• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevşehir'de araçtan atılan kadın

Öncelikle sizi tebrik ederim. Hem duyarlılığınız, hem de aklınızı kullanıp plaka almak, polise bildirmek gibi amaç içeren somut faaliyetlerde bulunduğunuz için. Bir de sonunda kadına şahitlik önerdiğiniz için tabii.

Burada hiç bir şey yapmayan, ama yapmış gibi kendini göklere çıkarıp, bir de başkalarını duyarsız diye gömen (sanki kendi duyarlı olmuş da bir şey yapmış gibi) boş kahramanlık hikayeleri okumaktan sıkılmıştım. Davranışınızın herkese örnek olması dileğiyle... İnşallah polisler kadın için çabalıyordur diye umuyorum.

Gelsin de o kadini burda atsin bakalim arabadan.Hollanda polisi otturur onu burda..keske bana denk gelse burda aninda sikayet ederim.cok uzuldum gece gece

Allah boyle erkeklerin belasini versin baska diyecek bisey bulamiyorum. Kadin neler yasiyor kimbilir canim benim yaa Allahim sen yardim et.

Öncelikle sizi tebrik ederim. Hem duyarlılığınız, hem de aklınızı kullanıp plaka almak, polise bildirmek gibi amaç içeren somut faaliyetlerde bulunduğunuz için. Bir de sonunda kadına şahitlik önerdiğiniz için tabii.

Burada hiç bir şey yapmayan, ama yapmış gibi kendini göklere çıkarıp, bir de başkalarını duyarsız diye gömen (sanki kendi duyarlı olmuş da bir şey yapmış gibi) boş kahramanlık hikayeleri okumaktan sıkılmıştım. Davranışınızın herkese örnek olması dileğiyle... İnşallah polisler kadın için çabalıyordur diye umuyorum.
Hic sanmiyorum.

Arkadaşlar merhaba. Şu an Nevşehir'de tatildeyim. Öğlen saat 14 civarında Hollanda plakalı bir araçtan bir kadın eşi tarafından aşağıya itilmek suretiyle aşağıya atıldı. Yardım için durduk. Adının Selen olduğunu, onu iten kişinin eşi olduğunu ve arabada iki çocuğu olduğunu eşinin çocukları kaçırdığını söyledi. Bu arada asfalta sürtünmekten kadının kafası ve kolları kan içinde kalmıştı. Islak mendil ve su ile yaraları temizledim. Bu sırada eşi geldi, kadını sürükleyerek arabaya bindirdi, engel olamadım. Kadın gidince polisi aradım ve karakola da gittim. Belki burayı okuyordur. Şahitlik yapmaya hazırım, araç plakasını polise verdim. Eğer burayı okuyorsan lütfen korkma..Böyle bir hayata mecbur değilsin.
gelişme var mı???

Bi haber varmı acaba
İnşallah iyidir

Arkadaşlar biraz önce karakolla görüştüm. Kadın ve eşini bulmuşlar. İfadelerini almışlar. Kadın kendisinin düştüğünü şikayetçi olmadığını söylemiş.
Başka ne yapcak. Heryerde savunmasız güçsüz olan biz oluyoruz. O adamın korkusuna çocukları için bu hayata katlanıyordur garibim :(

Kadın şikayetçi olmamış.Büyük ihtimal çocukları için yaptı.
Umarım başına daha kötü birşey gelmez.

Arkadaşlar biraz önce karakolla görüştüm. Kadın ve eşini bulmuşlar. İfadelerini almışlar. Kadın kendisinin düştüğünü şikayetçi olmadığını söylemiş.
la havle bazı kadınlar cidden hak ediyor yeminle,tebrikler ölene kadar devam etsin az daha çaba pleaseeee:sopa::sopa::sopa::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Neyle tehdit ettiyse artık kadını :kızgın: ya allah aşkına arabadan atan insan karakolluk olunca iyi ki şikayet edilmişim mi diyecekti... Konuyu ilk okuduğumda tahmin ettim ama bu sefer farklı olmasını çok istemiştim... Siz elinizden geleni yaptınız, evet çok acı belki de mecbur ama bu hayatta maalesef insanlar seçimlerinin sonucunu yaşar... Kabullenilmişlik çaresizlik varsa bu artık çaresizlik olmuyor, kendine yapılan kötülük oluyor. Hadi burası Türkiye, Hollanda diyorsunuz orda şikayet edilse gereği derhal yerine getiririlirdi eminim, çok yazık...

Back
X