New York'ta Beş Minare

Ben de acaba diğer rollerinden bir şeyler bulur muyum diye düşündüm de yokk bambaşka bir karaktere bürünmüş yine Bilginer.

Sadece şivesi Karagöz-Hacivat'taki gibiydi.

O da zaman zaman daha da farklılaştı.

Amaa

Yok yok Kenan Birkan'la Hacı karakterinin,oyunculuğun uzaktan yakında ilgisi yok.

Bilginer yine döktürmüş resmen

bugün gittim beğendim,berbat denecek kadar da kötü değildi..ne berbat türk filmleri var,bence içlerinde en iyilerindendi..sonundada bayağı ağladım..zaten çok duygusalım bu aralar..

çok güzel diyemem ama yine de haklarını yememek lazım.haluk bilginer ve mustafa sandalın oyunculuğunu çok beğendim.

ben de ilk gün gittim büyük beklentilerim yoktu açıkcası, sanki birilerini aklamak için yapılmış geldi konu olarak( tabi bu benim düşüncem) bunun yanında devamlılık hataları da yok değil. amerikaya bitlise gidiliyor mahsunu cemaatten ne arayan var ne soran, hacı madem suçsuz niye kaçırıyorlar bu kadar üzerine düşülmesi bende şüphe uyandırdı madem haklılar bunları yaparak haksız duruma düştüler. bunun gibi bazı noktalar daha var, bu filmin konusu mahsunu aşmış bence.

ben cok beğendim filmi mahsun kırmızıgül herseferinde daha güzel işler başarıyo beyaz melek güneşi gördüm muhteşem filmlerdi ama adamın bu filmi çekmesi kariyerinin en üst seviyesinde olduğunu gösteriyo bir türkücüden bu şekilde filmler cıkması oynaması yazması yönetmesi bence imkansızı basarıyo suan

Ben de beğendim izlediğim çoğu Türk filminden iyiydi..Haluk Bilginer harikaydı..Mahsun bu illa ağlatacak..

dublajlı olana gitmişsin
2 şekilde yayınlandı film biri dublajlı biri alt yazılı

ben filmi çok beğendim
ama filmin senaryosunda eksik bulduğum şeyler var

çok küçük bir öc alma olayının bu kadar büyütülmesine şaşırdım, araya türk polisi giriyo fbi giriyor falan, olaylarla alakası olmayan biri iyicene araştırılmadan tutuklanıyor
bunu şu şekilde örtmeye çalışmışlar türk polisi bir kişi yüzünden yanlış yönlendirildi, amerikalılarda polis amiri zaten müslümanlara düşman adama onlarla ilgili ne desen hemen kancak şeklinde
ben olsam bu kadar bütçeyle olayı amerikaya bağlar asıl bizler değil sizler teröristsiniz mesajı veren bir film yapardım ama bunu yapmak her baba yiğidin harcı değil

diğer nokta hacı madem suçsuz sıradan bir vatandaş onu nasıl bu şekilde kaçırdılar sakladılar polise kafa tuttular. bunun cevabını ben kaçırdıysam biri bana sölesin lütfen

senaryodaki bu eksiklikler dışında bence yönetmenlik olarak gerçekten mükemmel bi iş yapmış bazı yerlerde abartmış ama olsun

yerli malını korumak sahiplenmek lazım ama eksiklerini de sölicezki bi dahaki sefere dikkat etsin adamcağız.

birde filmde istanbuldaki tarihi mekanların kullanılması hoşuma gitti ülke turizmini ve değerlerini de düşünmüş aferin

beni yanlis anlamayin ama ciddi olarak onceki 2 filminden sonra tam bir fiyasko cok daha iyi bir proje bekliyordum. Senaryoda kopukluklar var. Acikcasi ne cekim teknigini(ilk bolumdeki baskin sahneleri haric) senaryoyu begenmedim. tabi renkler ve zevkler olayi...

Mahsun beni mahcup ettin daha iyisini bekliyordum belki yorumlari okuyup buyuk beklenti ile gittim...

aynen yaa beyaz melegi izlemedim ama
bu film gunesi gordumle kiyaslanamaz bile...

nazar degmis Mahsuna...

ilk vizyona girdiği hafta izledim. çok beğendim. çok ağladım.çok önemli konulara değinilmiş senaryoda.Ayrıca Haluk Bilginerin oyunculuğunu ayakta alkışlıyorum

Beğenmedim hatta beğenmek istediğim halde beğenemedim.. Mahsun oyunculuk adına hiç birşey yapmamış, Mustafa Sandal'ın oyunculuğu karısından hallice.. Sadece ve sadece Haluk Bilginer müthişti.. Onun bile öğreten adam rolü bazen sıktı.. Nedense bazı sahnelerde b,r sonraki sahne çok tahmin edilebilir olmuştu..

Beyaz Melek ve Güneşi gördüm 'den sonra vasat geldi bana..

Haa sadece ilk baskın sahnesi gerçekten iyiydi..

Son düzenleme:
bende izledim. mahsun kırmızıgül ün diğer 2 filmini izlemedim. Bu filmi çok tartışıldığı için izledim.

Kesinlikle kötü değildi ama düşündüğüm gibi de değildi.

Senaryoda çelişkiler var ama görsel olarak iyiydi en azından klasik bir İstanbul filmi olmamış maliyeti yüksek.

Mesela Ali Sürmeli nin rolü ne kadar yanlış geldi bana...

O hep kötü rollerde karakterlerde oynamış bir adam ne işi var cemaatte....

Tabii yine de birçok filmden iyi durumda New yorkta beş minare.

önyargı ile gittiğim bir film.sadece ve sadece haluk bilginer olduğu için sıcak gelmişti.ancak mahsun kırmızgülden böyle bir film beklemiyordum.bi güzel ağlattı bizi.verilen mesajlar...eh anlayan anlasın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…