• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Selamün aleyküm hanımlar...
Kedim yok ama kendim de kedi gibiyimdir kafamı eteklerinize sürtsem biraz miyavlasam bana da bir kap süt verirsiniz dimi 🤣🤣
valla sessizce köşede otururum hiç yaramazlık etmem hırsız gelirse miyavlar haber veririm size deprem olursa dürterim... Beni besleyecek sahibeye şimdiden teşekkür ediyorum 🤣🤣
Ben beslerdim ama ban yedin manyagin biri yuzunden degdimi beee🤣🤣

Bu da bizim güzeller güzeli bal küpü Bihter. Daha 5 aylık ama kocaman bir tosuncuk kendileri 🥰 evde peşimden ayrılmaz. 15 dakika ayrı kalsak, bana söylene söylene gelip kucağıma çıkar. Evimize şans ve neşe getirmiştir kendileri.
hepsinin tüyü kadar sağlıklı bir ömrü olsun 🙏🏻

Ay maşallah ne kadar güzel 😍🧿

Kedicikler muazzam yaratıklar ve bence uzaylılar 👽 yaklaşık 1 bucuk yaşında bir kedi benim sahibim ve beni gecelerce uyutmasada onsuz bir hayat düşünemem ismi çokomelllllEki Görüntüle 2658327

Ben bunu yeriiimmmm.. Her tarafını mıncıklarım sonra yine yerimmm:))) çok tatlı maşallah❤️

Bu da bizim güzeller güzeli bal küpü Bihter. Daha 5 aylık ama kocaman bir tosuncuk kendileri 🥰 evde peşimden ayrılmaz. 15 dakika ayrı kalsak, bana söylene söylene gelip kucağıma çıkar. Evimize şans ve neşe getirmiştir kendileri.
hepsinin tüyü kadar sağlıklı bir ömrü olsun 🙏🏻

Aahhh o masum bakışları beni benden alıyor 😍😍

Şu tipe bakar mısınız yaa😂😍

Eklentiler

• Screenshot_20200705_190637.webp
    Screenshot_20200705_190637.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20200705_190558.webp
    Screenshot_20200705_190558.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 54
Onu ben de çok yaşıyorum ya sürekli uyuduğu yeri değiştiriyor. Geceleri bizimle uyurdu artık hiç uyumuyor koltukta yatardı sonra banyoda uyumaya başladı simdi.koltugun altında uyuyor ve dediğin gibi bu aralar sevdirmekten hiç hoslanmiyor. Bütün kediler ikizler burcu bence 😁
Bence benimki boğa burcu sadece yemek ve uyumak istiyor

Babasi beğenip almis teyzesi❤ milyon tane kedi yatagi oldu evde neyseki hepsinde yatıyor sırayla 🤣
Kardeşim aldı benimkine yüzüne bakmadı oylece durdu orda sonra balkona yerleşen iki kedi vardi onlar için bıraktık bu sefer kavga etmeye başladılar benim benim diye

Eklentiler

• Screenshot_20200705-151621_Gallery.webp
    Screenshot_20200705-151621_Gallery.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 48
Garip garip huylari var poffy nin şimdi de sevdirmiyor sabah pati tokat yedim 😂 normalde istediğin kadar mincir hoşuna gider ama yeni huylari edindi
benim kedimde gardıropta yatardı bir gün kapağını açmayı unutmuşum miyavlamıyor inliyor sonra kapağı açtım oraya yattı şimdi eşimin ayağının ucuna yatıyor

Bu minnakların hepsi ne kadar tatlı MaşAllah yaaa :KK36:Allahım ne güzel şeyler yaratmış.. bende çok istiyorum sahiplenmeyi ama benim minnaklardan rahat edemez ki yavrum:110:

Back
X