New York'ta Beş Minare

___Mina___

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
511
3
96
Diğer

Yapım:2010, 2011 ~ ABD, Türkiye

Tür:Aksiyon, Casusluk, Dram, Macera, Polisiye, Politik

Yönetmen:Mahsun Kırmızıgül

Oyuncular:Haluk Bilginer, Engin Altan Düzyatan, Ali Sürmeli, Danny Glover, Mahsun Kırmızıgül, Onur Ünsal, Erkan Petekkaya, Salih Kalyon, Robert Patrick, Zafer Ergin, Hüseyin Avni Danyal, Gina Gershon, Mustafa Sandal, Murat Ünalmış, Eşref Kolçak, Suna Selen, Yüksel Arıcı, Emma Walton, Scott William Winters, Bob Ari, Ernest Rayford, Hisam Tawfıq, James Chen, Justine Cotsonas, Ümit Okur, Ali Güney, Laine Rettmer, Michael Olajide Jr, Ryan Silverman, S Novym Godom, Papa! (2004), Sharrieff Pugh

Senaryo:Mahsun Kırmızıgül

Müzik:Mahsun Kırmızıgül, Yıldıray Gürgen, Tevfik Akbaşlı

Filmin Websitesi:New York'ta Bes Minare Resmi Sitesi / Five Minarets In New York Official Site

Süre:1 saat 50 dk

Gösterim Tarihi:05 Kasım 2010 (Türkiye)

Kırmızı bültenle aranan ve ismi fenomene dönüşen radikal dinci bir örgütün lideri Deccal kod adlı suçlunun Amerika’da yakalandığı bilgisi gelir. Teşkilatın en başarılı iki polisi Amerika’ya suçluyu teslim almaya giderler. Bundan sonrası kolay gibi görünür ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir. İstanbul, New York, Bitlis üçgeninde geçen hikaye, yakın dönemin Türkiye’sini sorgularken, 11 Eylül sonrası Amerika ve dünyanın İslam ile olan paranoyasının altını çizecektir.

FRAGMANI İZLE

bugün vizyon da
akşama gider fikirimi yazarım
ama ki kaliteli bir yapım olduğu çok belli

Mahsun geliştiriyor kendini.
İlk çıktığı yıllardaki gibi, la la Mahsuuuun diye klip çekmiyor en azından. Çok başarılı görünüyor fragman. Aştı kendini bu adam

beyaz melek filmini izlemek için ankara armadaya gitmiştik. mahsun kırmızıgül'de ordaydı. acayip karizmatik biriydi. ben televizyonda izlerken ne kıro adam derdim. çok mütevazi biriydi. herkesi selamlayıp sohbet etmişti.

Bugün gittim filme az önce geldim ilk bölüm güzeldi hareketliydi ama kaliteli bi sinema filmi değil bence evde oturup izlemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de bu aksam gıdıcekken mısafır geldıgınden yarın gıdıcegız sonunu soylemeseydınız keske

yorumları alalım.....

Bugün gittim filme az önce geldim ilk bölüm güzeldi hareketliydi ama kaliteli bi sinema filmi değil bence evde oturup izlemenizi tavsiye ederim.

sonunu bildiğim filmleri izlemekten nefret ederim...sayenizde haftalardır beklediğim filmin tüm gizemi bitti..filmi izlemeye gidemeyeceğim.

arkadaşım bu yapılacak iş mi şimdi
yani en nefret ettiğim şey şimdi filimn ne anlamı kaldı bnm için yada diğer izlemeyenler için sölermisinz:95:
siz öğrendiniz diye neden burda yazıyorsunz
şimdi yeni izleyenelere haksızlık olmayacak mı bu yaptığınız
k.bakmayın ama buna resmn densizlik denir

Lan keşke bakmasaydım bu sayfaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…