• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevşehir'de araçtan atılan kadın

Pislik, şerefsiz, it herif...
Akşam akşam nasıl sinirim bozuldu...
Daha kim bilir neler oluyor daha bilmediğimiz, duymadığımız...

Konu sahibi sizi tebrik ederim.

Aklıma 3 yıl önce yaşadığım bir olay geldi.

3 yıl önce öğrenciyken, part time bir yerde çalışıyordum.
Mesai ye geldiğimde, masama oturmak için bir arkadaştan sandalyesini çekmesini istemiştim. Kadın sinirden kudurdu. Bana saldırdı. Hemde tekme tokat...

Ne uğradığıma şaşırmıştım.
Hayatımda hiç kimse bana el kaldırmamıştı.

Kameralar falan vardı... sonra ben suç duyurusunda bulundum. Olaya şayit 2 çok yakın arkadaşım; savcılığa git biz sana şayit oluruz demişlerdi.

Sonra ben suç duyurusunda bulundum. Ama arkadaşlarım sözlerini tutmadılar.
Benimle çingen gibi kavga ettiler. Bizi neden şayit gösterdin diye olay çıkardılar.

Ne uğradığıma şaşırmıştım. Şoke olmuştum.
Ulan siz bana demediniz mi biz sana şayitlik ederiz diye... 2 sini de defettim hayatımdan. Mezun olduktan sonra da oradan ayrıldım hata mezuniyete 2 ay kala.

Neyse demem o ki... en yakın arkadaşlar kazık atarken. Siz hiç tanimadiginiz bir insana yardımcı olmak istiyorsunuz. Zaten doğrusu da bu olmalı!!!!

Neyse paylaşmak istedim...:KK43:

Kadın kuzu kuzu bindimi arabaya. Hiç bağırmadı mı? Size polisi arayın demedi mi?

Şoktaydı desem size adı, soyadına kadar söylemiş.

Üzgünüm ama anladığım kadarıyla 'kocamdır, döver' kadınlarından gibi görünüyor..
kadın ilk olarak polisi arayın diye yalvardı. Ama yüzü gözü kan içindeydi. Kolu yukarıdan aşağıya sıyrılmıştı. O yüzden müdahale etmek istedim. Gerçi hemen arasaydım da polis yetişemeZdi büyük ihtimalle. Adam 5 dk içinde geri geldi çünkü.

Keşke polisi arasaydiniz.Olay yerine mutlaka polis gelmeliydi aslinda ama adam zorla mi geri bindirdi?Off

Rabbim herkese yardım etsin. Çok üzüldüm ya akşam akşam. Konu sahibi allah siz ve sizin gibilerden razı olsun. Sesi çıkmayana ses olmuşsunuz. Allah razı olsun sizdende.

Pislik, şerefsiz, it herif...
Akşam akşam nasıl sinirim bozuldu...
Daha kim bilir neler oluyor daha bilmediğimiz, duymadığımız...

Konu sahibi sizi tebrik ederim.

Aklıma 3 yıl önce yaşadığım bir olay geldi.

3 yıl önce öğrenciyken, part time bir yerde çalışıyordum.
Mesai ye geldiğimde, masama oturmak için bir arkadaştan sandalyesini çekmesini istemiştim. Kadın sinirden kudurdu. Bana saldırdı. Hemde tekme tokat...

Ne uğradığıma şaşırmıştım.
Hayatımda hiç kimse bana el kaldırmamıştı.

Kameralar falan vardı... sonra ben suç duyurusunda bulundum. Olaya şayit 2 çok yakın arkadaşım; savcılığa git biz sana şayit oluruz demişlerdi.

Sonra ben suç duyurusunda bulundum. Ama arkadaşlarım sözlerini tutmadılar.
Benimle çingen gibi kavga ettiler. Bizi neden şayit gösterdin diye olay çıkardılar.

Ne uğradığıma şaşırmıştım. Şoke olmuştum.
Ulan siz bana demediniz mi biz sana şayitlik ederiz diye... 2 sini de defettim hayatımdan. Mezun olduktan sonra da oradan ayrıldım hata mezuniyete 2 ay kala.

Neyse demem o ki... en yakın arkadaşlar kazık atarken. Siz hiç tanimadiginiz bir insana yardımcı olmak istiyorsunuz. Zaten doğrusu da bu olmalı!!!!

Neyse paylaşmak istedim...:KK43:
çok özür dileyerek şahit*

Yaw asıl ben özür dilerim 4 yıl önce tr ye taşındım ve a dan z ye türkçe yi öğrendim hala bir sürü hata yapıyorum... çok üzülüyorum :KK43:
yok olur mu estağfirullah Türkiye'de doğup büyüyüp imla bilmeyenler var siz yine çok iyi yazmışsınız :)

Şok oldum yaaa. Allah kahretsin böylelerini. Kadın hastaneye gittimi acaba. Muhakkak gitmiştir. Polisler bu konularla ilgilenmiyolar nedense. Sitede yardımcı olacak polis arkadaşlar yokmu. :KK43:

Back
X