• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Bizmki de asansore biniyo inip gezyolar eşimle..cunku onlar kanka..bni takan yok..tasma bile gerekmyordu uygun bahce oldgnda..kendsini kedi olarak gormuyo zaten .pisi pisi dyoruz etrafina bakyo.. herhlde buralarda bir kedi var diye dusunyor muhtemelen :)
Deli ya

Bizimkilerde bizim kedinin kendini insan sandığını zanmediyordular bi ara normalde dışarı çıkan bi kedi ama bi aralar yavru kediden bile korkuyordu normalde görseniz canavar gibi ama ger geldiğinde bi yerini yaralamis olarak geliyor kediler dövüyor ama arsız yinede bahçeye çıkmaktan vazgeçmiyor cikmaktan

Valla bilmiyorum, kızımı bırakamıyorum, bırakabilsem benim adamı ve 4 patili çocuğumu alıp dağ taş doğanın içinde ağaçlara yaban hayvanlarına adayacağım kendimi, kuş sesleri derelerin o şarıl şarıl sesleri vs beni çok mutlu ediyor, daha samimi ve güzel geliyor.

Bu arada hazır tüm kedili hatunlar buradayken sorayım, kardeşimin kedisi var 2 yaşında ama hiç evden çıkmadığı için köpek nedir onu bile bilmiyor, geçenlerde başka bir kedili arkadaşına gitmiş kedisini de alıp ve bizim 2 yaşındaki delikanlı çok korkmuş başka kedileri görünce, oysa evde bildiğiniz panter.
Başka hayvanlarla haşır neşir olmayınca bu kadar ürkek mi oluyorlar?
Çoğunlukla köpek baktığımdan, baktığım kedilerde aşırı atılgan dışa dönük ve sokak hayatı nedir bildiklerinden, kardeşimin kedisinin o kadar korkması üzdü beni, normal midir bu?
Benim kedim de 3 ay kardeşleriyle büyümüş bir
kedi yani başka kediler gördü hatirliyor. Kardesinde olduğu gibi veteriner harici biz de hiç dışarıya çıkartmadik abla. Şimdi üst katimizda kedi var korkması için sesini duyması yeterli. Bir araya getirelim tanissinlar dedik dövüştüler. Sanırım ev kedilerinin ortak sorunu bu. Sürekli insan gördükleri için diğer hayvanlardan çok korkuyorlar.

Bir soru da ben sormuş olayım. Ayda kaç kilogram mama tüketiyor kedileriniz? Gece’ye 1-1.5 kilo kadar bir ay gidiyor. Ayda en az iki paket de yaş mama veriyorum. Bir arkadaşımın kedisi haftada 1 kilo yiyordu da merak ettim, benimki mi anormal diye :KK53:
Benimki de ayda 1.5 kg yiyor. Aboooow haftada 1 kg neymiş :oha:

Bilmiyoruz, 4 tane veteriner teşhis koyamadı. Sonradan öğrendim ki bir tanesi kafasına göre kortizonlu iğne yapıyormuş, üç ayda bir oraya gidiyorduk. Aşırı paragöz bir adamdı ama o dönem en iyisinin o olduğunu düşünüp ona gidiyorduk. Fip ama kurtaracağız dedi (fipli hayvan maksimum 4 ay yaşar) sonra böbrek yetmezliği dedi yok yok kan paraziti vs. En son gittiğimiz klinikte, karaciğerinin bittiğini öğrendik, buna bağlı çok ağır anemisi vardı. Başka bir kediden kan nakli yapıldı ama olmadı işte. Hayvan artık dünyanın çilesini çekmiyor mutludur diye avutuyorum kendimi ben de.
Hay Allah çok üzüldüm ben ya 😔 kıyamam kuzucuk ne çok cekmis

Benim kedoşun ismide zeus erkek die verdiler dişi çıktı fjejejskwsj uyumayı çok sever. kendisini sevdirmeyi hiç sevmez. Bütün gün gözü camlarda kuşun konması bekler:))
benim kızımın ikizi 😍😍😍
IMG-20190610-WA0001.webp

Yaa sonunda bir ikizi :)) çok merak ediyorum seninkide kendini sevdirmiyormu:) yanına yaklaştığım an fotosunu sallaya sallaya kaçıyor :))
benim kız gerçekten şahsına münhasır:)
asla sevdirmez kendini ama öyle deli gibi kaçmaz,banu alkan gibi süzülerek uzaklaşır :D
ben yatarken üstüme gelir yatar o zaman severim o da mırlar 🥰
4 yaşında ama hiç kızgınlığa girmedi.7_24 uyur :)
asla tırmalamaz,evin içinde koşturmaz prenses sanıyor kendini :)
asla taranmayı sevmez hemen gider.
cam kapı hep açık hiç dışarıya çıkayım demez.
deli gibi kedi alerjim var.başka bir kediye dokununca temas ettiğim yerler kabarır,kaşınır.ama bizimkinde hiçbirşey olmuyor.

benim kız gerçekten şahsına münhasır:)
asla sevdirmez kendini ama öyle deli gibi kaçmaz,banu alkan gibi süzülerek uzaklaşır :KK70:
ben yatarken üstüme gelir yatar o zaman severim o da mırlar 🥰
4 yaşında ama hiç kızgınlığa girmedi.7_24 uyur :)
asla tırmalamaz,evin içinde koşturmaz prenses sanıyor kendini :)
asla taranmayı sevmez hemen gider.
cam kapı hep açık hiç dışarıya çıkayım demez.
deli gibi kedi alerjim var.başka bir kediye dokununca temas ettiğim yerler kabarır,kaşınır.ama bizimkinde hiçbirşey olmuyor.

Kızgınlığa nasıl girmedi ya çok şaşırdım :) seninki canım tam prensesmiş:))))

Kızgınlığa nasıl girmedi ya çok şaşırdım :) seninki canım tam prensesmiş:))))
gerçekten şaka gibi :)
her sene ha şimdi girer ha şimdi diye diye yaşlandı :D
daha önce de çok kedilerim oldu,neler yaşadıklarını biliyorum ama bunda tık yok :KK53:
o kadar üşengeç ki,üst kattan alt kata inerken 3 kere uyku molası veriyor :)
kızgınlığa da üşenmiştir bence :D

gerçekten şaka gibi :)
her sene ha şimdi girer ha şimdi diye diye yaşlandı :KK70:
daha önce de çok kedilerim oldu,neler yaşadıklarını biliyorum ama bunda tık yok :KK53:
o kadar üşengeç ki,üst kattan alt kata inerken 3 kere uyku molası veriyor :)
kızgınlığa da üşenmiştir bence :KK70:

Ozaman tamamiyle üşengeçlikten :)))

Back
X