• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Evet tamamen bitti
Çok kötü günlerdi artık saklanıp ölmeyi bekliyordu sürekli serum aldı her akşam zorla yoğurt şu verdik şırıngayla allahım kimseye yasatmasin insan çok üzülüyor masum bir can var gözlerinin önünde eriyor .
Neyse ki atlattı çok şükür
Benimkide normalde annemin yatağında uyur uyumak için nerde rahat yumuşak bi yer var orayı seçer yemege aşırı düşkün ama geçenlerde yemek yeniyordu disariya gubde 2-3 kere gidip gelen kedi evden çıkmıyordu annemin yatağının yanında duvar dibinde paspas üstünde başımı kaldırmadan uyuyordu yas mama kokuyordun onu ne onu bile yeniyordu oluyor diye resmen oturup ağladım veteriner hekime görürdüm sonra üşütmüş ilerlemiş soğuk algınlığı ciğerlerine kadar bi iğne yaptı kedim elimi parçalıyordu resmen neyse ki ustune iyileşti

Hasta olmasın onlar yaa. Dertlerini de anlatamıyor yawrum. Benimkini kısırlaştırdığımda 1 hafta hergün bakıp bakıp ağlamıştım. Haline çok üzülmüştüm
Ahh keşke hiç hasta olmasalar
patisiyle elimi tutuyordu yavrum agladigimi gördü ve o hareketi yaptı patisiyle ilk defa parmagimi tuttu yardım ister gibi
Umarim hiçbir hayvanin canı acimaz

Yaa benimkiler aynı. Allah hepsine uzun ömür versin. Bu eve ilk taşındığımızda yerde bir karaltı gördüm aaa kaka yapmışlar eyvah dedim meğer tezgahta duran şekerpareyi çalıp götürmüşler. Nasıl aldın nasıl götürdün 😂 Kızım yumurta, tavuk, makarna ve hamur işi sever. Oğlanlardan biri taştan yumuşak herşeyi yiyor, meyve ve kuruyemiş dahil, diğer çocuğum seçici et sever, ciğer sever. Kedi çilek yer mi? Ares yiyor, gece tezgahta bişey kalmışssa aynen açma huyu da var. Çok değişik hepsi,rabbim sağlık versin de uyandırsınlar 🙏🏻🥰
Amin Allah disardakileride bizimkileri de korusun sizinkiler de az fena değilmiş toplamda kac tane var

Bunu bilmiyordum, kardeşimde oynar kaynaşır diye götürmüş, ürktüğünü görünce çok üzülmüş, evde bir evcille ilk tecrübesi, biz bekarken benim kedi köpeklerime alışıktı ama hiç birebir bir kedi veya köpeğe bakmamıştı, hatta evde bakamam diyenlerdendi, abla sen evde nasıl bakıyorsun derken hayat tokat gibi bir kedi çıkardı karşısına :KK70:Şimdi de ablaaaa artık sana hak veriyorum demeye başladı :)
üzülmesin.zaman lazım ara ara yanyana getirirse belki arkadaş olurlar :KK66:
bence farklı bir aşk:KK37:

Ahh keşke hiç hasta olmasalar
patisiyle elimi tutuyordu yavrum agladigimi gördü ve o hareketi yaptı patisiyle ilk defa parmagimi tuttu yardım ister gibi
Umarim hiçbir hayvanin canı acimaz

Ah amin. Kedimi barınaktan aldığımızda kan değerleri çok kötüydü, çok zayıftı ve böbrekleri de kötüydü. İlj altı ay sürekli hastalandı, o zaman tek kediydi beraber yatardık patisini parmağıma dolardı kuzum. Ne zaman korksa, şefkat istese bana gelir oğlum.

Bizde geldik bizdeeeee
2 senedir bizimle bu çirkin şey
Kedilerin dünyasını daha önceden keşfetmediğim için pişmanım.
Kendimi köpek insanı sanarken baya bayaa kedi insanıymışım.💕
Smokyler karakter olarak gercekten cok iyiler çocukluğumdan beri kedi besliyorum huyu karakteri smokyler kadar güzel olanını gormedim

Taratmayı hiç sevmiyor o yüzden tüyleri yumaklaşıyor dolaşıyor.Salı günü kırptıracağım sıcaklarda iyi olur 🤗😀

Yaaa benimki çok seviyor. Onun sayesinde rahat rahat seviyorum o ara. Yoksa hiç doya doya sevdiğimi hatırlamıyorum Yaaa. Niye bu kadar katı bir kedi:) bende makine alıp arada kırmayı düşünüyorum:)

Kızımın sıcaktan pert olmuşken klima açılınca kendimden geçtim pozu:)))
20200616_132335.webp

Back
X