nevresim takımımda sarı bir leke var !!1 kızlar yardım

mermaid_34

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
120
3
318
41
kızlar bir nevresim takımım vardı.bunu kaynanam bana doğum hediyesi olarak almıştı.geçenlerde ilk defa çıkardım .kullanayım dedim. bir baktım üzerinde sarı büyük bir leke var
yıkadım çıkmadı.domuz yağı olabilir mi? gerçi domuz yağı kokar diye biliyorum ama bunda koku yok.
eşimle aram şu an iyi. ama bi ara kötyüdü.ne biliyim kafam karışık.domuz yağı nasıl anlaşılır ?kızlar yardım hocalara da kendimi kaptırmak istemiyorum
bana akıl verin nolurrr

Domuz yağının hoca ıle ne alakası var kı :26:

Belkı dolapta sararmıştır, benım evdede olmuştu bı kere, yıllardır kullanmadığım bı nevresım aynı senın tarıf ettığın gıbı tam ortası sararmıştı
bende attım gıttı ..

sandık lekesi derler ona.. bende de oldu, 0 paketten yıllar sonra çıkarttım baktım lekeli, yıkadım çıkmayınca toz bezi oldu o da öyle birşeydir, içinize sinmediyse kullanmayın

eğer düşündüğünüz giibi bir şey varsa nevresiminizi sirkeli suda yıkayın..ve hatta eğer şüpheleniyorsanız bunun olabileceğinden evinizi silerken suyun içine sirke koyun hem hijyenik hemde içinizi rahatlatır..alışkanlık oldu bende en azından haftada bir silerim ben..

Anneminde yillardir kullanmadigi bir carsaf takimi vardi dolapta duruyordu yillardir.Gecen sene aklimiza geldi dolaptan cikarttik sari leke olmus annem bu leke gecmez dedi bizde toz bezi yaptik

Amaaan benim çeyizlerimde hep vardı (geç evlenince).

Yok cnm ya hani buyu falan olur mu dedim
Bu arada nevresim 3senelik.yinede sandik lekesi olur mu kizlar

Son düzenleme:

Yok cnm ya hani buyu falan olur mu dedim
Bu arada nevresim 3senelik.yinede sandik lekesi olur mu kizlar

bizim insanımızın aklına neden ilk başta hacı ,hoca ,büyü işleri gelir anlamam :) kalbinizi temiz tutun herşeyi kötülüğe yormayın .başınıza taş düşse kayınvalıdenızden bileceksiniz
uzun süre kullanılmamış ,havasız kapalı alanda kalan nevresimler lekelenir ,ve o leke çıkmaz .sizin nevresimlerde sandık lekesi olmuş ,uzun süre kullanmadıysanız olur tabi .

Son düzenleme:
Böyle sandıkta filan durup sararmasına şeytan işemiş derler Seninki de öyledir muhtemelen.Hem hiç açılmamış filan diyorsun büyük ihtimalle paketinde filandır.O zaman domuz yağı olacağını zannetmiyorum. :)

kızlar hepinizden allah razı olsun gece gece içim ferahladı.ay ne bilim şeytan aklını çelio hemen insanın büyü falan filan .çok dizi film izliyoruz ondan galiba :9

yorumlar için saolun rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…