- Konu Sahibi yazboztahta
-
Su tantuniden olay cikaran kuzenin esinden sonra bu misafire de gicik oldum. Bir de anladim ki yorum yapanlarin cogunluguyla bu tarz konularda hep zit fikirdeyim. Bende bi tuhaflik var sanirim.bunu normal görmek ne bileyim, garip değil mi ya? zaten temizliğine güvenmediğim evde kalmam. titizsem kimsenin evinde kalamıyorsam parasını verir otelde kalırım ha yok ona da gelemiyorum illa bedavadan milletin evinde kalacaksam bir zahmet kendimi törpüleyeyim veya açıkça söyleyeyim çocuk kandırır gibi o ne sen yıkamaya zahmet etme falan. gariplik üstüne gariplik ve çok saçma ayrıca ayıp.
Hahaha. Cekinmesem bende yaparım. Şenlik birşey değil canım. Psikolojik takıntı rahatsızlığı vardır. Temiz olup olmaman ile ilgili değil. Kocamdan cekinmesem hotele bende nevresim gotururdum. Ki bekarken yapardım. Doğru söylüyor misafirin arkasından zaten bir ton iş çıkıyor. Hele o battaniye nevresim yastık yıkamak işkence. Takma kafana böyle misafir canıma minnet :))Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Keşke bana gelen de getirseArkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
Benim teyzem de öyle yapar biliyor musun. Sebebi de herkeste 1 er gün kalacaksa hepsi ayrı ayrı nevresim geçirip sonra tekrar yıkayıp uğraşmasın diye. Bence anormal bir durum değil. Hatta ben de arada yapıyorum.Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?