🧡
Eki Görüntüle 2658020
Çok sevimli iyi ki sizin gibi güzel yürekli insanlar sahip çıkıyor ❤ herzaman sağlıklı ve mutlu olun

Back
X