Merhaba, 19 haftalık hamileyim, New York ve civarında doğum doktoru arıyorum, ancak ticarı tipli bir dr olmaması tercihim, birkaç ismin cok ticari yaklastiklarini öğrendim , aracı kurumla da kesinlikle calısmayacagim , bana uygun mantıklı fiyat verebilecek bir dr deneyimi olan varsa ismini paylasirsa cok memnun olurum , tskrler
Ben de Amerika'da doğum için doktor arayışındayım. Şu anda 21 haftalık hamileyim. Sanırım sizler doğum yaptınız bu sürede. Gidebildiniz mi? Doktorunuzu, ne kadara mal olduğunu ve kaçıncı haftada gittiğinizi öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkürler...
Merhaba 22 Ağustos 2015'teki mesajımdan sonra birçok eyalette dr / hastane aradım ve sonunda NJ'de Dr. Harvey Friedman kızımın doğumunu yaptı. İsmini yazmayacağım ancak yukarıda bahsedilmiş olan Türk doktorlardan birinin asistanı ile de görüşmüştüm. Yaklaşımı, istediği fiyatlar, vb. bu işi tam ticarete çevirdiğini, "madem ABD'ye gelebiliyor, öder" mantığıyla yaklaştıklarını gösterdi.
Dr Friedman muhteşem bir insan. Yaklaşımı, tarzı... Ben çok memnun kaldım. İngilizce bilen herkese öneririm, zira muayenehanesinde Türkçe bilen hiç kimse yok. En önemlisi hem anlayışlı ve şefkatli hem de dünyada ilk ve tek doğum yapan insan değilsin duruşunda ki bu sınır doğuma sayılı zaman kala bence çok önemli. Son olarak normal doğum istiyorsanız bu dr'a göz atın derim. Aslında Amerika'da normal doğum yapmak istiyorsanız, mutlaka Amerikalı dr. öneririm.