- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.407
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
DüzenledimBen anlamadım, daha açabilir misiniz acaba? Niye sorun olsun ki?
DüzenledimSanki ortasından anlatmışsınız, hiç bisey anlamadım
Düzenledim
Ben konuyu çok yanlış anlamışım, sandım ki çocuğunuza çocuğum, oğlum, kızım diye seslenince kızıyor insanlar
İlk çocuğunuzsa üzerine düşmeniz normal bence, onlar da kendilerine tam güvenmediğinizi, yeterince bilgi sahibi olmadıklarını düşündüğünüzü zannetmişler heralde.
Anneme göz kulak ol diorum ya yengede ordan atlıyor sanki bitek sen annesin gıbı gıbıDuzenlemissiniz ama yine birsey anlasilmiyor.yenge kim senin yengen mi.cocugum demekte tabiki birsey yok.acaba cocuguma iyi bakiyor musun seklinde cok mu abartip bunaltiyorsun da ona mi kiziyorlar? Konuyu anlamayinca pek saglikli yorum yapamadim
cok ilgincmis sizinki de cocugum neyse de erkegim cok mantikli gelmedi banaBen oğluma erkeğim diyorum
Off allah ıcın sıkmayın canımı gece gece. Ben haddinden fazla korumaya çalıştığım için bu lafları isitiyorum zaten. Ama korudugum halde basına ıkı sey geldı.konularinizdan biliyorum sizi cocugunuzun basina gelmedik sey kalmadi diye hatirliyorum.valla ne diyim onceden konulari bilmesem objektif olabilirdim ama su an olamiyorum
Döverler benı ozmanda :)O sizin çocuğunuz ve “çocuğum” demek en büyük hakkınız .. siz de evet bir tek benim çocuğum var diyip geçin
Kıyamam .. çocuk senin çocuğun , ne diyeceğine sen karar vermelisin ve bir daha bu yaşlarını yaşayamayacaksın çocuğununDöverler benı ozmanda :)
Aynenİnsanlar mutsuz, rahatlayacak ve motive edecek aracılar arıyorlar. Çokta şey etmeyin yani he deyip geçin.
Neden mantıklı olmasın ? Yavrum erkeğim paşam ve daha bir sürü kelimeler kullanıyorum, illa ismiylemi hitap etmeliyim? Benim evlatlarıma karşı sevgimde sınır yok, ben çocuklarımı severken içim coşuyor:)cok ilgincmis sizinki de cocugum neyse de erkegim cok mantikli gelmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?