Ney se

Yok beeeee. Şimdiki erkekler genç yaşta evlenmiyor ki. İlla bir 30 u deviriyorlar. Erkekler biz kdınlar gibi değil. Onlarda hemen evleneyim kafası yok. Herifler gezme tozma hayatını yaşama derdinde.

Bugun hoslandigim adam evli cikti, cok da guzel bakiyordu yada ben yanlis anladim, uzuldum tabi sonra karisida cok guzel,masallah allah bozmasin aralarini, gercwkten artik biktim etrafta bekar adam kalmamis yahu dogru duzgun, yasim 31 .soyleyeceklerim bu kadar:)
Bekar adam bayaaaa çok merak etmeyin :)

Bu evli adamlar neden yüzük takmıyor ki? Onu anlamıyorum nedense.

Benimki de takmıyor. Bahanesi de kilo almış, parmağını kesiyormuş, rahat etmiyormuş. En son direksiyonun derisini derince çizip iz bırakınca yüzüğe elveda dedi.
Sonra ben de çıkardım yüzüğümü. Olayı çok yüzüğe bağlamıyorum açıkçası, yüzük hiçbirşeye engel de değil. Karşınızdakinin evli olup olmadığını öğrenmek için de sormanız yeterli. Bizim yaşlarda çok da garip bir soru değil :)

Benimki de takmıyor. Bahanesi de kilo almış, parmağını kesiyormuş, rahat etmiyormuş. En son direksiyonun derisini derince çizip iz bırakınca yüzüğe elveda dedi.
Sonra ben de çıkardım yüzüğümü. Olayı çok yüzüğe bağlamıyorum açıkçası, yüzük hiçbirşeye engel de değil. Karşınızdakinin evli olup olmadığını öğrenmek için de sormanız yeterli. Bizim yaşlarda çok da garip bir soru değil :)
Benim yüzük takıntım var.
O yüzük ne olursa olsun takilacak

Back
X