Nevşehir de gezilip görülmesi gereken yerler

Pembikbulut

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
421
143
23
Merhaba, nevşehirde kapadokya Ürgüp vs dışındanerelere gidebiliriz, yemek
Olarak ne meşhur bilenler yazabilir mi, gitmeyi düşünüyorum ama nereleri gezeceğimi pek bilmiyorum

Yeraltı şehirleri var sanırım 5 taneydi. Ben çok seviyorum. Severek gezdik, tavsiye ederim serin serin yer altı

Merhaba, nevşehirde kapadokya Ürgüp vs dışındanerelere gidebiliriz, yemek
Olarak ne meşhur bilenler yazabilir mi, gitmeyi düşünüyorum ama nereleri gezeceğimi pek bilmiyorum
Zelve açık hava müzesi
Göreme açık hava müzesi
Hacı Bektaş-ı Veli türbesi
Uçhisar Kalesi
Derinkuyu Yeraltı Şehri
Avanos

Merhabalar. Kapadokya bölgesi için ben de yeme içme önerisi alabilir miyim? İnternette okudum biraz ama çoğu turistik yer olduğu için lezzet olarak bazen iyi olmuyor,oralarda yaşayan ya da gittik yedik beğendik diyenler mekan önerirse çok mutlu olurum

Yeraltı şehirleri var sanırım 5 taneydi. Ben çok seviyorum. Severek gezdik, tavsiye ederim serin serin yer
Merhaba 9 aylık bebeğimiz var onunla yer altı şehirlerinde zorlanır mıyız sizce çok dar eğilerek geçmemiz gereken yerler varmış sanırım çok yoğun mu öyle yerler yoksa 1 2 tane sayılı mı

Merhaba 9 aylık bebeğimiz var onunla yer altı şehirlerinde zorlanır mıyız sizce çok dar eğilerek geçmemiz gereken yerler varmış sanırım çok yoğun mu öyle yerler yoksa 1 2 tane sayılı mı
Biz Kaymaklı yer altı şehrine indik ,çok kalabalık ve dardı ,Epey aşağı indik,rehberimiz en başta uyardı ,panik atak ya da herhangi özel bi hastalığı olan inmesin ,pişman olursanız geri dönüş yok,herkesle beraber ,kuyrukla dönüyorsunuz dedi.Benim boyum 170 ,iki büklüm geçtim bazı yerlerden,9 aylık bebekle asla tavsiye etmem ki bebek görmedim hiç orda.

Uranos Sarıkaya ,inanılmaz etkileyici bir atmosferi var ,testi kebapları on numara ,şiddetle tavsiye ederim.Daha önce hiç böyle bir yere gitmedim diyeceksiniz eminim.

Teşekkürler eşimle ayrı ayrı gireceğiz yapacak bişey yok

Bebekle kanguru sling tarzı bir şey kullanıyorsanız olabilir gerçekten 2 büklüm geçiliyor eğer mümkünse ayrı ayrı girin daha rahat edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…