Nevar Çocuğum Demekte?

Kıyamam .. çocuk senin çocuğun , ne diyeceğine sen karar vermelisin ve bir daha bu yaşlarını yaşayamayacaksın çocuğunun
Oyle valla .Ben onlara kızacama onlar bana kızıyo çok karışıyorkarışıyorlar. Serbest bırak şu çocuğuda diolar sürekli pesinde olduğuolduğum için. Ya bikere yataktn düstü bikere de izmarit yedi korkuyorum oyuzden sureklı takipteyim anlamıyolar .Benım cocuk yerde ne bulsa agzına atıyor .sırf bısılerı yerden topluyorum yada onlara yerde bırakmayın bısı diorum oyüzden bu laflar

O kişi ben olabilirim :) haklısın ama tekrar basına bısı gelır dıe korkuyorum

Çocuğum demek tamam da, yavrum, yavruşum, oğluşum cular var. Beni benden alıyor

O kişi ben olabilirim :) haklısın ama tekrar basına bısı gelır dıe korkuyorum
Tabii ki sende kaygılanıyorsun , bir çocuğu annesinden daha çok kimse düşünemez ama o kadar ‘aman dikkat aman şöyle böyle’ denince insan kendini kötü hissediyor . Arada bi denge kurmak gerek bence . Bide gerçekten sakınan göze çöp batıyor :) allah bağışlasın bu arada, kazasız belasız büyüt kuzuyu

yavrum neysede erkegim pasam kelimeleri bence iyi degil.cocukta kotu etki birakabilir diye dusunuyorum
cocugunuz seviyorsunuz sevginizi de gosterin ama pasam erkegim demek cocugun egosunu sisiriyor.siz farkinda degilsiniz ama ona pasam diyerek egosunu sisirtiyorsunuz.sonrada yetiskin olunca herseyi ben yaparim kafasina giriyorlar.ayrica bi suru guzel cumle varken neden pasam yada erkegim

Banada söylerler hep ,sanki bi çocuk sende var die.okadar üstüne düşme bla bla bla

Ama bilmezlerki aylarca dinmeyen gözyaşları,ağrılar acılar, kayıplar,vucuduma giren 600-700ün üstünde iğneler...

Umrumda mı...
ASLA.
İstediğim gibi seslenirim istediğim gibi konuşurum.o benim çocuğum...
Sizde böyle cevap verin.

Bende derim o benim çocuğum yavrumda derim kime ne takma kafana he he de geç...

Cevap deliha arkadaşımızdan gelmiş :))

İnadına gidip muck muck öper koKlar yavrum bebegim ohh anasının mis kokulusu çocuğum benim yaaa derdim
Niye takiyosun karpuzcuuum niye?

Hem emanet edip hem de "cocuguma iyi bakıyor musun?" diye sorulması sinir bozucu bence de.. Karsidakini bi seye saymamak ve tuhaf bi tını var o cumlede..
Mevzu "cocugum" kelimesinden ziyade tavır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…