Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli olup olmadigini bilwmiyorsun ki bacim o anda, yuzuk de yok,Bekar adam çok; gözünüzü yanlış yerlere kaydırmayın.
Bazı erkekler yüzük takmıyor, yüzük yoksa bekar diyemiyoruz. Bulursunuz bi bekar, evlenmiyo artık kimse; herkes bekar:)Evli olup olmadigini bilwmiyorsun ki bacim o anda, yuzuk de yok,
Bazı erkekler yüzük takmıyor, yüzük yoksa bekar diyemiyoruz. Bulursunuz bi bekar, evlenmiyo artık kimse; herkes bekar:)
Evlenmeyin o zaman boşverin, evlenenlerin başı göğe ermiyo.Bekar kalanlarin da amaci zaten bekar kalmaksa yine es olmazlar.
Yine bir cikmaz paradoks...
Benim eşim yüzük takmıyor mesela niye şart olsun, bende çok dikkat etmem yüzüğüme , takmadığım da çok olmuştur. Yüzük takmak bir ölçüt değil, karşısındakinin evli olup olamadığını bilmesindan önce kişinin evli olduğunu unutmaması lazım.Ben evli adamin yuzuk takmasi sart .kadin da oyle,
Aman diyim sadece bakışlara aldanmayin bekar erkek çok artik herkes yirmili yaşlarda evlenmiyor genelde daha ileri yaşlarda evliliği düşünüyor yani bekar çok .insanlar kariyer başarı şu bu derken evlilik listenin başında olmuyo. İçinizi karartmayin Allah iyilerle karşılaştırsınBugun hoslandigim adam evli cikti, cok da guzel bakiyordu yada ben yanlis anladim, uzuldum tabi sonra karisida cok guzel,masallah allah bozmasin aralarini, gercwkten artik biktim etrafta bekar adam kalmamis yahu dogru duzgun, yasim 31 .soyleyeceklerim bu kadar:)
Nufus kagidinda bekar yazip evli olanlar da var yani evlendiginde nufus kagidini degistirmeyenler.... yuzuk olmamadi bekar anlamina gelmez.
İşte bu yüzden nişanlıma yüzüğünü çıkarma diyorum.Evli olup olmadigini bilwmiyorsun ki bacim o anda, yuzuk de yok,